|
 |
Názory k článku
Moje návrhy na zasedání městského zastupitelstva dne 5. 2. 2025
|
Jméno: | Dita |
Datum: | 02.02. 16:46 |
Titulek: | souhlasím | odpovědět |
bod 2)pro lidé dojíždějící z Prahy a okolí by to bylo vhodné k vyřízení svých záležitostí.Radnice by měla sloužit občanům.Stačilo by např.posunout od 9-10hodin jako to mají lékaři.
Lípa chudinka dostává na frak,alespoň nějakou podpůrnou péči,podpěru.
Ukrajinská vlajka-souhlas,nejsme Česko-Ukrajina.Jinde si též nevyvěšují vlajku naši. |
|
|
|
Jméno: | XY |
Datum: | 02.02. 20:40 |
Titulek: | věštba | odpovědět |
Co nejsme, může být....Česko-Slovensko-Ukr ajina |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 03.02. 13:52 |
Titulek: | prosím,nestrašte | odpovědět |
Ono už takhle jsme v .... |
|
|
|
Jméno: | Tomáš |
Datum: | 04.02. 19:37 |
Titulek: | je to vrba | odpovědět |
To není lípa, ale vrba. Vy to nepoznáte paní Spěváčková? Už vidím zastupitele, jak se vám smějí. A ten další bod. Už teď nejste oblíbená u úředníků, tak tímto to ještě posunete o laťku víc. No snad ty vaše blbosti zastupitelé neschválí. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 04.02. 19:51 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Ježiši, vy jste se asi nikdy nespletl, že? Chytrolíne. Co se týká úředníků, nevidím důvod, proč bych měla být u nich oblíbená. Oni jsou většinou dosazeni bez ohledu na své znalosti a zkušenosti, spíš podle toho, s kým jsou příbuzní, kamarádi a příslušníci stejné politické strany, já jsem zvolená občany. To je podstatný rozdíl. Úředníci (ne všichni, ale mnoho z nich) dělají vše pro to, aby si udrželi teplé místo. To si račte uvědomit. Já to dělám ve prospěch občanů. Pokud máte v hlavě mozek, mělo by vám to docvaknout. |
|
|
|
Jméno: | Míša |
Datum: | 05.02. 05:36 |
Titulek: | ...mozek | odpovědět |
Spíš u něj stav po lobotomii.Nebo potomek ženy pracující za plné gravidity na stříži,v sirouhlíku. |
|
|
|
Datum: | 05.02. 19:15 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Zastupitelstvo bylo něco jako komedie. Žádný z návrhů mi neprošel; koalice je domluvená, že mi nic neschválí. Oni si myslí, že se snad půjdu oběsit a zbaví se mě....Nakonec i lidé z opozice se k nim přidali...Možná, že by se k nim rádi přidali. Tohle zastupitelstvo je jedno z nejhorších, co jsem zažila....prostě starosta je hvězda...jenže po čertu prý přijde ďábel..... |
|
|
|
Jméno: | Mirek |
Datum: | 05.02. 20:19 |
Titulek: | politika | odpovědět |
Politika je umění kompromisu, dohody, hledání společného řešení.
Není to bitva.
Pokud to někdo nepochopil, nemá do politiky lézt. Jen blázen opakovaně kandiduje, aby si pak uraženě hrál na kůl v plotě.
|
|
|
|
Datum: | 05.02. 20:25 |
Titulek: | otázka | odpovědět |
Těmi kůly v plotě myslíte ty tupě zírající členy koalice i opozice, kteří od začátku volebního období neřekli ani slovo a disciplinovaně hlasují pro návrhy neschopného starosty? To je tedy lepší boj. |
|
|
|
Datum: | 05.02. 21:02 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Tak jsem zase prohrála, ale proti podobné zvůli budu vystupovat i v budoucnu. Nedám se odradit. Ještě rok a půl a budou nové volby do zastupitelstva. Možná lidé pochopí, co si zvolili a možná půjdou lidé k volbám a situace se změní. Budoucnost je nejistá a kdo ví, co bude. Ale nejhorší je, když lidí nejdou volit. |
|
|
|
Datum: | 05.02. 21:08 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Docela mě šokovalo, když nový ředitel dvojky školy pan Štěrba, zastupitel a radní, se postavil proti tomu, aby se hovořilo o politice v souvislosti s ukrajinskou vlajkou na radnici. Nevím, ředitel školy by přece měl být vlastenec a měl by být pro sundání cizí vlajky. Jenže já jsem naivní.... |
|
|
|
Jméno: | joo |
Datum: | 06.02. 06:48 |
Titulek: | znáte to rčení | odpovědět |
"Koho chleba jíš,toho píseň zpívej"..Zde je to patrné na každém kroku,občan až někde hooodně daleko.Roste tu pěkný Chánov.Slušní lidé,mnohdy rodáci se odsud stěhují,to co zbyde...?A my mezi tím. |
|
|
|
Datum: | 06.02. 07:39 |
Titulek: | pro Alenu.... | odpovědět |
Překrucujete, špiníte...nemá cenu vám to vyvracet. |
|
|
přidat názor |
|
|