|
 |
Názory k článku
Starosta neomluvil moji nepřítomnost na zasedání zastupitelstva 10. 9. 2025
|
|
| Jméno: | Jan |
| Datum: | 13.09. 06:09 |
| Titulek: | To teda nemá!! | odpovědět |
| Chápu vzájemnou apati,ale tento postoj je hnus.Co slýchám,čeho se dopouští a jak umí-spíše neumí řídit město by měl být dávno odejít.Poliklinika stačila,nyní zanedbaný stadion.Když ho potkávám ač jsem starší,čeká na mé pozdravemí,kterého se nikdy nedočká.Není to člověk,ke kterému mám důvěru a který by si můj pozdrav zasloužil. |
|
|
|
|
| Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
| Datum: | 13.09. 06:26 |
| Titulek: | Jaká vzájemná apatie? Já ho učila, | odpovědět |
| On by se měl ke mě chovat s úctou. Poslala bych ho do Japonska, aby viděl, jak se tam chovají ke starým a zkušeným lidem. Vždyť cokoliv začal, nikdy zdárně nedokončil. Neumětel a nedouk.... |
|
|
|
|
| Jméno: | volička |
| Datum: | 13.09. 15:46 |
| Titulek: | Nová radnice X volební program? | odpovědět |
| Lidé jsou naštvaní i za zvýšení daně z nemovitých věcí o téměř 100%, aby mohly být prošustrovány na nesmyslné stavby. Copak někdo ze současných volebních stran v Neratovicích, měl v programu stavbu nového úřadu na parkovišti u Kavana?! Zřejmě odvolaní radní pan Matějka a pan Duchoslav, kteří jsou poctiví, byli panu starostovi nepohodlní z důvodu poukazování na určité stavby. Je mi smutno z toho, že budova nemocnice stále není zcela využita, Almeda "pozastavila" své činnosti v této budově, nicméně lékaři pod její hlavičkou si otvírají ordinace na Kojetické a chudák nový provozovatel nemůže dostat podepsané smlouvy od zdravotních pojišťoven a aktivní péči. A to nám pan starosta sliboval, že smlouvy s pojiťovnami nebudou problém. No slibem neurazíš a přece se blíží volby, ale může si být jistý, že... |
|
|
|
|
| Jméno: | Tak |
| Datum: | 14.09. 04:01 |
| Titulek: | Nedívte se, | odpovědět |
| Když Vám i z Krajského úřadu napíšou,jak je zde zdravotnictví perfektní a jak si s problémy máte poradit sám,tak něco tu smrdí. |
|
|
|
|
| Datum: | 14.09. 20:08 |
| Titulek: | odpověď | odpovědět |
Kroužecký Roman Roman.Krouzecky@neratovice .cz
Komu:
[email protected], [email protected] z ...a další (19)
11. 9. 2025, 11:27
RE: Starosta Kroužecký mě neomluvil ze zasedání zastupitelstva dne 10. 9. 2025
E-mail byl zařazen do složky Doručené na základě adresy roman.krouzecky@neratovice .cz, která se nachází v adresáři Povolené.
Paní Spěváčková.
Nemáte pravdu, že jsem Vás neomluvil. Můžete si to dohledat v zápise a v záznamu ze zasedání ZM. Neuvedl jsem důvody, to ale neuvádím nikdy u nikoho. Důvody Vaší nepřítomnosti oznámil pan Šanda v závěru jednání.
S pozdravem a přáním brzkého uzdravení
Ing. Roman Kroužecký, Starosta
-------------------------- -------------------------
Teprve dnes 14. 9.2025 jsem zjistila, že mi pan starosta druhý den 11.9.2025 v 11.20 poslal e-mail, jak je výše uvedeno.
Napsala jsem mu odpověď:
Anna Spevackova
Komu:
[email protected]
Dnes 22:04
omluva mimo přenos ze zasedání
Pane starosto,
vzhledem ke zdravotnímu stavu jsem sledovala zasedání zastupitelstva on line. Zpočátku přenos nefungoval a trvalo delší dobu, než bylo možné zasedání sledovat. Ale to jste musel vědět! Sledujete přece přenos na obrazovce, nebo ne? Pokud jste mě v té době omluvil, pak o tom věděli pouze lidé na zasedání, ale ne u on line přenosu. Po zahájení přenosu jste mě znovu neomluvil, což bylo rozhodující. Je tedy nutné toto uvést na pravou míru.
Mgr. Anna Spěváčková, zastupitelka města Neratovice.
|
|
|
|
|
| Datum: | 15.09. 10:54 |
| Titulek: | další dohady.... | odpovědět |
| Jeden pán dokonce usoudil, že mě nepustili na zasedání, abych jim do toho nemluvila, což není pravda, byla jsem přece nemocná, ale mluvila bych jim do toho a hodně ostře. |
|
|
|
|
| Jméno: | Jan |
| Datum: | 16.09. 01:40 |
| Titulek: | Je vidět | odpovědět |
| Jak jsou tu lidi mentálně a vzdělanostně poddimenzovaní.Asi společně s vedením nechápou,že řízení města není jednostraňé.Ale líbit by se to mohlo,mnohdy se tak radnice chová,jako když vše je tu o nich a nikdo jim nemá do ničeho co kafrat.Jenže peníze berou státní,tudíž mají konat v blaho města.Slyšel jsem,že i učitelé jsou na nervy.Někteří rodiče nenaučily děti zdravit,osobní hygieně,dalším návykům,které by děti měly naučit a vést k nim rodiče.Rodiče mdlí duchem si zas myslí,že od všeho je škola.Nemají to ti kantoři dnes lehký.Do toho se osekala skladba obědů,to nebude mít také dlouhé trvání. |
|
|
|
|
| Jméno: | To jsou |
| Datum: | 16.09. 11:45 |
| Titulek: | Paka | odpovědět |
|
|
|
|
| Jméno: | Omg |
| Datum: | 16.09. 16:11 |
| Titulek: | Bože,tady | odpovědět |
| Jsou ale někteří lidé neskutečně hloupí a ubozí.Asi následek hákování se sirouhlíkem.Připravme se na nejhorší,jejich řady zde porostou.Prostředí a klima tomu zde napomáhá. |
|
|
|
|
| Datum: | 26.09. 17:39 |
| Titulek: | To nebyla omluva mé nepřítomnosti, ale.. | odpovědět |
| Vážení, to nebyla ze strany starosty omluva mé nepřítomnosti, ale konstatování, že tam nejsem. Zdůraznila jsem, že jsem nemocná, aby bylo zřejmé, že jsem chyběla z vážných důvodů. Prý jsou informace o zdravotním stavu tajné, dle GDPR naší milované EU. Ale opakuji: chtěla jsem, aby lidé věděli, ne že jsem nepřišla, ale NEMOHLA jsem přijít!!! Sledovala jsem přenos, zabalená do deky, ale zpočátku přenos vůbec nefungoval, a i když začal fungovat, aby se v tom prase vyznalo. Starosta např. oznámil, že nebude číst zprávy osadních výborů ani jiných subjektů, protože je mají zastupitelé v podkladech, co to má být??? Lidé sledující přenos neměli žádné poklady!!!! Text se měl objevit na plátně, ale na zasedání se nic takového neděje. Když si najdete přenosy z jiných města, mají je před sebou na plátně, tady je vše utajené, jen aby se lidé nic nedozvěděli.... |
|
|
přidat názor |
|
|