|
|
Názory k článku
Proč starosta města nezorganizuje (před)vánoční posezení se seniory?
|
Jméno: | Honza |
Datum: | 11.12. 14:20 |
Titulek: | tady je to marný | odpovědět |
S čímkoliv co nepřináší zisk bokem do kapes.To tak nějaký developer,realiťák,velkopo dnikatel,sportovec....Pros tě "nová doba" a její lidé.Jsem zvědav,jakou úctu a další budou k dnešní střední a mladší generaci vznášet jejich potomci,možná je postaví do řad a... |
|
|
|
Jméno: | Jirba |
Datum: | 08.01. 19:33 |
Titulek: | byznys | odpovědět |
Vaše řádky lze brát obecně na českou společnost.
BYZNYS je v první řadě a to bezohledně vůči českým seniorům. Na Silvestra jsem měl poslední security směnu, bude mi 78..nebo nebude.. |
|
|
|
Jméno: | Sorry jako |
Datum: | 11.12. 17:22 |
Titulek: | ale když je mi | odpovědět |
60+ a ještě musím pár let chodit do práce, aby bylo na průběžný důchodový systém, tak si jako senior nepřipadám, protože se musím neustále vzdělávat, aby mi v zaměstnání neujel vlak! Nedělejte z nás debily! |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 11.12. 18:55 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Jste-li zdravý, pak vám jistě nevadí práce, tedy pokud nemusíte vstávat za kuropění a ještě dojíždět kdo ví kam. Nevím, co děláte, ale já jsem přesvědčená, že více než 65-letého učitele by výrostci roznesli na koňských kopytech...Nesmíte se na něj zamračit ani mu něco vytknout, nemáte ho jak potrestat, rodiče jsou na straně svého potomka a okamžitě vletí do školy, když se jim zdá, že učitel si dovolil jejich nynánka dotknout, třeba slovně.... |
|
|
|
Jméno: | Bob |
Datum: | 11.12. 19:33 |
Titulek: | souhlas | odpovědět |
Ještě větší průšvih pak je,když je nynánek dítkem sponzora školy.To jdou veškeré jeho průšvihy stranou.Viz film "Vratné lahve" a ždímání houbou.Peníze jsou dnes stále třeba a nesmrdí.Někdy by bylo dobré Igora Hnízda do škol.Ale co chcete v zemi,kde si člověk nebude moci ulovit ani rybu pro týrání,nerýt záhon,aby nepřekopnul žížalu. |
|
|
|
Jméno: | Hanka |
Datum: | 15.12. 08:41 |
Titulek: | senioři | odpovědět |
Nikoho nezajímaj,jen tam,kde se sypou velký prachy.Na nějakou důstojnost a poslání se to hraje jen uměle.Velká domů pro provozovatele.Dříve se umíralo a loučilo doma,žádné ústavy nebyly ani jiná možnost.Lidé se převážně pohřbívali do hrobu,žádné šup do pece a schránky jako dnes.Nebyly ani žádné tahanice o majetky s notáři.Dědilo se z otce na syny,vnoučata atd.Dnes někteří odkazují své majetky na psí útulky či cizí lidi.Proč asi? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 16.12. 13:05 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Ale úředníci z radnice budou určitě v učilišti mít své obvyklé vánoční radovánky.... |
|
|
přidat názor |
|
|