zpět na forum

Jméno:Jarka
Datum:29.07. 08:54
Titulek:Samoodbavky v Lídluodpovědět
Je to opravdu peklo kor když osekají pokladní a personál.Ještě to udělat v Penny a Bille a můžeme si to zde jít...hodit.Opravdu ač s moderní technikou pracuji tento krok nevítám.Neustále tam dozor nahání lidi k placení,jakoby neměly svůj rozum a rozhodování,oči.Většinou jede 1 kasa,málokdy otevřou další.Lidé znepokojení,otrávení.Když dozor sedí na pokladně,musí k problémům krajní-nejbližší pokladní.Nechá Vás s vyloženým nákupem čekat a jde si řešit problém vedle.Peklo.Koho tyhle moresy zajímají.Další důvod vzít tento kšeft hákem.Nic kloudnýho tam ani nemají.Hlavně že se všude chvástají vysokými platy.Ale o té pakárně Vám nikdo neřekne.
Jméno:Alena
Datum:30.07. 05:46
Titulek:to přijdě....odpovědět
v Praze už jsou tyto poklkadny ve většině prodejen Billa i Penny, obávám se, že to brzy dorazí i do Nera. Navíc je většina pouze na platbu kartou, což zejména starším lidem, kteří jsou zvyklí platit v hotovosti nákup zkomplikuje.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:30.07. 13:45
Titulek:doplněníodpovědět
Ano, je to spojeno s diskriminací seniorů. lidí méně vzdělaných a chudých.Např o něco starší moje příbuzná neumí s kartou, bojí se jí a obává se, že jí bankomat sežere kartu a nevydá peníze. Smějete se? Ale ano, i to je možné. Jen zkustě překročit osmdesátku a uvidíte, co to s vámi (některými) udělá. I zdravotně. Pokud už nebudete pod vrstvou hlíny. A to se chystá digitalizace měny, pokud bude blekaut (hezky česky) a budete mít všechny peníze v bance, jste namydlení. Nic nezaplatíte, nic nevyzvednete z banky.. Na mě vždy v Lidlu vybafnou:"Máte naši aplikaci? A já jim udiveně odpovídám:Co to je? Nemám totiž chytrý telefon, nejsem na FB ani na nějaké drbně. A to ještě chtějí zavést neuro, jak tomu říkám. Přepočet bude pro chudé likvidační. A do toho ještě emisní povolenky... a to chtějí lidé volit ty Spolu, starosty, piráty a jinou svoloč.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]