Názory k článku

Zákon o obcích umožňuje zastupitelům, aby je zaměstnanci městského úřadu informovali ve věcech, které souvisejí s výkonem jejich funkce

Jméno:Marie
Datum:16.09. 09:18
Titulek:tak to byodpovědět
Musely vykvést hrábě,aby se naše panstvo s něčím takovým předvedlo.Spíš by mne zajímalo,komu ty škody budou dány k úhradě.Ale jak to tady tak chodí spíš se to smete ze stolu a ticho po pěšině.Tady zeleň nemá šanci,stačilo jak dopadly např.topoly u bývalé vodárny v Lobkovicích,hlavně že byznys kvete.Lesopark u nádraží se 3 lavičkama nemá taky "chybu".A takhle si v tom našem Nerachánově žijem.
Jméno:Maruško
Datum:17.09. 05:55
Titulek:Bůhví odkudodpovědět
Ty jsi zoufalka stejná jako tato.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:26.09. 07:34
Titulek:doplněníodpovědět
Je zcela běžné, že když něco řeším s úředníkem nebo úřednicí a chci schůzku zaprotokolovat, odmítne. Pak odcházím za Nejvyšším Svobodou, ten mi vyhoví. Pokud je přítomen.

Jednání s panem Kašpárkem (údržba, správa majetku) jsou zcela specifická: dožaduji se informace ohledně laviček, nejsou natřené, shnilé či úplně chybí, ale on mi dokazuje, že je vše v pořádku, pokud chybí, byla prý odvezeny na opravu nebo se na tom pracuje, či jiné výmluvy.Mají prý jakýsi audit laviček, požádala jsme o něj jako zastupitelka podle zákona, ale on mi jej odmítl dát, je to prý jejich PRACOVNÍ dokument. Bože, to je tedy na radnici švajneraj, jak říkala moje vídeňská maminka. Čili česky řečeno nestoudné jednání. Také jsem jednala, no jednala, s vedoucím odboru správy majetku, za účelem rozpočtu. Snažila jsem se mu vysvětlit, že potřebujeme vysázet stovky stromů a keřů, aby ochladily město, tedy hlavně sídliště. A on mi odpověděl, že je ve městě zeleně DOST!!!!!!!! Ho nebo jej neomlouvá ani to, že je stavař a tito lidé považují zeleň za zcela nepotřebnou. Takže v rozpočtu bude evidentně minimu peněz na přírodu. Ani ty povodně nezapůsobí.
Jméno:sovička
Datum:26.09. 07:43
Titulek: svatá pravdaodpovědět
Zeleň,město a lidi tu zajímaly jen p.Čermáka,ale kdeže loňské sněhy jsou,bejvávalo.Nyní je tu "Nová doba",jak by řekl Bohuš Stejskal,vše nabírá jiných dimenzí akvalit,jen ne prospěšných pro občany či okolí.Tady se to hraje najiné ..písně.Urvat u koryt dokud to jde co se dá.Město jak dobytčinec někde v Ústí a podobných lokalitách.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz