|
 |
Názory k článku
Ve středu 10.9.2025 proběhla na zasedání zastupitelstva "palácová revoluce".
|
Jméno: | Anna Spěváčková |
Datum: | 12.09. 19:56 |
Titulek: | omluva | odpovědět |
Omlouvám se za poněkud nepřehledné zprávy z facebooku, ale snad si to dáte nějak dohromady. Chtěla jsem, aby oba články vyšly co nejdříve, a neměla jsem čas je pořádně upravit. Pokud se týká mé žádosti starostovi na zasedání, aby mě omluvil, posílala jsem mu textovou zprávu. Nereagoval. Pokud se týká odvolání tří lidí z rady, pak zřízení neuvolněné místostarostky Hanslíkové jsem považovala za vyhozené peníze a co se týká jejich stížností na poměry v radě, pak se ptám: Proč o tom nehovořili na zasedání zastupitelstva? Rada je sice neveřejná, ale ne TAJNÁ!!! Nepamatuji se, že by někdy hovořili o kostlivcích ve skříni. Jediný pan Matějka na zastupitelstvu zpochybňoval nákladnou a nevhodnou rekonstrukci kulturního domu, tím samozřejmě šlápl do vosího hnízda, bylo to opečovávané dítě paní Mrzílkové a jistě by si nějaká firma dobře nahrabala na tak velké zakázce. Asi jako když zhotovitel výstavby nové polikliniky byl vybrán Kasten, o kterém je přece známo, že Kocourek je velký kamarád Kroužeckého. Kasten byl o 50 milionů dražší než firmy zamítnuté výběrovou komisí nad ním. Teď to půjde raz dva. Schválí se rozpočet a veškeré investice. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 13.09. 06:31 |
Titulek: | A víte o tom, | odpovědět |
Že je asi nemocen?kdykoliv se na FB objeví kritický příspěvek,tak k autorovi promlouvá jako k Vám??Asi nemá čisté svědomí nebo nějaká porucha.Politováníhodné.Sa mozřejmě hned vysílá na dotyčného další supy z okruhu přátel a radnice.Nebo nehodící příspěvky skrývá a maže,aby to vypadalo,jak je zde vše zalité sluncem.Nevěříte???Pobavít e se!! |
|
|
přidat názor |
|
|