|
|
Názory k článku
Články, které nebyly v Listech zveřejněny
|
Jméno: | Lida |
Datum: | 29.09. 07:15 |
Titulek: | Cenzura | odpovědět |
Tak jestli jste opravdu chtěla toto otisknout tak se opravdu nedivim že to bylo zatrhnuto. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 29.09. 07:30 |
Titulek: | kroutím hlavou.... | odpovědět |
A copak se vám v článku nebo v článcích nelíbí? Buďte konkretní...Odpovězte mi. Je zajímavé, že ve státě, který občanům zaručuje v ústavě svobodu slova, se najdou lidé, kteří souhlasí s totalitní cenzurou. |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 29.09. 08:41 |
Titulek: | je to tak | odpovědět |
V LN se nedozvíme,co se radnici nepovedlo,co zamýšlela,co jí nejde,nepůjde a co neumí.Samé blahořečení,ódy na dokonalost,všehoschopnost a nic jiného.Sdílím názor paní Spěváčkové.Ráda bych se též dozvěděla co pisatelka smýšlí svým příspěvkem.Nebo je to jen provokativní plivanec do tváře?? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, zastupitelka za SPD |
Datum: | 01.10. 18:24 |
Titulek: | co má splňovat městské periodikum | odpovědět |
Městské periodikum čili Listy města Neratovice má podle tiskového zákona poskytovat objektivní, ověřené, ve svém celku vyvážené a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů, má také dbát na to, aby ve zpravodajských a politicko-publicistických článcích nebyla jednostranně zvýhodňována žádná politická strana nebo hnutí. |
|
|
|
Jméno: | Dr. Novák |
Datum: | 02.10. 14:56 |
Titulek: | zřejmě jsou věci, o kterých se nemluví | odpovědět |
Dobrý den,
působí to na mne tak, jak uvádím v titulku. Jak se zmíní některé firmy či osoby, jako třeba FCC, Třešňák a další, tak nastane úlek, vykulené oči a nic kritického se nesmí dostat nikam dál.
Třeba je to však pouze dojem pomateného starce.
Dr. Novák |
|
|
|
Datum: | 02.10. 17:21 |
Titulek: | nemluví se o více věcech.... | odpovědět |
Nevím, jste-li stařec čili ne, ale v žádném případě nejste, podle vašich příspěvků, pomatený. Zkuste se zeptat, kdo sponzoroval pana starostu a jeho grupu, která na nás vykukovala z každého nároží ještě dlouho po volbách. No a pak to spojte s firmou, která staví polikliniku. A jsme doma. |
|
|
|
Jméno: | P |
Datum: | 03.10. 06:25 |
Titulek: | Máte podezření? | odpovědět |
Pokud máte důvodné podezření, běžte na policii či státní zastupitelství podejte trestní oznámení. Bez ohledu na jeho výsledek.
Dokud to neuděláte, mlčte. |
|
|
|
Jméno: | P. |
Datum: | 03.10. 07:52 |
Titulek: | mlčte | odpovědět |
raději Vy.Jistě je každý dospělý a svéprávný.tak nepoučujte,prosím... |
|
|
|
Jméno: | jj, |
Datum: | 02.10. 17:28 |
Titulek: | mno zvedá | odpovědět |
Se mi z toho pěkně kufr,p.Spěváčková.Doufám,ž e Vás za toto nepožene nějaký "chytrák" k soudu,jako kdysi jiný pan starosta-Lid myslím.Máme dnes hentu onu demokracii a stále si člověk musí dávat pozor na ústa.Slova,fráze a pojmy se překrucují v daný prospěch až hamba.A manipuluje se.Stačí Seznam. |
|
|
|
Jméno: | Alena |
Datum: | 03.10. 13:18 |
Titulek: | Však | odpovědět |
na těchto stránkách chybí příspěvků...že by se do Nerátek někdo naboural? |
|
|
|
Datum: | 03.10. 14:28 |
Titulek: | otázka | odpovědět |
Vy si opravdu přejete, abych zveřejňovala všechny stejné a podobné hloupé příspěvky, kterými hodlá nějaký magor zahltit neratky? |
|
|
|
Jméno: | Petr |
Datum: | 04.10. 07:54 |
Titulek: | dotaz | odpovědět |
Uvědomujete si, že provádíte stejnou cenzuru na jakou si stěžujete při vydávání svých článků v Listech? |
|
|
|
Datum: | 04.10. 18:38 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Mladý muži, či jaké pohlaví jste. Vy směšujete dvě věci. Městské periodikum, které je financováno z veřejných peněz (městský rozpočet - čili naše společné peníze) a tudíž pro ně platí jiná pravidla. Ano, tam platí, že nezveřejnit článek nota bene opoziční zastupitelce je cenzura nejtvrdšího kalibru. Zvláště v situaci, kdy nejsou stanovena pravidla pro zastupitele kromě počtu 1 500 znaků.
Já si své soukromé stránky financuji sama, z důchodu. Od roku 2000 komentuji dění ve městě, na radnici atd....Zabírá mi to spoustu času a to jsou také peníze. Moje. Vy mi na nic nepřispíváte a tudíž jen já rozhoduji, co se na stránkách objeví a co ne. Chápete???? |
|
|
|
Jméno: | Dr. Novák |
Datum: | 04.10. 13:57 |
Titulek: | nedejte se! | odpovědět |
Paní magistro, nedejte se!
Jsou to Vaše stránky, váš prostor. Pokud je dotyčný takový grafoman (zřejmě to není jeho jediná úchylka, možná dnešním slangem vyjímečnost či dokonce přednost) ať si vybuduje své stránky, píše tam roky informace, získává čtenáře a platí si to.
S pozdravem
Dr. Novák |
|
|
|
Datum: | 05.10. 13:28 |
Titulek: | co přichází na nerátky: | odpovědět |
Nevěřili byste, jaké hovadiny ve velkém množství mi někdo posílá na nerátky. Dnes to bylo 13x:
Vodka,Fernet
achjo
Samohonka,mezi tím Lexaurin a furt dokola.....
und furt
furt
a fuůůůrt
Má magor smůlu, mažu.... |
|
|
|
Jméno: | Petr |
Datum: | 05.10. 13:53 |
Titulek: | vy máte | odpovědět |
Stále s někým problém.Radnice Vás nebere vážně a neposlouchá,do toho jiní lidé v civilu.Co se třeba nezamyslet nad sebou,co vyzařuji,vysílám světu atd?? |
|
|
|
Datum: | 05.10. 14:07 |
Titulek: | Vše je jinak....obráceně... | odpovědět |
Chyba, oni mají se mnou problém. Kdyby mi necenzurovali mé články v Listech, nebránila bych se. Kdyby mi poskytli podklady na zasedání zastupitelstva, abych si je mohla prostudovat během zasedání, nezpěčovala bych se. Kdyby po mě nechtěl starosta zdravotní potvrzení o stavu zraku navzdory tomu, že se jedná o chráněné údaje a mu musí být jedno, proč chci podklady v papírové podobě, neudělala bych z něj blbečka, kterému jsem přinesla potvrzení o kontrole stolice. Kdyby měl smysl pro humor, zasmál by se a podklady by mi poskytl. Jenže mu narostl hřebínek a myslí si, že je king a nikdo ho nesmí kritizovat ani hodnotit. Moc mu stoupla do hlavy. Jenže kdyby ho "někdo" nesponzoroval, neměl by tak mohutnou propagaci před volbami a lidi by ho nevolili...Jo, kdyby...Kdyby měla babička koule, byl by to dědeček... |
|
|
přidat názor |
|
|