Názory k článku

Moje návrhy na zasedání městského zastupitelstva dne 5. 2. 2025

Jméno:Dita
Datum:02.02. 16:46
Titulek:souhlasímodpovědět
bod 2)pro lidé dojíždějící z Prahy a okolí by to bylo vhodné k vyřízení svých záležitostí.Radnice by měla sloužit občanům.Stačilo by např.posunout od 9-10hodin jako to mají lékaři.
Lípa chudinka dostává na frak,alespoň nějakou podpůrnou péči,podpěru.
Ukrajinská vlajka-souhlas,nejsme Česko-Ukrajina.Jinde si též nevyvěšují vlajku naši.
Jméno:XY
Datum:02.02. 20:40
Titulek:věštbaodpovědět
Co nejsme, může být....Česko-Slovensko-Ukr ajina
Jméno:Jana
Datum:03.02. 13:52
Titulek:prosím,nestrašteodpovědět
Ono už takhle jsme v ....
Jméno:Tomáš
Datum:04.02. 19:37
Titulek:je to vrbaodpovědět
To není lípa, ale vrba. Vy to nepoznáte paní Spěváčková? Už vidím zastupitele, jak se vám smějí. A ten další bod. Už teď nejste oblíbená u úředníků, tak tímto to ještě posunete o laťku víc. No snad ty vaše blbosti zastupitelé neschválí.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:04.02. 19:51
Titulek:odpověďodpovědět
Ježiši, vy jste se asi nikdy nespletl, že? Chytrolíne. Co se týká úředníků, nevidím důvod, proč bych měla být u nich oblíbená. Oni jsou většinou dosazeni bez ohledu na své znalosti a zkušenosti, spíš podle toho, s kým jsou příbuzní, kamarádi a příslušníci stejné politické strany, já jsem zvolená občany. To je podstatný rozdíl. Úředníci (ne všichni, ale mnoho z nich) dělají vše pro to, aby si udrželi teplé místo. To si račte uvědomit. Já to dělám ve prospěch občanů. Pokud máte v hlavě mozek, mělo by vám to docvaknout.
Jméno:Míša
Datum:05.02. 05:36
Titulek:...mozekodpovědět
Spíš u něj stav po lobotomii.Nebo potomek ženy pracující za plné gravidity na stříži,v sirouhlíku.
Datum:05.02. 19:15
Titulek:odpověďodpovědět
Zastupitelstvo bylo něco jako komedie. Žádný z návrhů mi neprošel; koalice je domluvená, že mi nic neschválí. Oni si myslí, že se snad půjdu oběsit a zbaví se mě....Nakonec i lidé z opozice se k nim přidali...Možná, že by se k nim rádi přidali. Tohle zastupitelstvo je jedno z nejhorších, co jsem zažila....prostě starosta je hvězda...jenže po čertu prý přijde ďábel.....
Jméno:Mirek
Datum:05.02. 20:19
Titulek:politikaodpovědět
Politika je umění kompromisu, dohody, hledání společného řešení.

Není to bitva.

Pokud to někdo nepochopil, nemá do politiky lézt. Jen blázen opakovaně kandiduje, aby si pak uraženě hrál na kůl v plotě.
Datum:05.02. 20:25
Titulek:otázkaodpovědět
Těmi kůly v plotě myslíte ty tupě zírající členy koalice i opozice, kteří od začátku volebního období neřekli ani slovo a disciplinovaně hlasují pro návrhy neschopného starosty? To je tedy lepší boj.
Datum:05.02. 21:02
Titulek:dodatekodpovědět
Tak jsem zase prohrála, ale proti podobné zvůli budu vystupovat i v budoucnu. Nedám se odradit. Ještě rok a půl a budou nové volby do zastupitelstva. Možná lidé pochopí, co si zvolili a možná půjdou lidé k volbám a situace se změní. Budoucnost je nejistá a kdo ví, co bude. Ale nejhorší je, když lidí nejdou volit.
Datum:05.02. 21:08
Titulek:dodatekodpovědět
Docela mě šokovalo, když nový ředitel dvojky školy pan Štěrba, zastupitel a radní, se postavil proti tomu, aby se hovořilo o politice v souvislosti s ukrajinskou vlajkou na radnici. Nevím, ředitel školy by přece měl být vlastenec a měl by být pro sundání cizí vlajky. Jenže já jsem naivní....
Jméno:joo
Datum:06.02. 06:48
Titulek:znáte to rčeníodpovědět
"Koho chleba jíš,toho píseň zpívej"..Zde je to patrné na každém kroku,občan až někde hooodně daleko.Roste tu pěkný Chánov.Slušní lidé,mnohdy rodáci se odsud stěhují,to co zbyde...?A my mezi tím.
Datum:06.02. 07:39
Titulek:pro Alenu....odpovědět
Překrucujete, špiníte...nemá cenu vám to vyvracet.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz