Názory k článku

Kauza s thujemi

Jméno:Michaela
Datum:18.05. 09:33
Titulek: opravdu hnus fialovejodpovědět
A věřím tomu,jak se tu proti lidem jde.O tom,že se ztrácí spousta dřeva a dřevin žádná.Ty tůje tam byly už pěkně narostlé a pečovalo se o ně.Ale hlavně,že se našel "důvod".Další z důvodu,proč nejít k volbám.Nevěřím jim totiž.
Jméno:Miloš
Datum:18.05. 16:57
Titulek:běžte volitodpovědět
No, když nepůjdete k volbám, oni se zvolí sami. Totéž platí pro EU volby. Já budu volit buď Kateřinu Konečnou z KSČM nebo koalici SPD s Trikolorou.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:18.05. 17:24
Titulek:doplněníodpovědět
konec věty: škodí.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:20.05. 10:36
Titulek:doplněníodpovědět
Tak jsem znovu zašla k domu Školní 678, podívat se na současný stav po odstranění thují. Od pánů u domu jsem se dozvěděla, že první várka thují byla ukradená, druhou pak úřednice Jelínková nakázala vyndat, jinak bude posekána zaměstnanci FCC. Skvělé, co! V hrušni jsou prý sršni, právě kolem proletěla fialová včela drvodělka, která úspěšně opyluje květy, a byla ručně odehnána, snad to měl být onen sršeň, nevím. Je fakt, že znalost hmyzu lidí z paneláků a z bytovek je minimální. Snad by stálo za to v Listech vytvořit rubriku Druhy hmyzu a jejich význam, mohl by ji vytvářet někdo z odboru životního prostředí, já už na to doopravdy nemám čas. Navíc oni jsou za to placeni.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz