|
|
Názory k článku
Starosta s tajemníkem Svobodou mi opět házejí klacky pod nohy.
|
Jméno: | Pavel Kočí <.> |
Datum: | 12.06. 18:12 |
Titulek: | Opravdu ? | odpovědět |
Paní Spěváčková,
pokud správně vidím, tak jste během včerejšího dne napsala tři obsáhle příspěvky zde na vašem blogu neratky.cz
Pokud jste u toho neměla zavázané oči tak Vám evidentně nedělá problém se do počítače dívat a číst text.
V čem je tedy problém si podklady pro zastupitelstvo nastudovat v elektronické podobě ? |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková |
Datum: | 12.06. 18:35 |
Titulek: | to je ale můj problém, ne váš | odpovědět |
Nevím, proč se o to tak zajímáte. Ale klidně vám odpovím: Článek "Kdo je Jaroslav Třešňák" byl napsán před mnoha lety, jen jsme ho okopírovala a doplnila o krátký odstavec. Tento i ostatní články byly vloženy v jednu dobu na neratky. Tak je to. Vy nevidíte, že pokud píši doma delší text, musím si po určité době odpočinout, na zasedání je to nemožné. Každý článek musím několikrát zkontolovat a optacut chyby. Nakonec i kdyby měl někdo jakýkoliv důvod, proč chce papíry, mělo by mu být vyhověno, ne direktivně nařídit. I v poslanecké sněmovně mají někteří poslanci hromady papírových podkladů a nikomu to nevadí. |
|
|
|
Jméno: | Chodec po Nera |
Datum: | 13.06. 11:37 |
Titulek: | Zamyšlení | odpovědět |
Vážená paní zastupitelko, proč také třeba neřešíte problémy občanů. Denně chodím ulicí V Hajnovkach a to co se tam děje je neskutečné. Zaměstnanci FCC tady každý den odpočívají nekolik hodin i s technikou, přes půlroku zde stály různě velkoobjemove kontejnery bez zaboru, velmi často se zde skládá drevo z obecního. Běžte se tam nekdy podívat budete žasnout. Proč jako zastupitelé dovolite rozkrádat a okrádat město potažmo nás? Tohle by se melo řešit a ne papiry na nějakou poradu. |
|
|
|
Datum: | 13.06. 14:58 |
Titulek: | to se vám kritizuje, když nic neuděláte | odpovědět |
A to nám oznamujete teprve teď? Proč už jste se nepřišel na zasedání a nepromluvil o tom, co se děje? Proč jste neposlal stížnost (tady se tomu říká podnět) vedení města - životní prostředí má na starosti místostarosta Židoň. Proč jste neoslovil starostu? Co městská policie? Jejich nadřízeným je starosta. Radnice je plná úředníků, ti by měli chodit do terénu a kontrolovat, co se kde děje. Existuje kontrolní výbor, proč jste mu neoznámil své poznatky? Místo abyste vystupoval pod svým jménem, schováváte se za přezdívku. Chodím Hajnovkou dost často, ale nikdy jsem tam nezaznamenala nějaké podobné činnosti. Kdy to bylo? Když se tam půjdu podívat, co uvidím ? Nic. Jak přistihneme osoby při rozkrádání? Že se často zbytečně kácejí stromy, to víme. Ale vy jste svědek a měl byste to hlásit. A co se týká papírů, vy asi nechápete, jak je to důležité! Proč vedení města direktivně určuje zastupiteli, čím se má řídit bez ohledu na jeho možnosti?
Mimochodem: nejedná se o nějakou poradu, ale o ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA!!!! Víte, co to je? |
|
|
|
Jméno: | Jenda |
Datum: | 15.06. 07:15 |
Titulek: | Smutné | odpovědět |
Chápu že chodec nic nehlásí ono když naproti bydlí mistostarosta a dalsi dva členové strany tak se těžko nekam něco nahlasuje. Pod svicnem bývá největší tma. Mimoto dnes pristala další várka dřeva. Takhle to tu chodí pořád no. |
|
|
|
Jméno: | p.Pavle |
Datum: | 13.06. 04:22 |
Titulek: | nemyslím,že Vy | odpovědět |
Jste tu od toho,abyste druhým určoval,nechte laskavě volbu na nich.Víme,co je na radnici za spolek a jak to tam chodí. |
|
|
|
Jméno: | Pavel Kočí |
Datum: | 13.06. 16:49 |
Titulek: | Znovu si přečtěte text | odpovědět |
Jsem tu od toho abych vyjádřil svůj názor k psanému textu paní Spěváčkové, přečtete si jej laskavě ještě jednou, žádné určování v něm není. Vystupte ze své anonymity a napište nám co konkrétně myslíte tím “spolek na radnici” a “jak to tam chodí”. |
|
|
|
Datum: | 16.06. 19:35 |
Titulek: | Je starosta spratek? | odpovědět |
Jakási Alena napsala, že Šanda označil starostu Kroužeckého coby spratka. Není to pravda. Prohlásil, že se starosta CHOVÁ jako spratek. Proč? Protože paní doktorce Kelinové neustále skákal do řeči, až jí došla trpělivost a bouchla pěstí do stolu. Mě dvakrát vypnul mikrofon, ale už se tomu nikdo nediví. Poradila jsem mu, aby se sebral a odešel. Za sto tisíc měsíčně je to už příliš. Slíbila jsem vám, že popíšu, co se na zasedání dělo. Počkám si na video, neměla jsem žádné podklady v papírové podobě, o něž jsem starostu žádala. Proto jsem mnohdy nehlasovala. |
|
|
|
Jméno: | Venda |
Datum: | 24.06. 12:31 |
Titulek: | Proč by něco tiskli? | odpovědět |
Paní Spěváčková. Nechápu, proč by vám měla sekretářka něco tisknout. Zaplatíte jí tu práci a materiál? Budete jí pak za to ještě stylem "pro dobrotu na žebrotu" kritizovat, že dělá v pracovní době melouchy? Pokud nevydržíte celé zastupitelstvo koukat do počítače, kupte si tiskárnu a vytiskněte si to sama za své, příp. navštivte nějakou firmu nebo souseda, kde vám to za poplatek vytisknou. Nějaká reklamka, Alpena, Profoto, sekretářka Tomio Okamury...? |
|
|
|
Datum: | 24.06. 12:56 |
Titulek: | proč tiskne materiály jiným funkcionářům | odpovědět |
A proč má sekretářka něco tisknout starostovi, místostarostům a úředníkům, měli by si zakoupit tiskárny a tisknout si sami. Ne? |
|
|
|
Datum: | 03.07. 09:23 |
Titulek: | starosta mě ignoruje | odpovědět |
Nečte moje e-maily, nebere telefony, doslova mě vypnul. Nesnáší kritiku ani jiné hodnocení. Vůbec nebere v úvahu, že jsem opoziční zastupitelka a opozice má dokonce v popise práce kontrolu a kritiku práce koalice. Navíc jsem ho zcela rozohnila svým posledním činem. Jak jistě víte, nedostala jsem na zasedání poklady v papírové podobě. Důvod? Schválnost. Když jsem mu poslala žádost o výjimku z jednacího řádu, v odpovědi mi "doporučil" předložit zprávu lékaře (neuvedl kterého) o mém zdravotním stavu. Tak jsem mu předložila výsledek kontroly stolice. No to byla rána. Oznámil to i zastupitelům a pár se jich zasmálo. To neměli dělat. Dnes jsem se za ním vydala osobně požádat ho schůzku s několika dotazy. NE, NE, s vámi se nesetkám, NIKDY!!!! Tak jsme mu nadhodila, že za ty peníze si nemůže dělat co chce. Byla jsem doslova vyhnána z kanceláře. Ovšem, jen aby na to nedojel. Žádný strom neroste do nebe. Už mu sláva a moc stouply do hlavy. Tak pěkné odpoledne. |
|
|
|
Jméno: | Jitka |
Datum: | 03.07. 09:40 |
Titulek: | i podatelna tragédie | odpovědět |
Dámy neznalé agendy,nejsou si jisté informacemi,které podávají..Např.Judr.Mlíkov ský dávno! nesídlí v ul.Smetanova,ale v prostorách restaurace v Ruské ul. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 05.07. 15:13 |
Titulek: | zajímavé | odpovědět |
Pan starosta je taková křehká nádoba. Nic nevydrží. Nechce vidět a slyšet, že něco dělá špatně, že si z něho dokonce někdo tropí srandu. Srandu je podle něj třeba zakázat, vytlačit z veřejného prostoru, vymazat, vypnout, zregulovat. A správný názor je jen takový, který pana starostu, místostarosty a celou koalici podporuje a chválí. Když tomu tak není, mstí se.
|
|
|
|
Jméno: | Jo |
Datum: | 06.07. 05:29 |
Titulek: | no jestli | odpovědět |
To tam řídí jako svou Galerii slov,tak to nebude mít dlouhého trvání.Ale spíš splynul a vyje s vlky.Víme,kdo tam má taktovku.Proto lidé stále vzpomínají na pana Čermáka.Nebe a dudy. |
|
|
|
Jméno: | Vojta |
Datum: | 06.07. 11:01 |
Titulek: | vedení města | odpovědět |
Pokud tou taktovkou myslíte, že vše řídí ještě Mrzílková, tak to se hluboce mýlíte. Starosta, když ho všemu naučila, tak se jí při první příležitosti zbavil. Prý mu do všeho moc kecala. Po úřadě se říká, že druhý nejvyšší muž, který má hlavní slovo je ze Speciálu radní ing. Tomáš Matějka. No uvidíme, čas ukáže. |
|
|
|
Jméno: | Kája |
Datum: | 06.07. 13:37 |
Titulek: | vedení města? | odpovědět |
Ne ne Mrzílková je mimo. Je v opozici, do koalice ji Kroužecký nevzal. Pořád mu do něčeho kecala, ale teď, co ji nemá vedle sebe, je bez ní úplně nemožný. Neví si rady, tápe. Neumí, nerozumí. Pusťte si on-line přenos ze zastupitelstva a uvidíte. Neumí řídit zasedání, to je hrůza. Matějka má hlavní slovo? To je možné. Speciál je Minářův Milion chvilek pro demokracii. Asi dostali za úkol obsadit radnice. Tak to nás čekají zlaté časy. Podpora ukrajinizace a migrace. |
|
|
|
Jméno: | Karkulka |
Datum: | 06.07. 15:56 |
Titulek: | jako že | odpovědět |
By někdo odstavil Mrzlici na 2.kolej...??Dejme tomu,ale měla tam spoustu dalších nohsledů,s kterými by asi náčelník moc nevydržel.Určitě nějaký její stejnak urputný následovník.Tihle si vždycky nechávají volná zadní vrátka,milá Án. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 06.07. 18:19 |
Titulek: | Mrzoška | odpovědět |
Milá Án? My si tykáme, Karkulko? Asi těžko, vzhledem k tvému věku. Tak zklidni hormon... a koukej ať nezabloudíš v lese. Číhá na tě vlk. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková SPD |
Datum: | 29.09. 07:27 |
Titulek: | papírové podklady | odpovědět |
Došlo mi zajímavé video, v němž hovoří Petr Bystroň d října 2015 bavorský zemský předseda strany Alternativa pro Německo, poslanec Německého spolkového sněmu za AfD.
Stojí za to si poslechnout jeho projev a současně se přesvědčit o tom, že na pultech poslanců neleží žádné notebooky, ale podklady v papírové podobě!!!!! No vidíte, když to jde v německém spolkovém sněmu, proč to nejde v Neratovicích?
https://www.nepodvoleni.cz /wp-content/uploads/2023/0 1/Petr_Bystron_AFD_tanky_p redBundestagem.mp4 |
|
|
přidat názor |
|
|