|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 10.09. 14:24 |
Titulek: | Zasedání zastupitelstva 10. 9. 2025, přímý přenos. | odpovědět |
Nejsem na zasedání, jsem nemocná, Sleduji on line. Bomba!!!! Hned na začátku odvolání neuvolněné zastupitelky Hanslíkové, odvolání členů rady Duchoslava a Matějky. Důvod???? Nebyl uveden. Žádné odůvodnění???? To je zvláštní. Palácová revoluce....Jako noví adepti na členy rady byli navrženi Šandy, Brodilová a Rajchrtovou.
Mrzílková: nově navržení členové rady by se měli vyjádřit, zda souhlasí s volbou. Ano, souhlasí. Tak to se koalice zbavila Hanslíkové, která si údajně brousila zoubky na post starosty a Matějky, který nesouhlasil s rekonstrukcí kulturáku???? Tak to je opravdu zajímavé....Co to má znamenat...? Uvidíme. A Šanda s Brodilovou do rady včetně Rajchrtové? Za necelý rok budou volby.... |
|
|
|
Datum: | 10.09. 15:00 |
Titulek: | pokračování | odpovědět |
Je přestávka, probíhá tajná volba nových členů rady. Volební komise má výsledek. Zastupitelé zaujímají svá místa. 14 hlasů Šanda, Brodilová, Rajchrtová - zvoleni.
Zpráva kontrolního výboru - hovoří Mrzílková. Kontrolní výbor nedostal poklady ke kontrole opravy díry u pošty, prosí o poskytnutí podkladů. To je prostě naprosto neobvyklé, aby kontrolní výbor nedostal podklady. Nečte celou zprávu, prý ji mají zastupitelé v materiálech. ALE: kdo nemá podklady, neví, co v nich je. Finanční výbor, čte Šanda, jako obvykle zpráva nevystihuje problém hospodaření města. Osadní výbor Neratovice, změny v postu předsedy výboru, zvolena paní Sunková. Starosta jako obvykle je nesvůj, řídí zastupitelstvo nejistě. Dále představuje novou ředitelku domova důchodců - DKE, paní Podroužkovouá, mnoho lidí podalo výpověď, to je novinka!!!!! Zpráva tajemníka, opět tajemník vybírá jen části zprávy, zastupitelé mají zprávy v podkladech, kdo nemá, má smůlu....Hovoří Matějka: kdy bude představen hrubopis v Trativodech, občas není možné vše zachytit. Parkovací dům: 554 parkovacích stání, zhotovitel firma BAK z Trutnova. Starosta bude požadovat výstavbu maximální výšky budovy. Revitalizace tůní je v běhu. Výměna pozemku s církví - někdo si asi na to brousí zoubky, že by další výstavba??? Prý by církev zde mohla stavět nebo pozemek prodat....Informace v tomto městě jsou zahalené do tajemství....Řadový občan se nic moc nedozví....Firma Maus dokončuje čistopis pozemku Na Výsluní!!!! Tam by se mělo přece stavět velké nové sídliště!!! Na kvalitní orné půdě. Ukrajinci: prý v jsou ubytováni v holobytě, zapomněl říci, že to jsou BÝVALÉLÉ holobyty, nyní perfektně zrekonstruované....Opět čte jen části své zprávy, naslouchající občan neví o čem je řeč...Matějka: Parkovací dům má zpoždění, je v rozporu s územním plánem!!!!! Změna parkování ve městě, u kolejí jsou volná parkovací místa...Pravidla při budování lodžií, jakým způsobem mají družstva postupovat...vypsání záměru přístavby jídelny u dvojky školy: nikdo nereaguje na to, že budou vykáceny velmi kvalitní stromy a keře....obrovský jerlín, jeden nebo dva duby červené a rozrostlé keře.... |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD. |
Datum: | 10.09. 15:04 |
Titulek: | pokračování.... | odpovědět |
Panu starostovi dělají potíže zkratky, pověstné je čtení zkratky Mgr. et. Mgr. zkratku et. (latinsky a) četl starosta jako etnoložka. |
|
|
|
Datum: | 10.09. 15:06 |
Titulek: | pokračování | odpovědět |
Starosta nepřečetl návrh usnesení. Nemá pravdu, že usnesení je platné, naopak, je neplatné, ale nikomu to nevadí.... |
|
|
|
Jméno: | Hanka |
Datum: | 10.09. 15:07 |
Titulek: | Máte žaludek | odpovědět |
A odvahu si tu komedii pouštět a sledovat,byť z tepla domova.Chodí tam vůbec nějaká veřejnost nebo to otrávili jak obtížný hmyz.Tak hlavně že tam furt hnije Hmyzuzdarová,to je důležité. Co nové parkoviště,nic se tam neděje,jen ho vyklidili a oplotili. |
|
|
|
Datum: | 10.09. 15:23 |
Titulek: | další údaje..... | odpovědět |
Jsem nemocná, normálně bych měla spoustu dotazů a požadavků na vysvětlení, ale opravdu mi není dobře a na zasedání jsem nemohla přijít. Není vidět, kolik lidí tam je, bývá jich minimum. většinou jim stejně nikdo neodpoví, |
|
|
|
Datum: | 10.09. 15:16 |
Titulek: | zast. Matějka. | odpovědět |
Stručně: Změna územního plánu - Trativody. Zrušení protipovodňové ochrany Mlékojedy. Přístaviště - přesun pod most. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD. |
Datum: | 10.09. 15:46 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Nikde není napsáno, že návrh usnesení materiálu určeného do programu NESMÍ být psán rukou!!!! Není pravda, že byl návrh nečitelný, starosta lže, jak může tento člověk být v čele města!!! Na co sáhne, to zpacká. Město upadá a chátrá. Psala jsem mu email, ale on moje emaily nečte. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková SPD |
Datum: | 10.09. 15:48 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Vyjadřovací schopnosti pana starosty jsou opravdu tristní..... |
|
|
|
Jméno: | Jarka |
Datum: | 10.09. 16:20 |
Titulek: | Opravdu nevim | odpovědět |
Za co toho stováka z veřejných peněz pobírá,nikde to není vidět,na co sáhne to z...í. |
|
|
|
Datum: | 10.09. 16:22 |
Titulek: | starosta mě neomluvil..... | odpovědět |
Psala jsem mu před chvílí další dvě zprávy a on mlčí. Zbabělec je to... |
|
|
|
Datum: | 10.09. 16:28 |
Titulek: | dodatek | odpovědět |
Paní Brodilová je vděčná za funkci....Učila přece Ukrajince....
Konec přenosu. Opravdu to stálo za to. Budoucnost našeho města je v háji. |
|
|
|
Datum: | 10.09. 17:25 |
Titulek: | po přestávce | odpovědět |
Vystoupil pan Vebr s kritikou výměny pozemků s církví, nevratnost dopravy u hřbitova, upozornění na nevhodnost plánů s pozemky...místo moderního otevřeného hřbitova bude nová výstavba, kritizuje plány starosty na směnu pozemků, starosta si prosazuje své plány, co bude mít za to????? Nová zástavba je nevhodná pro místní obyvatele....Mrzílková se k tomu vyjadřuje, že je to potřebné, ona bydlí v zeleni a v rodinném domku u Vojtěcha...starosta taktéž, mu nezáleží na obyvatelích...starosta se ohání odborníky....
Malát: sekání trávy, tady se to poseká všecko, starosta tvrdí, že se seká postupně, není to pravda....
Židoň lže!!!!! Prý se seká postupně a říká se tomu mozaiková seč... bláboly!!!!! |
|
|
přidat názor |
|
|