|
 |
zpět na forum
|
|
| Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
| Datum: | 15.02. 18:52 |
| Titulek: | Demokracie v praxi | odpovědět |
| Dnes 15. 2. 2026 se odpoledne na náměstí v Neratovicích k bývalé kašně dostavil Milion chvilek pro demokracii v čele s jeho šéfem Mikulášem Minářem, Bylo jich včetně malých dětí cca 80, 90..Zažila jsem mnoho z nich, když vystupovali na Václaváku s hrnci, pokličkami a jinými rámusáky proti demonstraci proti migrantům a EU. Takže podle jejich vzoru jsem se chopila píšťalky, abych jim stejným způsobem předvedla demokracii. Ale ouha. Když dva dělají totéž, není to totéž. Najednou ke mě přistoupil tajemník městského úřadu Petr Svoboda a bezohledně mi zmáčkl ruku se slovy, že mi dá držťky, když toho nenechám. Pak si všiml, že je kolem dost svědků jeho jednání a než jsem stačila vykřiknout a volat policii, nechal toho. Mimochodem, toho člověka jsem na základce učila. To je ta jejich demokracie v praxi. MÁME SE NA CO TĚŠIT.... |
|
|
|
|
| Jméno: | bos |
| Datum: | 16.02. 09:22 |
| Titulek: | ale no tak... | odpovědět |
| KDybych přišel na demonstraci SPD s píšťalkou, vrazili by mi ji vaši bezzubí vlajkonoči rovnou někam. Tak tady nebrečte. Vyhráli jste volby, a stejně kvičíte. |
|
|
|
|
| Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
| Datum: | 16.02. 10:27 |
| Titulek: | doplnění | odpovědět |
| Tajemník Svoboda mi velmi surově stiskl ruku se slovy, že mi dá přes držku, když toho pískání nenechám. To je neuvěřitelné. Naštěstí byli kolem svědci a on si to zřejmě uvědomil. Jsem zvědavá, jak na to budou reagovat zastupitelé na zasedání zastupitelstva a hlavně starosta. Starosta je nadřízený tajemníkovi, tajemník je odpovědný za plnění úkolů uložených radou, zastupitelstvem nebo starostou. |
|
|
|
|
| Jméno: | Alena |
| Datum: | 16.02. 11:10 |
| Titulek: | to je úroveň | odpovědět |
| Tajemník Svoboda názorně předvedl, jak si představuje svobodu názoru druhých v praxi. Jeho chování odsuzují na facebooku i někteří účastníci demonstrace. Aspoň vidí, koho v příštích volbách volit. |
|
|
|
|
| Jméno: | Jarmila |
| Datum: | 17.02. 07:31 |
| Titulek: | Mise | odpovědět |
| Tajemník je členem opozičního spolku Mise, který založil. |
|
|
přidat názor |
|