|
|
Názory k článku
Povedl se plán Strategie rozvoje města Neratovice do roku 2035? 1.díl.
|
Jméno: | Jarka |
Datum: | 14.01. 11:54 |
Titulek: | parkování je nevyřešený problém | odpovědět |
Díky ,že jste upozornila na problém parkování. Především večer nesežene parkovací místo nikdo a parkuje se všude. Přitom na autech jsou cizí značky!!! Buď zahraničín, anebo pražské!!!
Když jedu do ciziny, PLATÍM. Když jedu do Prahy, PLATÍM. A oni nám tu stojí zadarmo?!!!
Nechápu, proč si nějaký pražák nebo cizinec postaví svoji plechovku před můj dům a pak si jede kdo ví kam, možná do Prahy přespat. A jeho auto zatím stoji tady. PROČ???!!!! |
|
|
|
Jméno: | chodec po nera |
Datum: | 15.01. 08:33 |
Titulek: | máte pravdu | odpovědět |
Je třeba zpoplatnit parkování VŠECH vozidel, která zabírají obecní pozemky |
|
|
|
Jméno: | obyvatel |
Datum: | 15.01. 17:45 |
Titulek: | no konečně | odpovědět |
to někdo dokázal říci, zde se peníze pro obecní pokladnu doslova válejí po zemi. Pokud někdo (a je jedno k jakému účelu) využívá cizí pozemek, tak je samozřejmě nutné za to zaplatit. |
|
|
|
Jméno: | Janina |
Datum: | 22.01. 08:43 |
Titulek: | Pražské RZ | odpovědět |
A máte někde ověřeno, že se jedná o auto člověka z Prahy? Víte o tom, že už se registrační značky při přepisu nevyměňují, je plno aut na leasing z pražských firem, atd. V mé rodině jsou dohromady čtyři auta, dvě mají pražskou RZ, další C, já aktuálně jezdím s autem s RZ E-takže Pardubice. Všichni máme trvalé bydliště v Neratovicích, všichni tu bydlíme.
Ať se raději zaměří na auta, které zde stojí nepojízdné, bez STK a podobně, ta zabírají nejvíc místa. |
|
|
|
Jméno: | Petr |
Datum: | 22.01. 11:36 |
Titulek: | keci v kleci,náplavo ! | odpovědět |
Hezky to pokutovat nebo platit,to by se tak někomu líbilo! |
|
|
|
Jméno: | Janina |
Datum: | 22.01. 14:09 |
Titulek: | Náplava..? | odpovědět |
Náplava, jasně :D Sice narozena v porodnici v Praze, ale žiji tu celý svůj život. Moji rodiče už 10 let před mým narozením. Ale to není vaše starost.
I kdybych se sem přestěhovala včera, jsem tady doma a mám na to právo. Povinnosti si plním. |
|
|
|
Jméno: | Marcela |
Datum: | 15.01. 16:15 |
Titulek: | parkující cizinci, proč?! | odpovědět |
U nás před domem celou půlku parkovacích míst zabraly BMW a Mercedesy se zahraničními značkami. Nesmí se psát jaké, nehcci mít problémy, ale každému, kdo se zamyslí, je jasné, jaké značky auto to jsou!!!!
Tihle cizince jsou děsně rozpínaví. A rozpínají se i na našem parkovište. Byla jsem se ptát na úřadě a prý s tím nejde nic dělat. Cha cha. Kdyby takhle parkovali starostovi před barákem, to bychom viděli ten rachot. Jenže on si tam zařídil zákaz parkování a vyhrazená parkovací stání jen pro starousedlíky. Jó, u jeho baráku, to se může policie strhnout.
Ale že naše parkoviště okupují NEJMENOVANÍ cizinci, to je každému jedno! Proč s tím zastupitelé nic nedělají? Úplně ztrácím důvěru v tento stát, který pro vlastní obyvatele nedělá nic, ale pro boháče, politické papaláše a cizí státní příslušníky zajistí VŠECHNO!! Já platím daně, ne oni!!! Chci za svoje peníze alespoň zaparkovat před vchodem! je toho tolik co chci?!!!!
Cizáci ať si táhnou a parkují si doma, né tady |
|
|
|
Jméno: | Marcela |
Datum: | 15.01. 16:16 |
Titulek: | omluvte chyby | odpovědět |
Omluvte pravopisné chybi, jsem se děsně rozčílená!!!! |
|
|
|
Jméno: | jj |
Datum: | 16.01. 06:07 |
Titulek: | cizáci | odpovědět |
Se rozpínají všude,v kaufech narvané košíky,hulákají jak primitivové a parking škoda mluvit.Smutné,že lístek za stěrač pak dostane našinec.Good byznys. |
|
|
přidat názor |
|
|