zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:22.07. 06:23
Titulek:Nehoda na Kojetické?odpovědět
Vidím přímo na zatáčku na silnici na Kojetice. Je vidět hasičský vůz, policejní a možná i sanitku.Copak se tam zase stalo? je to na na denním pořádku. Lidé tam jezdí jako blázni, často se tam pohybují cyklisté i chodci. Tak jsme zvědavá, zda o tom bude zmínka na příslušných webech. Někdy mám dojem, jako by mělo město smlouvu s příslušnými institucemi, že nic nezveřejňují, aby neutrpěla "dobrá" pověst Neratovic. A teď si představte, až za Výsluním bude celé nové sídliště s desítkami vysokých paneláků, tisíci nových obyvatel a stovkami aut. Napřímení silnice moc nepomůže. Bude se tam jezdit ještě rychleji. Podívejte se na ulici 28.října s nařízenou 30 km/hod. Jaka závodníci tam jezdí většina aut. A pak stojí policisté na nějaké okrajové silnici...
Jméno:
Datum:22.07. 14:04
Titulek:Pro p. ASodpovědět
Na Mělnicku vyletěla řidička s renaultem mimo silnici. Auto skončilo na střeše
Zraněnou ženu po dopravní nehodě u Kojetic museli z vozidla vyprostit neratovičtí hasiči.
info
zoom_in
Zraněnou ženu po dopravní nehodě u Kojetic museli z vozidla vyprostit neratovičtí hasiči.

Kateřina Nič Husárová
dnes 08:40
U Kojetic na Mělnicku havaroval v úterý 22. července ráno osobní automobil. Zatím z nezjištěných příčin vyletěla řidička se svým vozem ze silnice, kde se auto převrátilo na střechu a dopadlo do křovinatého příkopu. Zraněnou osobu museli z těžce přístupného vozidla zakleslého mezi stromy vyprostit přivolaní hasiči. Na místě dále zasahovala záchranka i policisté.

„K události vyjeli profesionální i dobrovolní hasiči z Neratovic. Osobu uvězněnou v autě vyprostili a předali zdravotníkům k ošetření. Při našem zásahu byla osoba při vědomí. Následně hasiči na vozidle provedli protipožární opatření a zajistili únik provozních kapalin,“ sdělila mluvčí středočeských hasičů Tereza Sýkora Fliegerová.

Havárie autobusu na Mělnicku.
Autobus u Střem sjel do příkopu, zasahovali hasiči z Mělníka
Nehody
Podle policejní mluvčí Vlasty Suchánkové vozidlo Renault Thalia řídila žena narozená v roce 1976. „Po ošetření a provedení dechové zkoušky na alkohol, která byla s negativním výsledkem, byla řidička převezena sanitkou do nemocnice. Příčiny a okolnosti nehody policie dále zjišťuje,“ uzavřela Suchánková.

Jak doplnila mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková, žena, která byla v autě zaklíněná, utrpěla poranění na noze a pozemní cestou byla převezena do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze.
Datum:22.07. 17:59
Titulek:děkujiodpovědět
Děkuji za vysvětlení nehody na Kojetické. Musela jsem jet do Prahy se přeobjednat na vyšetření a neměla jsem čas brouzdat po internetu a něco hledat.
Takže ještě jednou díky.
Jméno:Jana
Datum:23.07. 10:52
Titulek:Nehoda na Kojetickéodpovědět
Já se k nadpisu přidám, co jsem zpozorovala a slyšela z postele a otevřeného okna Na Výsluní. Nejprve kratší skřípění brzdy, bylo znát, že to byla jen jedna a pak rána, jakoby se sbouchly 2 těžší předměty.Pak nic, auta proudila sem tam a pak přijížděli hasiči apod.
Datum:23.07. 15:29
Titulek:díky za příspěvekodpovědět
Málokdo už neratky.cz čte a skoro nikdo na ně nepřispívá...Mladí je už ani neznají a nerozumějí delším textům. Raději prý chodí na facebook. nejraději na tzv. drbárnu, kde se prý mohou do sytosti vynadávat na adresu lidí, které nenávidí, ani nevědí proč. Ona nám tady opravdu vzniká menšina s odlišnou kulturou, co jen kouká do mobilu a má v uších sluchátka.Té menšiny je ale čím dál méně, vymíráme a s ní i bohatý a krásný unikátní český jazyk. Převálcují nás Ukrajinci a muslimové.
Jméno:Tomáš Král
Datum:27.07. 06:43
Titulek:Vysvětlení.odpovědět
Nerátky už čte málokdo, protože si málokdo chce kazit náladu vaší věčnou žlučovitostí, negativitou a hloupostí. Podle vás se na Facebooku jenom nadává, co ovšem provádíte vy zde na Nerátkách? S nikdo na ně nepřispívá, protože i když s vámi slušně otevřeně nesouhlasí, tak jeho příspěvek smažete. V naší zemi se chválabohu neuvažuje jen krajně pravicově a prorusky jako v SPD, která je tak v menšině. Ruská agrese na Ukrajině ohrožuje i nás, což vy vzít vážně na vědomí odmítáte. Takže nač s vámi polemizovat? Prostě si sama dělejte, co můžete.
Datum:27.07. 07:29
Titulek:odpověďodpovědět
Nečtou je, protože o nich nevědí, ráno odjedou do práce a večer se vrátí, bydlí tu krátce, neznají historii města, ani neznají lidi ve vedení, nezajímá je, co se tady děje, mladí nerozumí textu, určitá skupina obyvatel má natolik nízké IQ, že nic nechápe, příslušníci vyvoleného národa jsou mimo naši kulturu a tradice. Část lidí sleduje facebook, někteří drbárnu, protože současná doba s sebou nese zhrubnutí a nenávist, vy jste neviděl příspěvek na mou adresu s "krásnou" fotkou? Nejsem na facebooku ani na drbárně, dostala jsem vytisknutou onu část do schránky. To je v pořádku??? Vám se to asi libí, jak někdo zatočil s tou dezolátskou sviní a prorusským trolem... Samozřejmě že mnohým se nelíbí můj kriticky postoj k vedení města, protože pro ně je starosta elegantní člověk a já si k němu dovoluji. Nevidí, nebo nechtějí vidět, jak se město zadlužuje, jak je neuklizené a chátrá. Podívejte se na neratovické zdravotnictví, co se s ním stalo. To vám nevadí? Co všechno se za vedení Mrzílkové a Kroužeckého zpatlalo. Lidé nechodí na zasedání, aby se přesvědčili, jak je starosta neschopný, nebo spíš všeho schopný včetně jeho koalice. Stejně jim nikdo nenaslouchá ani neodpoví. Tak co by tam dělali. Ano, mažu příspěvky propagující současnou politiku vlády a její kroky, které nás vedou do zkázy pod vládou EU a NATO. GreenDeal a elektrodebilita jsou nesmysly. A na tom trvám. Ano, mažu stovky tzv. příspěvků nějakého magora, který mi zapleveluje stránky nerátek. Když mohou mazat novinky, kde mi smazali příspěvek:" Ať žije Fico!", tak já, která si platím veškeré výdaje, mohu smazat propagandu, se kterou nesouhlasím. Neratky jsou soukromé stránky. Příznivci vlády mají mnoho možností v naší STÁTNÍ televizi, novinách, internetu a pod. Stále si hrajeme na demokracii, kde má každý možnost mít svůj názor, ne jen ten jeden správný, jak vy byste rád prosadil. Ono se časem ukáže, kam spějem nejen ekonomicky, ale i politicky. Jste-li mladý, určitě se toho dožijete. Budou volby a každý by měl mít možnost volit tu stranu nebo hnutí podle svého přesvědčení. Tedy pokud to někdo nebude chtít ovlivnit, ale otázka je, kdo to bude, že...No. Pokud se týká ukrajinské vlajky, pak pořád nechápu, proč má na radnici viset vlajka CIZÍHO státu. Víte, kam tím spějeme? Nebo už tam jsme...V žádném případě mě nepředěláte na svoji jedině správnou víru, neboť v tomto případě se opravdu jedná o víru, o fanatizmus, podobný těm v mnoha obdobích nejen u nás, ale i jinde. Mám svůj věk (81) a zkušenosti své i m
Datum:27.07. 07:30
Titulek:doplněníodpovědět
své i mých rodičů.
Jméno:Tomáš Král
Datum:06.08. 13:37
Titulek:NATO a EU nás nevedou do zkázy.odpovědět
Paní učitelko, vy jste si nevšimla, že zakládající země EU a NATO, k nimž jsme přistoupili, jsou dlouhodobě svobodné, fungující a dlouhodobě prosperující demokracie a nejbohatší země světa? Že prakticky veškerý světový vědecký, technický a společenský pokrok se počal a počíná v nich? Ano, v nich, na Západě, ne ve vašem oblíbeném Rusku. Vaše slova o naší zkáze, spojíme-li se s nimi, jsou z říše absurdit a nesmyslů. Zkázy a úpadku jsme si užili až až právě tehdy, když jsme se od Západu odtrhli a spojili se se SSSR, jehož jádrem bylo zaostalé Rusko. A Ukrajina, po staletích konečně samostatný stát, se také chce spojit se Západem a ne s Ruskem. Je to suverénní země jako my a má na to právo jako my. Rusko ji za to vojensky napadlo a páchá na jejím území válečné zločiny. Je v našem zájmu být s Ukrajinou solidární a nedovolit Rusku ji porazit. Její vlajka je toho symbolem a bude na neratovické radnici viset tak dlouho, dokud Ukrajina nad Ruskem nezvítězí. Je to jednoduché, vy ovšem píšete, že to nechápete. Nejspíš to je tím, že to vzhledem ke svému neměnně pokřivenému vidění světa ani pochopit nechcete. Jste minulost, budoucnost netvoříte, vy se s bláhovou odhodlaností proti ní stavíte. Je to od vás pošetilé a pro naši zemi smutné.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]