Názory k článku

Průšvih je, když se vám chce....

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:30.05. 18:34
Titulek:dodatekodpovědět
Málem bych zapomněla na WC v přízemní městského úřadu na Kojetické. Mnoho lidí o něm neví a co se týká vybavení, často chybí toaletní papír a není čím si utřít ruce.
Datum:06.06. 19:56
Titulek:Radnice se pochlubila...odpovědět
...že bylo otevřeno informační centrum v kulturáku. Paráda. Za vysokou dřevěnou hradbou jsou vidět pouze vršky hlav pracovníků, novinkou jsou dvě obrazovka za nimi a jakési suvenýry, které nemá nikdo důvod si koupit. Chybí informace, že WC je placené za lidovou cenu 10,-, někdo se oháněl tím, že v Praze na hlaváku stojí WC 20,-!!!!!!No vidíte...
Jméno:Karel
Datum:07.06. 04:38
Titulek:krindapánaodpovědět
Tak to je...něco.
Datum:07.06. 06:33
Ano, my musíme být za každou cenu světoví a neumíme to. Je to pořád vesnice, ale bez vesnických výhod. Já tvrdím, že co se v Nera udělá, to se v něčem z...., no víte co. Jsem vždy napomenuta mým žákem Kroužeckým, že nemám být vulgární. Ale ono to tak je. Vlnité chodníky, nevyřešené parkování, chybějící dům s pečovatelskou službou, nezvládnutá kultura, diletantská práce radnice atd.....
Jméno:Eva
Datum:07.06. 07:23
Titulek:njn,jdeteodpovědět
Proti nim a ne s nimi,to oni nejsou zvyklí.Tam se táhne za jeden provaz.Tyhle nedostatky by nám ztěží v LN sdělili.Tam se vše velebí a klopí do růžova.To ještě štěstí,že můžete své webovky mít a člověk se tak dozvídá realitu a druhou stranu mince.S osobním porovnáním a přesvědčením.Za co tedy ten náš pan radní pobírá od státu přes 90tis./měs,jak jste uváděla?
Datum:07.06. 07:47
Titulek:za co více než 90 . 000, neznáme odměny.odpovědět
Za co? Že včera pronesl krátký (není žádný rétor) projev v DKE k výročí založení, že se spolčil s Třešňákem a chystají se společně vybudovat nové příšerné sídliště od Kojetické po zahrádky Na Výsluní, že navrhl zprivatizovat byty včetně lékařů v domě hrůzy, že nebere telefony opozice ani nečte emaily, že mu určitá osoba vypracovala strategii voleb a určitá osoba ho sponzorovala a za to dostala odměnu v podobě zakázky....atd.
Jméno:Jirka
Datum:07.06. 08:46
Titulek:mám zkopírovánoodpovědět
A vězte,že použiji dále.
Datum:07.06. 10:10
Titulek:proč neodpovědět
Ano, za Němců i komunistů fungovali udavači, dnes to mají jednodušší....Klidně mě udejte, jistě vám ti udělá radost....
Jméno:Miloš
Datum:08.06. 17:20
Titulek:jen vyhrožujte, anonymeodpovědět
A co je na tom trestného? Že mu někdo vypracoval strategii voleb? To se dělá běžně. Vy jste nikdy neslyšel o sponzorování politiků? To je přece obvyklá praxe v malých i velkých městech včetně přiklepnutí nějaké té zakázky.
Jméno:Alena
Datum:07.06. 08:32
Titulek:V něčem joodpovědět
V něčem Neratovice oproti okolním obcím "světoví" jsou - včera vystupovala v Inkognitu na Primě nahá uklízečka z Nera. No kdo to v okolí má?
Jméno:leo
Datum:07.06. 10:21
Titulek: tadyodpovědět
Je to dost o velké "elitě",hlavně na Kojetické,v Učku..
Datum:28.06. 10:13
Titulek:WC v knihovně....odpovědět
Aby se neřeklo, že si vymýšlím, byla jsme se včera podívat do knihovny. Jsou tam dvě WC, obě pro zaměstnance. Já chápu, že nemají nikoho, kdo by je uklízel, ale to by přece mohlo město zařídit. Třeba starosta Kroužecký by mohl vyjmout ze svého platu (bez odměn) nějakou tu korunu a přispět uklízečce na v knihovně. Čím je kdo bohatší, tím je větší...Do knihovny chodí převážně starší lidé a děti, těm se chce častěji....tak dolů po schodech, chodím po nich, ale jde to obtížně, pak 10 Kč, kolikrát? a zase nahoru....tady opravdu není žádný soucit se staršími lidmi...
Datum:28.06. 10:15
Nějak se mi vytratila částka - 95 000,-
Jméno:Kamil
Datum:28.06. 10:59
Titulek:nemáte právoodpovědět
Víte, že nemáte právo zveřejňovat částky cizích platů. Nás taky nezajímá, že máte 25 tis důchodu a ještě plat ze zastupitelstva a různých komisí. Měl by se na to podívat právník města.
Datum:28.06. 19:01
Titulek:ach bože.....odpovědět
Mladý muži, jste mimo. Starosta je veřejný činitel a podle tabulky si může každý zkontrolovat jeho plat. Mě zcela udivuje totální neznalost zdejších pisatelů.
Račte si zde najít plat starosty Kroužeckého i ostatních veřejných čunitelů! Pokud máte zájem o výši odměn, pak lze postupovat podle zákona o svobodném přístupu k informacím. Zákon č. 109/1999. Sb.

home/main/Stažené/Tabulka_ vyse_odmen_od_1_ledna_2024 _-_20231201%20(12).pdf

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz