|
 |
Názory k článku
Nová poliklinika. Kdo o ní rozhoduje? Město nebo architekt Rujbr?
|
Jméno: | jj, |
Datum: | 07.08. 11:02 |
Titulek: | rehábko, | odpovědět |
Tam je protivná jedna ještěrka,snaží se být důležitá,zajímavá,asi nějaké osobní frustrace.Moc toho v hlavě nemá. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 12.08. 14:55 |
Titulek: | Dnes jsem se opět pohybovala... | odpovědět |
...na nové poliklinice. Něco si nechat předepsat a doporučit na vyšetření. Co jsem zaznamenala: Atrium je už otevřené z obou stran, konečně jsem mohla určit keř či rozvětvený strom: Je to zřejmě albizie růžová nebo hedvábná. Nikdy jsem se s ní nesetkala, je to opravdu rarita. Používá se řada různých názvů. Je zajímavá tím, že po dotyku sklápí listy (jiný název - mimoza či citlivka nebo Acacia), má je sklápět i v době, kdy se ukládá ke spánku. Je pěkně drahá. Možná se mýlím, opravdu jsem se sní nikdy nesetkala. Recepce bude končit, však bez telefonního spojení s lékaři a lidmi je k ....Vozíčkáři - dveře do chodby se opravdu velmi těžce otvírají. Kartotéky do stropu jsou také rarita. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 12.08. 14:58 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Cedule na dveřích u rehabilitace s upozorněním, že je tam vstup zakázán, pořád nejsou. Tedy pro jiné osoby, než jdoucí na rehabilitaci. |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 14.08. 13:29 |
Titulek: | Rehábko | odpovědět |
Je to nesmysl,když tam má nalepenou provozní dobu a další proč by nemohlo přibýt obyčejné upozornění,jestli o papír víc či méně je asi jedno.Tady spíš není vůle.zdravotnictví na draka tady. |
|
|
přidat názor |
|
|