|
Jméno: | A |
Datum: | 23.10. 05:08 |
Titulek: | víte | odpovědět |
kolik tu máme pejskařů a kolik se od nich vybralo na poplatcích?? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, zastupitelka za SPD |
Datum: | 23.10. 07:00 |
Titulek: | další otázka | odpovědět |
Kolik tu máme pejskařů, co poctivě platí a kam jdou vybrané peníze? Nevíme a nedozvíme se. |
|
|
|
Jméno: | Lenka |
Datum: | 23.10. 13:29 |
Titulek: | nedělejte, že nevíte | odpovědět |
Nedělejte, že nevíte. Měla jste na zastupitelstvu poslouchat. Schvalovala se vyhláška - poplatek ze psů. Tak rychle nastudovat, už bude zápis, tak si vše můžete přečíst. A nebo stačí si stáhnout do počítače svoje podklady, které vám město, jako zastupitelce elektronicky posílá. Když můžete psát plno článku a oči vás nebolí, tak stáhnout podklady taky zvládnete. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková |
Datum: | 23.10. 18:16 |
Titulek: | Kdyby hloupost kvetla.... | odpovědět |
To víte, zastupitelstvo mi bude dělat každou půl hodiny přestávku, jakou si dělám doma, aby si oči odpočinuly. Vy jste hloupá nebo podplacená... |
|
|
|
Jméno: | třeba |
Datum: | 24.10. 06:29 |
Titulek: | nemá Ánn | odpovědět |
Laserovku,papír taky drahý.Nevytisknou jí to na podatelně dámy??? |
|
|
|
Datum: | 24.10. 09:07 |
Titulek: | pro vás nejsem žádná Ánn.... | odpovědět |
Můžete se jich zeptat.... |
|
|
|
Jméno: | A |
Datum: | 23.10. 11:53 |
Titulek: | tak | odpovědět |
|
|
|
Jméno: | V |
Datum: | 26.10. 11:07 |
Titulek: | Co se to děje? | odpovědět |
Snad poprvé v životě s vámi souhlasím. Pejsek je opravdu pro mnoho lidí požehnáním a v drtivé většině případů má pozitivní vliv na psychiku i zdraví člověka i jeho okolí.
A tak mě napadá. Nechtěla byste si také jednoho pořídit? Mohla byste například psát pravidelnou rubriku o výcviku, zážitcích při procházkách a roztrhaných gaučích, které ovšem tomu roztomilému zvířeti nemůžete dávat za vinu.
Chybí zde takový pozitivní obsah, pořád jen politika, kritika atd. |
|
|
|
Datum: | 26.10. 16:41 |
Titulek: | bezpečnost ve večerních hodinách.... | odpovědět |
Milé V, ve skutečnosti mám i nemám psa. Dcera má středoasiata, fenu. S tou se kamarádím. Předtím měla psa stejné rasy. Takového mazlíčka, ale před třemi lety nám uhynul. A já ho našla mrtvého. Také jsem ho obrečela. Ještě jsem zapomněla napsat, že díky pejskařům je ve městě více bezpečno, než kdyby tam nebyli. Většinou se s pejsky vyráží ven naposled večer a přítomnost lidí v ulicích zvyšuje bezpečnost. Kdysi byli pejskaři večer v ulicích po skončení televizních pořadů a po příchodu z odpolední směny, ale to bylo, Spolana nám krachuje před očima. A na televizi se nedá koukat. Jo a cikáni se bojí psů.... Používám termín cikáni, jak je běžné od dávných časů. |
|
|
|
Jméno: | Jan |
Datum: | 26.10. 17:13 |
Titulek: | pozitivní obsah?? | odpovědět |
Vrámci tohoto města a radnice kde ho vzít?? Jo aha,přečteme si v LM..Jo,Spolana a nejen ta jde do kopru,otázka,zda to nebude přínos.Cikánům také říkám Cikáni,Romáky ať si nechají pro Brusel. |
|
|
|
Datum: | 26.10. 17:19 |
Titulek: | EU zakáže i psy???? | odpovědět |
Jistě vám neušlo, že EU chce zakázat chov exotických zvířat - papoušků , i andulek, korel, křečků, chameleonů či hadů a pod.: musí nás přece ovládat ve všem, co nám zpříjemňuje život.. nesáhnou nám nakonec i na pejsky? Nebo je budeme prodávat jako v USA ve zverimexech v klecích a doma je také šoupnem do klecí????? |
|
|
|
Jméno: | Roman |
Datum: | 27.10. 11:01 |
Titulek: | tato zpráva je lež | odpovědět |
Už jsem vás jednou upozornil, že jde o lživou zprávu. A přesto lež šíříte dál.
SPD prosazuje odchod z EU. Chcete šířením výmyslů zmanipulovat voliče, aby na tento nesmyslný bod vašeho programu kývli?
https://czechia.representa tion.ec.europa.eu/konec-kr ecku-v-cechach-kdepak-2023 -10-24_cs |
|
|
|
Jméno: | Romčo, |
Datum: | 28.10. 06:31 |
Titulek: | víme | odpovědět |
Kdo v tomto městě šíří lež,tak si to nechte. |
|
|
|
Datum: | 28.10. 07:06 |
Titulek: | ty lžeš | odpovědět |
Víš co, uklidni se a běž se vyžívat jinam. Můžeš přispívat svými bludy na městském fóru. Že neexistuje? No vidíš. Tak můžeš navrhnout koalici, aby zřídila na webu města čtenářské fórum, kde by mohli přispívat občané a okamžitě dostávat odpovědi od příslušných kompetentních osob. |
|
|
|
Jméno: | Milan |
Datum: | 28.10. 13:35 |
Titulek: | to není lež | odpovědět |
Můžete si to najít
https://www.idnes.cz/zprav y/domaci/zakaz-chovu-divok ych-a-exotickych-zvirat-v- zajeti-evropska-unie.A2310 23_192548_domaci_kori?zdro j=vybava_idnes
smažte mezery |
|
|
přidat názor |