zpět na forum

Jméno:volička
Datum:07.08. 17:27
Titulek:Výběrové řízeníodpovědět
Nevíte někdo, jak dopadlo výběrové řízení na noveho ředitele Společenského domu? Bylo prodlouženo, ale nikde není žádný výsledek. SD je řízen městem, tak by vedení mělo své voliče více informovat a ne si na ně vzpomenout jen ve volebním roce. A proč vlastně starý pan ředitel končí, vždyť ještě není důchodového věku?
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:07.08. 18:34
Titulek:odpověďodpovědět
Nevím nic. Naše vrchnost vše domlouvá za zavřenými dveřmi, tajemný hrad v Karpatech je proti nim hadra. Zkuste se obrátit na našeho nejelegantnějšího starostu Kroužeckého, také by vím měla odpovědět neuvolněná místostarostka Hanslíková, která má v gesci kulturu.
Jméno:Marek
Datum:07.08. 20:35
Titulek:kulturákodpovědět
Říká se, že mu srazil vaz audit a stížnost studentů z nějaké mělnické školy, co měli v kulturáku maturitní ples. Zaměstnanci se bojí mluvit, atmosféra je prý na bodě mrazu. Všichni čekají na nového ředitele, který podle městského webu má nastoupit 1.září.
Datum:08.08. 05:37
Titulek:dodatekodpovědět
Já se nedivím. Když jsem si na něco stěžovala, přestal mě zdravit, chování hulváta, jenže ze strany vedení města to bylo vzato jako plus, nezdravit Spěváčkovou. Nikde na webu žádný ceník, bufet na plesy údajně horentně předražený. Když jsem žádala paní Pinkerovou, aby zřídili pořádnou knihobudku, do které se nebude lézt po kolenou, údajně to zakázal, že by nebylo vidět na na nějaké propagace, studený nepříjemný tvor. Měl už jít do háje dávno.
Jméno:A
Datum:08.08. 17:53
Titulek:dotaz k té kantýně,odpovědět
kde tedy nebyl žádný ceník, ale ani provozovatel. pokud ji provozoval pan Svoboda nebo jeho partnerka, nebyl to střet zájmů, jak je v našich končinách vlastně běžné!? A co na to vedení města...NIC, jako vždy.
Datum:09.08. 05:55
Titulek:keci sebestředné kreaturyodpovědět
Já se nedivím. Když jsem si na něco stěžovala, přestal mě zdravit, chování hulváta, jenže ze strany vedení města to bylo vzato jako plus, nezdravit Spěváčkovou. Nikde na webu žádný ceník, bufet na plesy údajně horentně předražený. Když jsem žádala paní Pinkerovou, aby zřídili pořádnou knihobudku, do které se nebude lézt po kolenou, údajně to zakázal, že by nebylo vidět na na nějaké propagace, studený nepříjemný tvor. Měl už jít do háje dávno.
Jméno:Alena
Datum:12.08. 10:18
Titulek:konečněodpovědět
No konečně se rada rozhoupala a zbavila nás ředitele s arogantním chováním, který si myslel, že je bůh a může vše. Hlavně manipulace s lidmi, v té vynikal. Tleskám radě. Boží mlýny melou, ale u něj hodně, hodně pomalu.
Jméno:Úředník
Datum:13.08. 18:36
Titulek:Hulvát odpovědět
Ano, byl a je to arogantní hulvát 🙁

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]