|
 |
Názory k článku
Krmte ptáky!
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 21.01. 19:06 |
Titulek: | nějak jste zaspala dobu | odpovědět |
Obchod pana Zalabáka,posléze jeho následníků byl zcela zrušen.(Asi jste obnovila loňský příspěvek).Další mne napadá bouda u pošty pan Hájek nebo Despest krámek ve věžáku u rehabilitace na Kojetické.Krom lojových koulí ptákům hážu tvrdé pečivo nebo ovoce,které většinou sezobou přemnožení,všudypřítomní holubi.Když je to na zemi někdy i krysy. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 21.01. 19:28 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Máte pravdu, jenže: byla jsem líná psát nový článek, tak jsem sem honem nechala zveřejnit starý, aby lidé začali ptáčky krmit. Je nejvyšší čas. Ani jsem si ho pořádně nepřečetla. To víte, líná ženská, ptáci jsou pořád stejní a krmí se stejně...Tak díky za připomínku, jsem ráda, že někdo ještě pořád nejen čte, ale vnímá i obsah.
|
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 22.01. 08:19 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Konečně jsem si přečetla celý svůj článek z roku x. Bohužel, stánek s panem Zalabákem a jeho následovníky už dávno zmizel a to "díky" městu v čele se starostou Kroužeckým. Ten na co sáhne, z...í. Město mohlo stánek, když ho zbouralo, postavit třeba na Kojetické vedle pekařství. Jenže jim tady nejde o blaho lidí, tady vše postupně mizí. Ano, máme supermarkety, ale jejich zisk se odlévá do ciziny a my z něj nic nemáme. Ono to s paní Mrzílkovou nebylo lepší, jen si vzpomeňte na architektonickou soutěž za miliony na rekonstrukci nádherného a cenného kulturáku. Ruka ruku myje. Dnes je mimo to radnice plná zbytečných a mnohdy neschopných úředníků, kteří rozhodují o něčem, čemu nerozumí. Stačí, že jsou úřední dny a nikde nikdo. Jsou v terénu, mají houm ofis... Kdyby nechali lísteček na dveřích, to by jim muselo být nařízeno od zaměstnavatele. Kdo to je? Starosta a tajemník. No a to víte. Koho chleba jíš, toho píseň zpíváš. Komu se blíží důchod, jedná tak, aby tam do důchodu vydržel.
https://www.pravniprostor. cz/clanky/pracovni-pravo/s tarosta-zamestnanci-obce-j akou-ma-nad-nimi-moc.... |
|
|
|
Jméno: | Jana |
Datum: | 02.02. 09:14 |
Titulek: | básnička | odpovědět |
Učila nás jí tehdá již nežijící Paní učitelka- Jiřinka Šárová.Pamatuji si ji dodnes a akorát mi sem zapadá.
"Vítku,Lidko-sypte drobky na krmítko!Čím víc bude zrníček,tím víc bude písniček". |
|
|
přidat názor |
|
|