|
 |
Názory k článku
A jdeme dál. Krajina tedy volá o pomoc.
|
Dobrý den, objevila se u kopce Miluji cedule, která oznamuje, že dne 23.10. se budou kácet stromy. Kde a kolik , o tom tam nic není. Vznesla jsem dotaz na město, komu nebo čemu ty stromy překáží, odpovědi jsem se nedočkala. A tak se ptám tady..víte to někdo? Děkuji. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 17.10. 18:23 |
Titulek: | Vůbec o tom nic nevím... | odpovědět |
Odbor ŽP by nám to měl oznamovat, jenže od určité doby to více méně nedělají a můžeme si stěžovat na lampárně. Odhaduji, že pryč přijdou borovice na severní straně kopce Miluji, neboť budou stínit solárům umístěným NAD parkujícími auty v řadě pod kopcem. Nevím to, ale odhaduji. Hned napíši email na ŽP a té správkyni zeleně Jelínkové. Pokud ty borovice pokácí, budou se ohánět veřejným zájmem, soláry jsou přece důležitější než stromy. Samozřejmě, že to může být jinak......nebo že by káceli ty platany přes silnici? Tady je možné všechno.... |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 17.10. 18:40 |
Titulek: | e-mail příslušným činitelům | odpovědět |
Vážení,
dnes jsem se dozvěděla, že u kopce Miluji se budou kácet stromy. Žádné podrobnosti. Paní se údajně obrátila na úřad, ale nedostala odpověď. Takže žádám o promptní sdělení, kde se a co bude kácet. Žádám jako zastupitelka v souladu s par. 82 zákona o obcích č. 128/2000 Sb.
"Člen zastupitelstva obce má při výkonu své funkce právo: c) požadovat od zaměstnanců obce zařazených do obecního úřadu, jakož i od zaměstnanců právnických osob, které obec založila nebo zřídila, informace ve věcech, které souvisejí s výkonem jejich funkce; informace musí být poskytnuta nejpozději do 30 dnů."
Mgr. Anna Spěváčková, zastupitelka města Neratovice.
|
|
|
přidat názor |
|
|