zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:24.09. 06:50
Titulek:Volby se blíží.....Starostové se nestydí....odpovědět
Včera odpoledne postávala skupinka lidí u kulturáku a na druhé straně ulice. Vyšlo najevo, že se jedná o Starosty. To je součást fijalové drupy, která má na svědomí úpadek naší země. A kdo si myslíte, že s nimi postával a vedl důležité řeči? No přece madam Mrzílková, arogantní a nepříjemná osoba, která se také zasloužila o úpadek našeho města. Kdyby o nic jiného než o privatizaci bytů. Zrovna jsem vycházela z kulturáku, kde jsem se hodlala, no vyčurat. Velká cedule nad schodištěm hlásala: Veřejné záchody. Nedávno se ještě muselo pro klíč do recepce. ale ta byla včera zavřená, a když jsem obtížně slezla ze schodů, byly zavřeny i záchody. No nedivím se, že se někdo vyčurá na chodbičce. Já ne. Tak jsem se pracně vyšplhala nahoru, vyjdu ven a jako na potvoru tam stojí ten hlouček agitátorů skvělých zítřků. Musím přiznat, že jsem byla pěkně naštvaná. Paní Mrzílková mě odkázala na záchod do SD, jo, to znám, je nutné dát 10 Kč do strojku, tak jsem ji požádala o onen peníz, protože jsem jej neměla. Řekla jsme jí, že je dost bohatá, to jsem ji rozčílila. Mě se tak chtělo...Nakonec se našlo řešení, víte jaké, ne....Že má tahle ženská odvahu lézt na veřejnost....Lačná peněz a moci....
Jméno:Michael Polcar
Datum:24.09. 20:51
Titulek:Zesměšňujete SPD!!odpovědět
Vážená paní Spěváčková, Vy jste zřejmě ztratila schopnost si uvědomit, že se stáváte veřejně směšnou osobou a že tím poškozujete image Strany přímé demokracie, k níž se s hrdostí otevřeně hlásíte. Používat jako argument v politickém boji své vlastní vyměšování, a to i s popisem detailů, je trapné, komické a ostudné. Kdo je schopný něco takového zveřejnit, ztrácí soudnost a postrádá sebeúctu. V zájmu dobré pověsti SPD zvažujte pečlivě svoje veřejné projevy a vystupování včetně setrvání Vašeho členského působení v SPD i v městském zastupitelstvu Neratovic. Není pravděpodobné, že byste byla pro SPD i město Neratovice nadále přínosem.
Jméno:Michal
Datum:27.09. 09:45
Titulek:SPD nelze poškoditodpovědět
SPD nelze poškodit. Vede je Okamura.

Členové jsou jako on.

Jejich voliči to chtějí. Zvolili si. Tak to teď mají.

Volby se blíží.

Teď je ostuda v zastupitelstvu. Za týden bude 10 takových v parlamentu.

Jméno:Michael Polcar
Datum:29.09. 17:02
Titulek:Nebuďme malomyslní!odpovědět
Věřme sami sobě a ne manipulátorům a dezinformátorům. Do 4. října není nic rozhodnuto!

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]