zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:19.10. 17:38
Titulek:Zasedání městského zastupitelstva 22. 10. 2025odpovědět
Ve středu dne 22. 10. 2025 v obvyklou hodinu, tj. v 16.00 ve starém sále kulturáku bude zasedat městské zastupitelstvo. Program visí na nástěnce, podrobnosti k bodům programu najdete v upravené podobě na webu města. Každý občan (dokonce každý přítomný) má právo se přihlásit do diskuse ke KAŽDÉMU bodu programu v délce 3 minuty, na což starosta "zapomíná" upozornit. Zhruba v 18.00 je čas k vystoupení občanů v délce 5 minut. Na každé vystoupení musí dostat občan odpověď buď bezprostředně nebo písemně. Což se ovšem běžně nedělá. Má probíhat on-line přenos, ale z něj se toho moc nedovíte. Minulé MěZ jsem byla nemocná a zjistila jsem to sama na sobě.

Opět jsem podala návrhy do programu Různé a to:
1. Obnovení autobusu 348 k Bulovce a zpět, na žádost pacientů a perzonálu z Neratovic.

2. Žádost o sundání ukrajinské vlajky ze stožáru u neratovické radnice.(vícekrát opakovaně)

3. Zřízení skříněk s informacemi jednotlivých subjektů ve městě na trase podél náměstí z ulice 28. října (opakovaně).
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:22.10. 21:12
Titulek:šaškárna na nejvyšší úrovni...odpovědět
Nevím, jak jinak bych nazvala dnešní zasedání zastupitelstva. Měla jsem několik otázek, většinou jsem na ně od starosty nedostala odpověď. Hlavně mě zajímalo, jaké byly důvody k vyhození tří členů koalice z rady města. Důvody!!!!!!! DŮVODY!!!!! Na minulém zastupitelstvu je neuvedl!!! Starosta mi na můj dotaz neodpověděl, nakonec mi nedával ani možnost promluvit, i když jsem se přihlásila do diskuse, neobjevilo se moje jméno na tabuli a teprve po dalším přihlášeni si mě "všiml".
Co si o něm můžeme myslet. Nic dobrého.

Pro zopakování: Vyhození z rady města a koalice byli: neuvolněná místostarostka paní Hanslíková, Byla zbavena funkce místostarostky a tím pádem i z rady. Stejně dopadl pan Matějka a pan Duchoslav. Prý v radě rozporovali činnost vedení města a šťourali se v kontroverzích rozhodnutích koalice. Ale není to zaručené. Domnívám se, že se jednalo hlavně o zimním stadionu, který je v dezolátním stavu, a který hygiena z tohoto důvodu zavřela, Zdá se, že došlo k úvaze, zda zimák opravit nebo zbourat a postavit nový. Ale určitě to nebyl jediný důvod vyhazovu. Také chata Studenov je v dezolátním stavu a co se dá očekávat se spojitosti s výstavbou parkovacího domu či výstavby nové radnice a bytového domu pod zavádějícím názvem multifunkční objekt Mládežnická na parkovišti u Kavana je ve hvězdách. Ono ve skutečnosti jde o peníze a o moc rozhodovat. Místo těch tří vyhozených nastoupili do rady města nevýrazná, ale loajální paní Brodilová, pan Šanda a paní Rajchrtová, ředitelka Domu dětí a mládeže, tedy zaměstnankyně města. Vzhledem k pokročilé době budu pokračovat zítra večer.
Jméno:Alena
Datum:24.10. 15:34
Titulek:A kdo celou dobu dělal reviza???odpovědět
Titulní stránka O Neratovicích Aktuality Zimní stadion v Neratovicích zůstane uzavřen!
Zimní stadion v Neratovicích zůstane uzavřen!
Rada města Neratovice na svém včerejším zasedání rozhodla nechat zimní stadion uzavřený. Zimní stadion, který letos v červenci přešel do správy nově vytvořené společnosti Městská sportoviště Neratovice s.r.o., byl po technické kontrole vyhodnocen jako havarijní.

Během oprav stadionu v posledních šesti týdnech se zjistila řada dalších závad, které se týkají střechy, elektroinstalace, protipožárních systémů, čidel pro detekci čpavku i hygienických podmínek. Provozování stadionu by tak představovalo riziko pro zdraví a bezpečnost návštěvníků.

„Zimní stadion je důležitou součástí sportovního života Neratovic a udělali jsme maximum pro jeho znovuotevření. Bohužel zjištěné závady jsou takového rozsahu, že nebylo možné stadion znovu otevřít,“ uvedl starosta města Roman Kroužecký. „Mrzí nás to s ohledem na bruslení školáků, veřejnost i vůči hokejovému klubu HC Buldoci, který zde v posledních 12 letech vzkvétal, i jeho fanouškům.”

Generální oprava nebo nový stadion?

Město nyní stojí před zásadním rozhodnutím, zda provést kompletní rekonstrukci stadionu nebo postavit nový stadion. „Řešení komplikuje i to, že se zimní stadion stal tématem politických bojů. Budeme hledat řešení, se kterým se ztotožní všechny strany v zastupitelstvu, aby se po volbách nezačínalo znovu od nuly,“ řekl nedávno zvolený radní Pavel Šanda.

Sd
Datum:24.10. 15:34
Titulek:A kdo celou dobu dělal reviza???odpovědět
Titulní stránka O Neratovicích Aktuality Zimní stadion v Neratovicích zůstane uzavřen!
Rada města Neratovice na svém včerejším zasedání rozhodla nechat zimní stadion uzavřený. Zimní stadion, který letos v červenci přešel do správy nově vytvořené společnosti Městská sportoviště Neratovice s.r.o., byl po technické kontrole vyhodnocen jako havarijní.

Během oprav stadionu v posledních šesti týdnech se zjistila řada dalších závad, které se týkají střechy, elektroinstalace, protipožárních systémů, čidel pro detekci čpavku i hygienických podmínek. Provozování stadionu by tak představovalo riziko pro zdraví a bezpečnost návštěvníků.

„Zimní stadion je důležitou součástí sportovního života Neratovic a udělali jsme maximum pro jeho znovuotevření. Bohužel zjištěné závady jsou takového rozsahu, že nebylo možné stadion znovu otevřít,“ uvedl starosta města Roman Kroužecký. „Mrzí nás to s ohledem na bruslení školáků, veřejnost i vůči hokejovému klubu HC Buldoci, který zde v posledních 12 letech vzkvétal, i jeho fanouškům.”

Generální oprava nebo nový stadion?

Město nyní stojí před zásadním rozhodnutím, zda provést kompletní rekonstrukci stadionu nebo postavit nový stadion. „Řešení komplikuje i to, že se zimní stadion stal tématem politických bojů. Budeme hledat řešení, se kterým se ztotožní všechny strany v zastupitelstvu, aby se po volbách nezačínalo znovu od nuly,“ řekl nedávno zvolený radní Pavel Šanda.

Sd
Datum:24.10. 15:38
Titulek:To pan starosta-hokejista nechodilodpovědět
na zimní stadion, že by neměl přehled, že je v takto dezolátním stavu, že neodpovídá bezpečnosti návštěvníků? A kde na to všechno sežene peníze, když chce stavět nový Městský úřad u Kavana? Že by se choval stejně jako nová vládní garnitura-jen utrácet, utrácet...měl by složit mandát v rámci osobní zodpovědnosti! Podotýkám, že v minulých volbách dostal můj hlas, ale s tím už nemůže počítat, zklamal a to se neodpouští!!!
Jméno: Jan
Datum:25.10. 10:57
Titulek:Souhlasodpovědět
Hnus čeho se naše vedení dopouštělo a nevěřím ani jednomu ze jmenovaných.Jen korýtka,money,kšeftíčky,pr o lidi nic.Ať už zvedne své pozadí a odebere se pryč!!Město chátrá,nic se tu neudržuje,záměrně-vše se hraje na velké akce,nejlépe pro kamarády a vymýšlí se díla,z kterých město zas bude rejžovat.Žádné pořádné a smysluplné zápisy z komisí o hospodaření majetku,inventáři,jen se mlží,vyhýbá odpovědím (proč asi?)a mlčí.Tohle tu nebývalo,nejvíc to tu zk...la známá firma,která tahá za nitky celé radnice.Pryč už s nimi!!
Jméno:Antonín
Datum:27.10. 12:12
Titulek:Odvolání radních místostarostky.eodpovědět
Sledoval jsem zasedání 22.10.2025 a byl jsem znechucen jednáním starosty Kroužeckého. Ani na jednu otázku ohledně důvodu odvolání radních, místostarostky a nově také předsedy bezpečnostní komise se nezmohl na souvislou odpověď. Odvolaní radní, místostarostka i předseda bezpečnostní komise byli starostovi i jeho kumpánům nepohodlní a viděli jim moc pod ruce a kritizovali jejich šmejdoviny. Zvláště mi vadí odvolání předsedy bezpečnostní komise, protože své agendě věnoval spoustu svého osobního času a nám hasičům hodně pomohl. Zasloužil se také o zrušení hazardu v Neratovicích, pro což ani starosta ani radní v jeho okruhu nehlasovali.Zasloužil se také o dotaci na preventisty bezpečnosti, pro což talé starosta nic neudělal. Odměnou za jeho úsilí byl odvolán. Můžete se pane starosto za svoje chování a neschopnost stydět a doufám, že v příštích volbách vaši neschpnost voliči ocení a nebudou vás volit.
Jméno:Jaroslav
Datum:27.10. 18:37
Titulek:dotazodpovědět
Kdo byl předseda bezpečnostní komise a kým byl nahrazen?
Datum:27.10. 12:12
Sledoval jsem zasedání 22.10.2025 a byl jsem znechucen jednáním starosty Kroužeckého. Ani na jednu otázku ohledně důvodu odvolání radních, místostarostky a nově také předsedy bezpečnostní komise se nezmohl na souvislou odpověď. Odvolaní radní, místostarostka i předseda bezpečnostní komise byli starostovi i jeho kumpánům nepohodlní a viděli jim moc pod ruce a kritizovali jejich šmejdoviny. Zvláště mi vadí odvolání předsedy bezpečnostní komise, protože své agendě věnoval spoustu svého osobního času a nám hasičům hodně pomohl. Zasloužil se také o zrušení hazardu v Neratovicích, pro což ani starosta ani radní v jeho okruhu nehlasovali.Zasloužil se také o dotaci na preventisty bezpečnosti, pro což talé starosta nic neudělal. Odměnou za jeho úsilí byl odvolán. Můžete se pane starosto za svoje chování a neschopnost stydět a doufám, že v příštích volbách vaši neschpnost voliči ocení a nebudou vás volit.
Datum:27.10. 12:13

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]