|
|
Názory k článku
Turistické informační centrum v Neratovicích
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 13.06. 07:25 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Obávám se, že po citaci ruského funkcionáře budu označena za rusského trola, a to nikdo netuší, že čtu ruské spisovatele a poslouchám ruské hudební skladatele, což je dnes totální prohřešek. V raném mládí jsem také zpívala Šostakovičovu kantátu Píseň o lesích v dětském sboru. |
|
|
|
Datum: | 13.06. 07:36 |
Kdo si chce poslechnout kantátu, je na adrese:
https://www.youtube.com/wa tch?v=Wp3677LsJmQ&ab_chann el=atsusiueno
Text je ovšem v ruštině, my to zpívali česky. Dětský sbor v 15.22. Kantáta vlastně nabádá k výsadbě stromů v polích jako větrolamů. Možná, že tam je počátek mé lásky ke stromům, ani nebyl potřeba Green deal :-)))
Skladbu nastudoval olomoucký sbor Žerotín. |
|
|
|
Jméno: | Martin Prokeš |
Datum: | 13.06. 08:43 |
Titulek: | smutné | odpovědět |
Svým citátem "dopadlo to jako vždycky" jste pouze prokázala, že dobře víte o rusském bordelu a totalitě. V podstatě říkáte: "v Neratovicích už je to tak hrozné a hnusné, že to tu v některých případech vypadá jako v russku".
Přesto russký systém obdivujete a přejete si, abychom se opět stali tupými vazaly této východní despocie.
Možná byste mohla zvýšit turistický ruch v Neratovicích mezi svými kamarádíčky z SPD - "Neratovice - zažijte russko na vlastní kůži. Tak hnusné a rozbité město, že se budete cítit jako v Norilsku - nejhnusnějším a nejšpinavějším městě na světě. V čele Kroužecký - druhý Putin!"
|
|
|
|
Jméno: | Lenka |
Datum: | 16.06. 10:39 |
Titulek: | zase vám nic nevyhovuje | odpovědět |
Na knihobudky si stěžujte u paní ředitelky knihovny. A jsme opět u toho. Všem vyhovují, jen vám ne. Tak je nepoužívejte a choďte do knihovny v její otvírací době. Vlastně proč to tu píšu. Vždyť vy jste v knihovně, jako na úřadě. Pořád a furt. Denně. |
|
|
|
Datum: | 16.06. 19:20 |
Titulek: | vy jste opravdu naivní..... | odpovědět |
Vy si asi neuvědomujete, že mě volili občané Neratovic. Nyní se řada z nich obrací na mě se stížností na některé nešvary nebo s prosbou o pomoc. Od toho tady jsem jako opoziční ZASTUPITELKA!!!!Chápu staré lidi, že je pro ně obtížné se plazit kvůli knihám po zemi, proto raději jedu do Čelákovic nejen na pořádný farmářský trh, ale i do pořádné knihobudky v bývalé telefonní budce (a i někde jinde), kde opravdu nemusím lézt po zemi. Nevím, jak jste přišla na to, že jsem v knihovně pořád (píšete furt, to je germanizmus, naše paní profesorka z hejčínského SVVŠ v Olomouci by vás hnala), tedy denně. To je pro mě záhada. Já už do knihovny chodím minimálně, nestačím přečíst knihy z knihobudek, do knihovny si chodím přečíst zpravodaje z různých okolních města a obcí a Zahrádkáře. Občas si tam dám kávu. Pokud se týká toho, že mi něco nevyhovuje, pak opakuji, že jsem OPOZIČNÍ zastupitelka, opozice plní důležitou úlohu kontroly a kritiky vedení města!!!!! Chválí se samo v Listech... |
|
|
|
Jméno: | Alena |
Datum: | 17.06. 10:59 |
Titulek: | V tom případě je škoda, | odpovědět |
že Vaše osoba to v životě nedotáhla dál, než být v opozici... To by město vzkvétalo, úředníci by nebyli otrávení z Vaší buzerace, na vše by byly peníze, Vy byste nebyla protivná baba...A propo - nikdy jste mi zde neodpověděla, jak by jste pracovala jako starostka a jak byste vedla město. Vždy jste můj dotaz jen vymazala...Tak by asi i tak vypadalo naše město - bylo by vymazané, že... |
|
|
|
Datum: | 17.06. 11:20 |
Titulek: | vy jste tedy případ.... | odpovědět |
A kam jsem to měla podle vašeho názoru dotáhnout? Na místo prezidenta nebo milionáře? Je to stejně hloupá otázka, jak bych se chovala, kdybych byla veverka. Mimochodem, pokud jsem vás tentokrát nesmazala, tak příště to udělám,už kvůli vašim nechutným urážkám. |
|
|
|
Jméno: | Lucie |
Datum: | 17.06. 13:16 |
Titulek: | divím | odpovědět |
se Vám pí Spěváčková, že jste už dávno nezablokovala osobu, která se podepisuje jménem Alena. Já těch jejích urážek a napadání mám už plné zuby. Připadá mi, že zkouší Vaši trpělivost a užívá si urážek plnými doušky. Pryč s ní !!!!! |
|
|
|
Jméno: | Radim |
Datum: | 18.06. 04:53 |
Titulek: | Výborně | odpovědět |
Paní Spěváčková! Souhlasím. Jen díky kontrole SPD = strana přímé demokracie je možné toto udělat a je to plně demokratické!!!
Protože toto je ta pravá demokracie po našem!!! |
|
|
|
Datum: | 18.06. 06:59 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Turistické informační centrum - podle pana Židoně, vypadá tak jak vypadá proto, že se musel zachovat ráz celého prostoru. Tvrdil, že oni - ti v hradbě- vidí přicházející lidi, i když lidé nevidí ty za bariérou. Skutečnost: Ta dřevěná bariéra vznikla ve skutečnosti proto, že na zaměstnance foukalo, byl tam hrozný průvan a zima. No, ale pan Židoň to vysvětluje jinak, aby to vyznělo jako nějaký kulturní čin. Ta trojice vpředu to dělá zcela běžně. Je zřejmé, že jsou to lidé inteligentní a umí manipulovat s lidmi. O Kroužeckém platí něco poněkud jiného, neustále upozorňoval na to, co jsem způsobila, až jsme mu oznámila, že se nechám přejmenovat na Babiše, kterého má Fiala pořád v hubě. (Předtávka na kávuú. ) |
|
|
|
Datum: | 18.06. 07:23 |
Znovu jsem podala návrh na poskytnutí pokladů v papírové podobě na zasedání zastupitelstva, sundání ukrajinské vlajky a zřízení skříněk kolem chodníku na náměstí pro propagaci různých subjektů. Tentokrát starosta nevyjmul mé návrhy z programu hned ze začátku, asi mu někdo poradil, že je to nesmysl a škodí mu a tak se čekalo skoro až na konec, no dalo se čekat, že to neprojde, koalice byla domluvené, že mi nic neschválí. Mimochodem, podařilo se mi být také proti v jednom bodě, spletla jsme se. No to se stane. Nakonec můj hlas nebyl rozhodující. Takže vše probíhalo jako obvykle. Ukrajina: Prý městský úřad není státní instituce, tak to bych chtěla vědět, co je. Asi sídlo jejich veličenstva Romana 1. No ten včera perlil. Co nevěděl,. to si vymyslel. Ale Hanzlíková s Židoněm nezůstávali pozadu. Když jsme hovořila o tom, že paní Jelínková nařídila vytrhat thuje u č. 678 - co to je za člověka, jaký má vztah k zeleni, že by ji měli rovnou vyrazit, tak pan Židoň se jí zatával, že lidé porušili vyhlášku, že vysadit zeleň musí být povolena, ale už tam není, že musí být zničena. Kdyby si ti hm.... uvědomili, že si lidé vylepšují své okolí a města za to nedá ani halíř.... tohle je nejhorší skvadra, jaká tady od převratu byla. Když nevědí, lžou.... |
|
|
přidat názor |
|
|