|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Marta |
Datum: | 16.08. 13:36 |
Titulek: | Neratovický hřbitov | odpovědět |
Kdybyste se náhodou chystali na náš hřbitov zalévat květiny na hrobech svých blízkých, vezměte si sebou vodu. Nebo dopadnete jako spousta těch, kteří dnes kvůli horkům, které v posledních dnech panují, vyrazili na hřbitov kropit své předky. Pěšky na hřbitov, na místě zjistit stav, pěšky do Lidlu pro PETky s vodou a marš zpátky. Vzhledem k tomu, že obstarávat pomníky na hřbitov chodí výrazně víc starších než dvacatníků,docela nepříjemné a nečekané pochodové cvičení. Informovanost veškerá žádná, snad prý jen na FB něco bylo. No tak kdo zvlášť ze starších občanů čte před cestou na hřbitov facebok, že? Tak asi takhle v tom našem Kocourkově |
|
|
|
Jméno: | Alena |
Datum: | 16.08. 18:03 |
Titulek: | Stránky města | odpovědět |
O víkendu na hřbitově nepoteče voda
Z důvodu havárie je potřeba přes víkend hřbitov v Lobkovicích odpojit od přívodu vody a poruchu opravit. Děkujeme za pochopení.
O víkendu na hřbitově nepoteče voda |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 16.08. 16:07 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Jo, když v čele města je člověk, a není sám, kterému vůbec nezáleží na tom, aby se tady lidem dobře žilo. Já se obávám, že to ani nechápe. Nemá k tomu ani předpoklady. Obklopil se podobnými lidmi. Říká si starosta a nechápe, co to slovo znamená. Víc se stará o Ukrajince, než naše lidi. Dělají to ti nahoře a on to dělá také. Je to průšvih a mnoho lidí to ani nechápe. "Je to fešák", říkají, má takový krásný oblek a hraje krásně na harmoničku. Mnozí si uvědomují, co se tady děje, ale raději mlčí. Bojí se, nechtějí si špinit ruce, rezignovali. Nakonec to možná stejně skončí tak, jako před lety. Historie se opakuje. Budou volby a oni říkají, nepůjdu volit, jsem na ně naštvaný. To je cesta do pekel. Také jsou omezení a hloupí...
|
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 18.08. 15:54 |
Titulek: | klepej si na čelo... | odpovědět |
o, když v čele města je člověk, a není sám, kterému vůbec nezáleží na tom, aby se tady lidem dobře žilo. Já se obávám, že to ani nechápe. Nemá k tomu ani předpoklady. Obklopil se podobnými lidmi. Říká si starosta a nechápe, co to slovo znamená. Víc se stará o Ukrajince, než naše lidi. Dělají to ti nahoře a on to dělá také. Je to průšvih a mnoho lidí to ani nechápe. "Je to fešák", říkají, má takový krásný oblek a hraje krásně na harmoničku. Mnozí si uvědomují, co se tady děje, ale raději mlčí. Bojí se, nechtějí si špinit ruce, rezignovali. Nakonec to možná stejně skončí tak, jako před lety. Historie se opakuje. Budou volby a oni říkají, nepůjdu volit, jsem na ně naštvaný. To je cesta do pekel. Také jsou omezení a hloupí... |
|
|
přidat názor |
|
|