Názory k článku

Ze 100 sazenic v lesíku na Kojetické zůstala skoro polovina

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:15.07. 18:29
Titulek:co polovina...odpovědět
Dnes jsem se snažila spočítat zbylé sazenice.Zbytečné. Sem tam něco přežilo, už sama myšlenka vysadit sazenice, byla zrůdná. Bylo jasné, že sazenice nemohou přežít. Jsem zvědavá, zda bude vedení města vymáhat na správkyni zeleně (která to údajně vymyslila) peněžní náhradu.
Jméno:jéé
Datum:15.07. 19:09
Titulek:kde žijete..odpovědět
Copak nevíte,jak to tu chodí?Já na bráchu,brácha na mne..Sazenice jen kapkou v moři.
Datum:15.07. 19:20
Titulek:máte pravdu....odpovědět
Kde žiju? Už 54 let v Neratovicích. Tady je nejen já na bráchu, brácha na mě, ale i spolužák na spolužáka, manžel na manželku, funkcionář na developera, straník na straníka, račte si dosadit další vztahy...pokud nemáte co nabídnout, jste NULA a nikdo se s vámi nebude bavit.
Jméno:Pepa Čermák
Datum:17.08. 14:25
Titulek:Tak proč tu žijete?odpovědět
Jste sama proti sobě, když žijete v Neratovicích, kde Vás všechno jen irituje. Jste pošetilá. Proč jste se už dávno neodstěhovala třeba do Žitkové na Moravských Kopanicích, kde už je desítky let volné místo bohyně? Pořád máte šanci, na dobrou věc nikdy není pozdě.
Datum:17.08. 16:59
Titulek:odpověďodpovědět
A já pořád sháním kytky na balkón, konečně někdo, kdo by se mi sem hodil....
Jméno: Pepouši
Datum:17.08. 17:04
Titulek: a že to nevezmeteodpovědět
Někam jinam třeba Vy,třeba na Mars a podobně??Jaký jiný užitek krom trapných keců tu neratované z Vás mají??
Jméno:Jitka
Datum:18.07. 08:08
Titulek:dnes na náměstíodpovědět
V okolí konaných trhů ořezávali umělci z FCC zelené,ve vegetaci rostlé stromy.Jen přízemní větve,co ani křivě nerostly a nebyly seschlé.Tady to nemá chybu.
Datum:18.07. 17:23
Titulek:díky zítra zkontroluji.odpovědět
Děkuji za zprávu. Asi bych se k akci nedostala, i když se snažím zjišťovat, co se kde děje. To víte, správkyně zeleně a vedoucí "péče" o zeleň z FCC Marcel Vejvoda si dobře rozumějí...Tady to neskončí dobře. Lidé z vedení města dělají mrtvé brouky, vůbec ničemu nerozumí, svěřili zeleň do rukou úřednice, která na svém minulém pracovišti byla velmi aktivní......

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz