|
 |
Názory k článku
Blíží se volby, na podzim do sněmovny, za necelé dva roky do obecních zastupitelstev
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 22.01. 08:33 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Aj, aj, aj, "díky" propagaci pana Havlíčka jsem se ocitla na fotce v Respektu. Takto mě před mnoha lety vyrazili ze strany zelených, neboť jsem chodila na demonstrace proti migrantům a Evropské unii. Ale tam jsem chodila z přesvědčení, a to jsem ještě netušila, že nějaký ministr Rakušan podepíše migrační pakt, který umožní přijmout tisíce migrantů a pokud je nepřijmeme, budeme platit vysoké pokuty. Prý je to pomoc státům EU, které nemohou migraci zvládnout. Prý solidarita. Udal mě nějaký Cemper z Kolína za podpory jednoho místního člověka. Já bych stejně ze strany zelených odešla, místo ochrany přírody se začala zabývat počtem pohlaví, přijetím migrace (tato země je pro všechny, hlásal jejich plakát) a další nesmysly. Tak až mě uvidíte v neratovické hospodě, jsem tam ze zvědavosti. |
|
|
|
Datum: | 22.01. 12:41 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Pozemky v Trativodech, na kterých se má stavět, patří městu!!! To znamená, že město může požádat o změnu územního plánu a pole mlže být NEZASTAVITELNÉ!!!!! Orná půda může být zachráněna.
Podobná situace je za Výsluním. I tam je část pole ve vlastnictví města. I tam se má stavět. Takže, to co padlo na Speciálu, není pravda, že nejde změnit územní plán.!!!!!! |
|
|
|
Jméno: | Pavel |
Datum: | 29.01. 11:41 |
Titulek: | Nechápete význam svobody slova | odpovědět |
Svoboda slova neznamená, že si každý může bez oponentury říkat co chce. Musí počítat s tím, že mu jeho projev budou ostatní kritizovat.
A jo, Okamurův billboard s černochem se zkrvavenym nožem v srdci Prahy je naprosto nevhodná věc a mezinárodní ostuda. Sedět by za to neměl, ale kritiku si plně zaslouží. |
|
|
|
Datum: | 30.01. 17:05 |
Titulek: | tak to je..... | odpovědět |
Máte pravdu. Migranti s nožem nikde neohrožují obyvatele a ani nám nic nehrozí. Žádní migranti k nám nikdy nepřijdou. Okamura si vymýšlí. Stejně tak malá rómata nikdy a nikde nekouřila, nekouří a nikdy nebudou kouřit. Opět se jedná o výmysl. |
|
|
|
Jméno: | Josef |
Datum: | 30.01. 10:04 |
Titulek: | primátorka Brna | odpovědět |
U soudu,čachry s byty a městským majetkem.Na modré straky prostě nikdo nemá.Mafie,jede se dál. |
|
|
přidat názor |
|
|