Názory k článku

Město je odhodláno realizovat nesmyslnou výstavbu za Výsluním

Jméno:Alena
Datum:15.02. 17:58
Titulek:Paní Spěváčková,odpovědět
Vy s stále melete dokola svou vizi, které snad i sama věříte. Nejhorší je, že to vnucujete i ostatním, kteří Neratovskou historii s panelovými byty neznají (to jsou lidé, kteří si své byty v panelácích koupili za 3-5milionů). Ale realita je taková, a to mi dají za pravdu všichní, kteří sledovali zastupitelstvo 5.2.2025, kde konkreétně Vám, místostarosta trpělivě vysvětlil, jak je to úbytkem lidí v Nera, že v posledních letech umírá více lidí, než se rodí a tato situace není jen v našem městě, a další pro ostatní pochopitelné věci, pro Vás program na zdržování zasedání. A proč by se jako za Výsluním nemělo stavět? Také před 55 lety vystavěli náměstí a za ním byly jen cihláky, pak v 1975 vyrostla Benešovka, za kterou byly jen ty úrodný pole, na kterých později vyrostly školky a celé nové Výsluní po obou stranách ulice. Kdyby to tam Spolana ve spolupráci s městem nepostavila, tak by nynější senioři nebyli novodobými milionáři zakoupením levných bytů po "sametu". Tato skutečnost se lidem musí stále připomínat, protože dnešní 30tníci a mladší nemají takové startovací pozice, jako jste měli VY (podepsat v práci závazek na 12 let a šup -bydlíš). A Vaše byty v panelácích také stojí na bývalé úrodné půdě...a to se vůbec nestydíte, po Vás potopa, že!!! A klidně mi to smažte, ona pravda se špatně přijímá, že!!!
Jméno:Jakub
Datum:17.02. 06:03
Titulek:co vlastně chcete?odpovědět
Přesně tak to je. Kdyby lidé na Benešovce tenkrát protestovali, jako teď Spěváčková, tak by nikde nebydlela. Ale ona chce koukat do pole. To chtěli na Benešovce taky. A ten pozemek, kde se má stavět, tak je Třešňáka. Chtěl tam stavět Kauflant a parkovací místa. To jste nechtěla paní Spěváčková. Teď tam budou byty. A to zase nechcete paní Spěváčková. Tak co vlastně chcete? Nevíte. Jen prudit a šířit kolem sebe nesmysly.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:17.02. 07:29
Titulek:odpověď hulvátoviodpovědět
Prosím, paní Spěváčková. 1. Lidi na Benešovce nemohli protestovat, bylo to za socializmus. Teď máme demokracii. Demokracie je DIALOG. Ten pozemek. kde se má stavět je i města. A to zrovna ta část, která má náš dům zastínit a poškodit naše obyvatele. Proti Kauflandu protestovala spousta lidí, já mezi nimi. Nakonec stavbu pozastavil SOUD!! Parkovací místa byla pro Kaufland. Možná, že si můžete uvědomit, co by pro město znamenal nárůst dopravy!!!! Vím velmi dobře, co tady chceme.Ty výrazy jako prudíte a šířím kolem sebe nesmysly si laskavě nechte. Jste hulvát nevychovaný.
Jméno:Iva
Datum:17.02. 09:37
Titulek: děs,p.Spěváčkováodpovědět
Kam až vede mentalita a myšlenkové pochody některých lidí.Že míchají jablka s hruškami a dalším jim nevadí.Já tady toto také nechci,nedostali jsme ani prostor k vyjádření,nic.Nyní jeden velký Kocourkov.Prodá se nejkvalitnější půda,zničí zeleň i fauna (např.solením),dopravní zátěží,přibude nemocí,ale hlavně že budou chrámy konzumu na každém kroku a bydlení pro kdekoho.Fakt hnus tyhle Neratovice.
Jméno:áčko,
Datum:16.02. 18:33
Titulek: které se aniodpovědět
Nepodepsalo by chtělo vykládat mravy a pravdu,já se směji!!

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz