|
|
Názory k článku
Neratovický skatepark sice dostal cenu za stavbu roku Středočeského kraje, ale.
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 03.11. 09:05 |
Titulek: | urážky a nadávky.... | odpovědět |
Že radnice lhala mládeži, že skatepark se nestaví kvůli mě, nakonec vyústila v to, že na mě sprostě pokřikovali hajzlíci pěšky i na motorkách, jenže braňte se, když jim to tvrdí na radnici.
Občas se to opakuje, protože nějací inteligenti nepostřehli, že skatepark už byl vybudován a funguje. Nebo si v rámci nenávisti k starším lidem je chtějí urazit a ponížit. Potulují se tady takové tlupy všech barev, před starými lidmi, hlavně ženami chrchlají a odplivují si před nimi, chtějí je vyprovokovat, aby je pak mohli slovně urážet. Nakonec co by to nedělali, když na zasedání sám starosta, jehož jsem učila!!!!, se někdy chová jak neandrtálec. Je to jeho ostuda, ale on si asi myslí, že když má moc, může si cokoliv dovolit. |
|
|
|
Jméno: | Věra |
Datum: | 03.11. 09:55 |
Titulek: | nebojte, p.Spěváčková | odpovědět |
Jak se říká:karma je zdarma.Vše dobré i zlé co člověk vysílá a dělá se mu zase vrátí.Takže pokud někdo škodí městu jako Váš zmiňovaný žák a představitel města,nejspíš spláče nad "vejdělkem".Tady si radnice opravdu dělá co chce v rámci informovanosti a snaze o něčem demokraticky rozhodovat.Je to v tomto směru jakási uzavřená komunita.Je hezké,že jste dostala v LN prostor se i vyjadřovat,leč objemově a tématicky to jistě bude "osekané".Zatím tam vnímám a sleduji sáhodlouhé samochvalné ódy a proslovy.V rámci bezpečnosti je dobré v této době spoléhat hlavně na sebe.Naši známí se i za bílého dne pohybují po městě s pepřákem a vězte,že byl již několikrát využit. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 03.11. 10:03 |
Titulek: | nebojím se.... | odpovědět |
Nevím, jestli karma funguje a moc nevěřím, že někomu se vrátí jeho špatné skutky. Jinak nechodím s pepřákem, bojím se, že bych nestříkla na útočníka, ale na sebe, spíš nse spoléhám na francouzskou hůl, už jsem ji dvakrát úspěšně použila. K velkému překvapení dotyčných osob.... |
|
|
přidat názor |
|
|