|
 |
Názory k článku
Starosta podvedl občany. Nebo se angažoval i někdo jiný?
|
Jméno: | Anna Spěváčková SPD |
Datum: | 19.11. 11:58 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Obdržela jsem na nerátky pěkně urážlivý příspěvek. kde se anonymní osoba do mě navážela, co mám co mluvit do přebudování náměstí. Nebydlím tam a tak mám držet hu... ústa. Ta osoba si asi neuvědomuje, že náměstí je veřejný prostor a VŠICHNI mají právo se k němu vyjádřit. Já ty neratovické nepochopím. Už tady bydlím padesát let, ale je to marné. Mám se nechat urážet a ještě to zveřejňovat za své peníze? Co si ta dotyčná myslí? |
|
|
|
Jméno: | Hanka |
Datum: | 19.11. 17:29 |
Titulek: | já se Vám divím | odpovědět |
P.Spěváčková,s radnicí jste na kordy,lidi Vás uráží a nadávají,to je furt něco.Je něco,co Vás uspokojuje,naplňuje a z čeho jste šťastná??Městem koluje,že si spoustu příspěvků píšete sama a i si na ně odpovídáte.Jste v pohodě?? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 19.11. 19:12 |
Titulek: | to jsou mi věci.... | odpovědět |
To je zvláštní příspěvek. S radnicí nejsem na kordy, radnice mi hází klacky pod nohy, protože si dovoluji kritizovat její práci a rozhodování. Kteří lidi mě urážejí a nadávají? To jsou asi ti, kteří se bojí o svou moc a peníze. Pokud se s někým bavím, naopak mi fandí a souhlasí se mnou. Tak jak je to tedy? Jak víte, co městem koluje? Odkud to víte? Z facebookové drbárny nebo z pomluv primitivních osob? Tak já si píšu příspěvky sama a ještě si na ně odpovídám. To jsou mi starosti. Kdyby blbost kvetla, tak bych si mohla pár těch ubožáků dát na balkon a nemusela se zdržovat pěstováním kytiček. Vlastně je ani nemám, na začátku jara sklízím salát a nyní mi ještě dozrávají papriky. No jo, maloměsto. Těžko snáší někoho, kdo se vymyká. |
|
|
přidat názor |
|
|