zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:29.09. 10:58
Titulek:3. a 4. 10 2025 budou volby do parlamentuodpovědět
Vážení spoluobčané, dezoláti a populisté,

všichni vy, kteří vyrazíte v pátek a v sobotu k volebním urnám. Myslete na to, že ten zlatostříbrnej západní systém, s čistejma a bezpečnejma ulicema, plnejma mladejch rodin (bez burky na hlavách a bez nožů v kapsách), s fungujícím sociálním a právním sytémem a demokratickou vládou – tak tenhle systém se definitivně hroutí.

Co nám k tomu mainstream neřekl: ve Francii, Anglii a v Německu by většina občanů ráda viděla jejich vládu za mřížema, a to ještě v lepším případě.

Kam patří naše česká vláda? Za korupci, podvody, mafiánské praktiky, neplnění volebních slibů, za likvidaci sociálního systému, hospodářství a ožebračení větší části vlastních občanů..Proto, vážení populističtí spoluobčané, doporučuji volit strany a politiky, kteří jsou kompatibilní s Orbánem a Ficem. Ne že by Orbán a Fico dělali všechno správně, ale zdá se, že to aspoň zkoušejí – i přes tlusté klacky, které jim Brusel hází pod nohy. Maďarská a slovenská vláda uznává jenom dvě pohlaví, zkouší zachránit vlastní kulturu, řeč, tradice, umění, národní zákony, tedy státnost. Zkouší zajistit pro vlastní občany zaplatitelné suroviny a energetiku, bez ohledu na to, která zem je dodá. Zkouší zabránit rozkrádání sociální podpory nově příchozími nezvanými spoluobčany. Zkouší umožnit, aby si děti znovu mohly hrát venku před domem a ženy neměly strach jezdit veřejnou dopravou nebo vyjít večer na ulici. Obnova spolupráce V4, v lepším případě i s dalšími zeměmi, by mohla umožnit vznik volného společenství menších zemí střední Evropy s vlastními zákony a se společným obchodem, orientovaným nejenom na ‚hodnotový západ‘. A hlavně – s cílem zachování míru v Evropě. Perverzně drahé politbyro v Bruselu a ještě dražší spolek válečných štváčů NATO by tak ztratily dost podstatně na významu.

Nic z toho, čeho dosáhli Maďaři a Slováci, nepovažuje česká vláda za důležité, protože se řídí jenom pokyny velkomožných z Bruselu. A tamější feudální elita má jenom jeden zájem – vymáčknout z nás další daně a donutit nás k dalším miliardovým dluhům, za které pak nakoupí ještě víc zbraní. Z EU se stala zkorumpovaná komerční organizace, která nutí její členské státy nakupovat nesmyslnou zelenou energii, tzv. farmaceutika a zbraně, které nikdo nepotřebuje – ať to stojí co to stojí. Dluhy, které v našem jménu dělá Brusel, budou muset splácet naše děti a vnuci, pokud se jich dožijeme. Brusel ale nechce rozhodovat jenom o nákupu zbraní, chce rozhodovat i o jejich použití.
Datum:29.09. 11:01
Titulek:Dne 3. a 4. 10. 2025 proběhnou volbyodpovědět
Samozřejmě s cílem ‚nás ochránit‘. Každý den hledají osvícení západní vůdci nové záminky pro tento krok. A Černochová, Fiala, Lipánek i Rakušan už stojí v pozoru a plné polní, alespoň slovně. Ať táhnou na frontu, nebo někam jinam..O to se musíme příští víkend postarat. I když ideálních výsledků, neboli změny systému v těchhle volbách zřejmě nedosáhneme – na to chybí kandidáti. Ale měli bychom alespoń zabránit tomu nejhoršímu, což je prodloužení vlády téhle katastrofální probruselské koalice.

Takže: vemte sebou k volbám babičky, dědečky, děti, vnoučata, sousedy i kolegy, psy a kočky a vysvětlete jim, že o víkendu máme možná poslední možnost ovlivnit naši budoucnost.
Datum:29.09. 17:48
Titulek:Agitace SPOLU na náměstíodpovědět
Dnes od 15.00 do 17.00 se na náměstí odehrávala předvolební agitace SPOLU, což je slepenec tří stran: ODS, TOP09 a KDU-ČSL. Odmítla jsem letáček a zamířila jsem rovnou k ministrovi dopravy Kupkovi s dotazem, proč se mají od ledna zvedat o třetinu ceny za dopravu ve Středočeském kraji a v Praze, když v cizině mají mnohá města veřejnou dopravu ZADARMO. Bylo mi odpovězeno, že se musí dopravní prostředky modernizovat a kde by na to stát vzal. Tak jsem odpověděla, že je spousta vysokých činitelů s enormními platy, tam by mohli najít peníze...stačí, že náš starosta má 100 000 bez odměn, prý to není možné, řekl Kupka, on snad ani neví, že existují tabulky, ale prostě prý není kde brát. Nojo, když posíláme peníze a zbraně na Ukrajinu, a máme dávat 5% z rozpočtu na zbrojení...a prý se nám Ukrajinci fantasticky vyplatí. Vtom se tam přichomýtla nějaká zrzavá ženština, ani nevím její jméno, a řekla mi: "Ty krávo!!!!! Škubala jsi dětem vlasy!!!!!"Tak to mě tedy nadzvedlo! Co to je za individuum? Tak jsem jí řekla, že je p....,ať zmizí... Pan Kupka pravil: Nebudeme se uchylovat k vulgaritám, ale já s tím nezačala. Jen co ji potkám, ať si mě nepřeje...No, pak začal hovořit ten s těmi divnými ústy, Jakob a ještě tam rozdávali letáčky, myslím, že se jmenují Vrecionová a Skopeček. No, dost lidí tvrdilo, že je budou volit. Jo a ještě nějaká "dáma" s šik kloboučkem naraženým na hlavě mi vmetla posměšně do tváře, že tam není Okamura, co? No to budou volby, Pán Bůh ochraňuj naši zemi....
Jméno:volička
Datum:30.09. 12:00
Titulek:To nebylo setkání SPDodpovědět
ani Stačilo, info pro ty, kteří dorazili na klobásku, třeba se zde poznáte...Byli zde samí rozumní představitelé naší vládní strany. Moc děkuji panu Kupkovi, který večer ve 22 hodin musel čelit ještě stupidnímu Havlíčkovi z ANO. To fakt musel mít nervy ze železa! Mladí voliči, nevzdávejte to, jde o Vás a Vaši budoucnost! Pojďte k volbám!!!
Datum:30.09. 17:58
Titulek:pro voličku....odpovědět
Milá voličko, opravdu nehodlám propagovat na svých stránkách za mé peníze nějaké šmejdy, kteří nás ženou do války, chtějí zničit náš stát a český národ grýn dýlem, elektrodebilitou, likvidací kvalitního školství, průmyslu a zemědělství, neurem a digitální měnou a také strkáním peněz a zbraní na Ukrajinu...takže voličko: pá, pá....
Jméno:Volič
Datum:01.10. 07:49
Titulek:Jako obvykle nic nového.odpovědět
Jen stále tytéž projevy iracionálního kverulantství, které se, jak se zdá, stupňují.
Datum:01.10. 08:28
Titulek:Nořád musí být něco nového?odpovědět
To vám nestačí Nová Paka, Nové Strašecí ani Nový Bydžov?
Jméno:Volič.
Datum:02.10. 05:49
Titulek:Ne, nestačí.odpovědět
Pokud jde o vaši soudnost, ani Nový Zéland a Nové Mexiko nejsou dost.
Jméno:volička
Datum:02.10. 13:03
Titulek:Tak to jsem ráda, odpovědět
že jste dostala rozum a že nechcete na svých stránkách propagovat šmejdy, co ničí náš stát. ANO, SPD i Stačilo! si publicitu za své opravdu nezaslouží.
Datum:04.10. 16:58
Titulek:pro voličku....odpovědět
To jste špatně pochopila. ANO, SPD ani Stačilo neničí náš stát ani ho nehodlá ničit. Na to jsou jiné strany, které nám chystají výstavbu vojenských základen, nákup zbraní a válku s Ruskem.
Datum:04.10. 17:09
Titulek:vlastenecká píseň.....odpovědět
https://www.youtube.com/wa tch?v=1PG0yflMJ1I&list=RD1 PG0yflMJ1I&start_radio=1
Datum:04.10. 17:11
Titulek:3. a 4. 10. 2025 proběhly volby odpovědět
Volby do Poslanecké sněmovny vyhrálo hnutí ANO před koalicí Spolu. Celkem ve volbách uspělo šest uskupení, vyplývá s průběžného sčítání. Novinky sledují výsledky ve speciálním volebním studiu, jehož hosty jsou mimo jiné bývalý premiér Petr Nečas či marketér Marek Prchal.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]