|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 10.06. 07:44 |
Titulek: | Andula vyhrává | odpovědět |
Martin Mikota
Martin Mikota
Před 19 hodinami
Upraveno
Lukas Svoboda
Tahle doba zase tak úžasná není vážený, dobrý je akorát pokrok v medicíně a že se sexuální menšiny už alespoň v západních zemích nemusí tolik bát. Ale jinak? Umění, moje láska, upadá, vše ovládl mamon, moc peněz je doslova šílená oproti minulosti a to platí pro celý svět. Vše také ovládly moderní technologie, které z většiny lidí udělaly roboty. Příroda je ničená i sto šest, Česko má sto tisíc bezdomovců a tak by se dalo pokračovat dál. Kdyby existoval stroj času, neváhal bych jedinou vteřinu a chtěl bych dospívat v šedesátých letech, samozřejmě někde na Západě..to byla doba! Dnešek je shit. A že spousta lidí nezvládá strašný tlak téhle doby a semele je to? No tomu se fakt nedivte. Jinak kluk z vesnice mohl medicínu vystudovat i před padesáti šedesáti lety, jsem z lékařské rodiny, takže o takových dobře vím, i se stali primáři, takže zlé jak to popisujete to rozhodně nebylo. Jinak dnes jsou lidé často jen otroci práce, plahočí se, aby jakžtakž zaplatili účty, drahé hypotéky atd., žádná radost ze života a pak se ještě někdo diví a kritizuje, že si řada lidí nepořídí dítě - do tohohle? Já mám štěstí v tom, že jsem měl hodně velký majetek, který jsem prodal a dnes žiju u moře a celej svět mi může vlézt na záda, všichni ale takové štěstí nemají.
Odpovědět
|
|
|