zpět na forum

Jméno:Dana
Datum:03.10. 05:22
Titulek:převzato z fc odvolání řediteleodpovědět
V nejnovějších Nera listech pan starosta uvedl, že bývalá místostarostka Hanslíková poptávala pořádání akcí jiným subjektem než Společenským domem. Bylo by však fér, aby pan starosta zároveň otevřeně sdělil, z jakého důvodu byl ředitel Společenského domu odvolán, zda byla v jeho hospodaření zjištěna pochybení a jaké konkrétní závěry přinesl audit. Občané by měli být informováni například o tom, zda audit prověřoval možný nevýhodný prodej majetku, ztracené účetní doklady či jiné nesrovnalosti. Bez těchto jasných informací působí jeho vyjádření jednostranně a zavádějícím dojmem. Pokud by občané znali výsledky auditu, nebylo by pak nijak překvapivé, že se uvažovalo o zadání pořádání akcí jinému subjektu – zvláště pokud by to pro město znamenalo i nižší náklady.
Jméno:Jindra
Datum:07.10. 22:42
Titulek:Sdodpovědět
Jenže žádný audit nikdy neproběhl. Bývalý ředitel nebyl nikým odvolán. Jen mu jednoduše skončila smlouva a městem nebyla dále obnovena. Stejně tak v březnu skončí smlouva současnému řediteli a pokud ji město neprodlouží, bude nové výběrové řízení. Pořádání akcí mimo SD, tedy externímu komerčnímu subjektu, bude vždy krokem zpět, neboť SD nepotřebuje na akci vydělat, ale musí pokrýt nezbytné náklady s tím spojené. Jakýkoliv komerční subjekt, bude chtít na to vždycky profitovat. To je princip podnikání.
Datum:08.10. 23:39
Titulek:SDodpovědět
To je pecka jak se tu mažou příspěvky :-(

Paní Spěváčková, co jsem napsala tak špatně o bývalém řediteli SD, že byl můj příspěvek smazán?

Děkuji za upřesnění.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:10.10. 12:33
Titulek:odpověďodpovědět
Nic jsem vám nesmazala. Ředitel SD byl arogantní h... a ještě studený čumák. V poslední době z mých stránek mizely příspěvky obecně.
Datum:11.10. 00:02
Titulek:Příspěvky odpovědět
Děkuji za odpověď a omlouvám se Vám. Lekla jsem se, že jsou příspěvky mazány :(
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:12.10. 08:05
Titulek:smazání příspěvkůodpovědět
Ano, občas musím smazat nenávistné příspěvky, zrovna před chvílí jsem tak učinila, když nějaký Polcar či jak se skutečně jmenuje, naprosto zbytečně urážel volební stranu Stačilo!. Byla tady Kačka Konečná a bylo vidět, že to má v hlavě srovnané a ví, o čem hovoří. V parlamentu by měla být levicová strana jako opozice pravice.
Jméno:Jan
Datum:05.10. 07:54
Titulek:Starostaodpovědět
Já osobně mu nevěřím ani pozdrav.Je to hnus kam nechal zajít město a jeho majetek.Měl by složit funkcí,nejsou spokojeni pracovníci ani občané.100tis.měsíčně za co??!Domnívám se,že začnou vylejzat další kostlivci že skříní a já tomu věřím.Včera bylo pozdě odejít.
Jméno:Jan
Datum:05.10. 09:26
Titulek:Starostaodpovědět
Já osobně mu nevěřím ani pozdrav.Je to hnus kam nechal zajít město a jeho majetek.Měl by složit funkcí,nejsou spokojeni pracovníci ani občané.100tis.měsíčně za co??!Domnívám se,že začnou vylejzat další kostlivci že skříní a já tomu věřím.Včera bylo pozdě odejít.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]