Názory k článku

Článek do Listů města Neratovice do říjnového vydání

Jméno:Anna Spěváčková, zastupitelka za SPD
Datum:02.10. 10:01
Titulek:článek v říjnových Listech vyšelodpovědět
Světe zboř se, můj příspěvek do Listů nebyl zcenzurován, ale VYŠEL!!!!! Asi je to tím, že ať hledali jak hledali, mohli najít jen samá fakta. Nic nemohli vydávat za polopravdu, lež či útok na jinou osobu. Mohli, ale neudělali. Jak dlouho jim to asi vydrží? Uvidíme.
Jméno:Dr. Novák
Datum:02.10. 13:09
Titulek:Gratulujiodpovědět
Dobrý den, paní magistro,
gratuluji! Snad to nebude zneužito zase proti Vám ve smyslu ,,není pravda, že ji vše cenzurujeme."
S úctou
Dr. Novák
Jméno:Anna Spěváčková, zastupitelka za SPD
Datum:15.10. 15:55
Titulek:Článek do listopadových Listůodpovědět
Bude opět řádit Hergessellova cenzura? Nebo je to cenzura celé redakční rady? Ví Bůh. Zápis z redakční rady jsem neobdržela, ač jsem o ni žádala.

Nadpis tučně:
Původně jsem chtěla psát o chybách a nedostatcích v péči o zeleň.

V ulici Školní byl naproti škole zmrzačen živý plot. Za Kojetickou u Salonu Martina zůstaly z živého plotu jen holé větve, za ulicí 28. října u č. 1140 se přes veškeré upomínky plazí chmel po listnatém keři. Naproti č. 1145 u gabionu (kontejnerové stání) je keř skalník už zcela pohlcen loubimcem, keř nemůže zastínění přežít. Vedle tohoto čísla vyrostla velká skupina mladých škump, mohly být dopěstovány a využity jako nová zeleň, jenže FCC je bez milosti posekala. V ulici Na Výsluní u č. 1148 je také jehličnatý keř pokryt loubincem, tentýž problém je u většiny jehl. keřů za celým blokem. Keře pomalu a jistě usychají. U ZUŠky byl vysekán jehl. keř. Na rozdíl od loubince jsou jehličnaté keře zelené po celý rok a ještě vyrábějí silice s desinfekčními a zklidňujícími účinky. Tohle a ještě více jsem chtěla napsat. Ale pak jsem dostala zprávu, že v zahrádkářských koloniích chtějí kácet stromy vyšší než 3 m. To by byl pořádný masakr. Prý dokonce požadují i zahrádkáři za Penny odstranit dva obrovské ořešáky. Údajně jim padá listí do zahrádek - oni nevědí, že listy mají antibakteriální vlastnosti a jako teplomilné dřeviny jsou schopné přežít období tepla a sucha, zatímco naše dřeviny mají namále? (Tučně): Lidé, jedině stromy nás mohou ochránit před hrozivými vedry. Stín, který vytvářejí je nenahraditelný! Mít na zahradě velký vzrostlý strom je největší výhra, jakou si můžeme přát. Strom, který nás bude doprovázet celý život.
Mgr. A. Spěváčková (SPD)
Jméno:Míša
Datum:15.10. 17:03
Titulek:mno vidíteodpovědět
Lidi o Vaše starosti a péči nestojí.Staráte se o zeleň,úpravy ploch a trávníků,nepovolené kácení a lidem je to jedno.Ještě budete ta "špatná".S tím ořešákem jste mne dostala.Blahoslavení neratované chudí duchem radši strom pokácí než by ohnuli hřbet pro pár listů.To je něco tady.A když jde o jejich vlastní pr..l volají p.Spěváčkovou..
Jméno:anka
Datum:16.10. 05:48
Titulek:tyodpovědět
zas kecáš
Jméno:jj,
Datum:16.10. 13:13
Titulek:zvláštníodpovědět
tyhle řeči

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: redakce@neratky.cz