zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:18.06. 18:07
Titulek:Zasedání zastupitelstva 18. 6. 2025odpovědět
Zasedání mělo podobný průběh jako ty minulé. Předsedkyně kontrolního výboru Mrzílková si stěžovala, že výbor nedostává podklady k šetření, jak je to možné????, finanční výbor jen doporučuje, co schválit v bodech programu - vůbec se nevěnuje tomu, co mu nařizuje zákon o obcích - jeho úkolem je provádění kontroly hospodaření s majetkem a finančními prostředky obce a plnění dalších úkolů, kterými ho pověří zastupitelstvo obce. Nic takového se neděje. Co dál. Má se opravdu stavět nová radnice na parkovišti u Kavana, aby měli úředníci jednu krásnou společnou budovu, určitě s novým vybavením. Hlavně že na Kojetické dali do většiny kanceláří na radnici nový nábytek, nové lino a kdo ví co ještě. Pak se řešilo přístaviště na Labi atd. Starosta jako obvykle přečetl, kdy zasedala rada města, místo toho, aby oznámil, co schválila, čím se zabývala. To je jak přes kopírák. On má nastavené nějaké zvyklosti, které neumí změnit. Dále: když měli v 18.00 hod. promluvit přítomní občané, žádný tam už nebyl. Odešli. Místo aby jim dal starosta prostor k vystoupení v době, kdy tam byli, muselo se čekat do 18 hod. a pak už nebyl, kdo by hovořil. Zdrhli. Byla to zase fraška nebo spíš tragedie. Starosta něco prosadí, ale chybí mu předvídavost, jaké problémy z toho vzejdou. Třeba nové výstavby. Už dnes jsou s kanalizací problémy. Co doprava, kriminalita, zničení kvalitní orné půdy....Myslím, že po volbách v příštím roce budou chtít protlačit Hanzlíkovou v zákrytu s Matějkou. Ale možná bude všechno jinak. Žádala jsem, aby starosta sundal ukrajinskou vlajku, nakonec jsem zůstala sama. No, jen abychom na to nedojeli. Jsme vůči Rusku nepřátelský stát a nemusí se nám to vyplatit.
Jméno:Adam Šťastný
Datum:21.06. 01:26
Titulek:Nová radnice u Kavana?odpovědět
To by mě tedy zajímalo, jak se vyřeší parkování, když to parkoviště zmizí, a kde budou parkovat ti, co na úřad přijedou autem. To aby tam rovnou vybudovali podzemní garáže a v prvních dvou nadzemních podlažích byla kompletně jen parkovací stání.
Jméno:Alena
Datum:22.06. 16:27
Titulek:mluvilo se přece o tom,odpovědět
že obec má zájem o bývalou služebnu státní policie vzadu za Klubem, když se stáťáci přestěhovali do státní budovy po FÚ. Naše vedení lidem zvedlo daň z nemovistosti téměř o 100%, že okrajové části dostali status jako centrum města, ale bez benefitů! Tak že městská pokladna se trochu naplnila, tak že mají tendenci pěkně utrácet. Jak starosta při provázení na nové poliklinice prohlásil, že město je v dobré kondici a může investovat až miliardu! On však zapomněl říci, že až by se ta miliarda splácela, on už nebude ve funkci a budou to platit naši potomci! Financování města je jako financování velké rodiny! Ale nová radnice na křižovatce u Kavana-měli to ve volebním programu? Dostali k tomu mandát? Nějak mi tato informace utekla...
Jméno:Bohumil
Datum:23.06. 08:36
Titulek: šetří největší prachyodpovědět
Na svoje kutlochy,město jinak upadá,tepichy si potáhnou až do maštalé.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:18.06. 18:34
Titulek:doplněníodpovědět
Finanční a kontrolní výbor

Dle § 119 odst. 3 písm. a) a b) zákona č. 128/2000 Sb. má kontrolní výbor přímo ze zákona (tj. i bez výslovného pověření zastupitelstva obce) oprávnění kontrolovat plnění usnesení zastupitelstva obce a rady obce, je-li zřízena, a dále kontrolovat dodržování právních předpisů ostatními výbory a obecním úřadem na úseku samostatné působnosti. Kromě toho plní další kontrolní úkoly, jimiž jej pověřilo zastupitelstvo obce [ § 119 odst. 3 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb.].

Obdobné platí pro finanční výbor, který je přímo ze zákona [ § 119 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb. ] oprávněn provádět kontrolu hospodaření s majetkem a finančními prostředky obce a rovněž pak plní i další úkoly, jimiž jej pověří zastupitelstvo obce [ § 119 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb. ].

Což asi pro Neratovice neplatí!!!

Jméno: josef
Datum:21.06. 09:08
Titulek:hnus,hnus jakéodpovědět
Tu jsou poměry,mentální vybavení a uvažování některých lidí.Stará původní "Pabyškova"večerka dlouhá léta prospívala a sloužila širokému spektru obyvatel.Co tam je nyní??!Špeluňka se slevněnou uzeninou neznámého původu a kde nic tu nic.Neviděl jsem tam ještě vlézt nohu a nedoufám,že by se tohle mohlo nějak udržet.Nyní si jeho nájemce-majitel umane,že mu vadí zeleň na městském pozemku a nechá ji odstranit??!Jakým právem,čeho se tu ještě tento Kocourkov dožije,je to hnus co se tu děje!.Zákony a další se tu porušují nebo nedodržují,předčíme co nevidět onen zvýhodňovaný stát v korupci a dalším.není to dlouho,co tu natáčela TV ohledně komunikacím a možná bude mít další "materiál".
Jméno:Ben
Datum:23.06. 14:15
Titulek:spokojenost s naší radnicíodpovědět
Jana Jarošová
Zdroj recenze: Google
1/5
· před 4 měsíci
Tento úřad je katastrofa.Je úplně jedno jestli jste objednání,stejně čekáte minimálně přez hodinu.A to vám napíši na lístek,že jsou 2 osoby před vámi a v…Více
Jana Smolíková
1/5
· před 2 měsíci
Dotaz kdy a kde bude tradiční Vojtěšská pouť. Nikde ani zmínka to chcete zrušit tradici Neratovic.
GERD
1/5
· před měsícem
Peklo na zemi neochota arogance drzost nejhorší úřad jaky jsem kdy viděl. 🤮🤮&#129326 ;
Jan Novák
1/5
· před rokem
Po online žádosti o nový řidičský průkaz vám ho na tomto místě ani neumí správně vyrobit. Nová kolegyně vám zapomene zkontrolovat a přidat jeden údaj do…Více
Michaela Kovaříková
1/5
· před 10 měsíci
Musim souhlasit se vsemi negativnimi komentari nize. Musela jsem behem mesice navstivit urad 3x a vzdy katastrofa. V case meho objednani si damy zacaly delat…Více
Lenka Hradcova
1/5
· před 2 lety
Naprostá nespokojenost,arogantní přístup,nepomůžou s ničím. Když se vám nechce pracovat do 11:30,jak máte psané na stránkách,tak si tu dobu laskavě upravte,…Více
Jakub Kadlecik
1/5
· před rokem
Městký úřad Neratovice je za mě nejhorší úřad v okrese. Mám tam už velké skušenosti. Byl jsem na úřaďe 2x z důvodu vydání řidičáku. Poprvé končily 15 předem a…Více
lenka sládková
1/5
· před rokem
Získat ridicsky prukaz v neratovicích je složitější než ho vůbec udělat. Dnes nás nevzali i když bylo jeste půl hodiny před koncem. Automat nám už nedal lístek…Více
Bohuslava Koubova
1/5
· před 2 lety
Rezervační systém nefunguje, napíše vám, že pošle PIN, pokud si ho nepoznamenate hned, musíte napsat na nějaký email ( telefony se neberou) a oni jej časem…Více
David Chvatal
1/5
· před 2 lety
Arogance zaměstnanců, kteří mají plno času na vyprávění si mezi sebou místo práce a nefunkční systém. Bez rezervace nemožné vyzvednout průkaz? Na měsíc dopředu…Více
Lukáš Kraus
1/5
· před 2 lety
Nejtragičtější a nezastaralejší úřad jsem snad v životě neviděl. Musím se obědnat při podání žádosti o ŘP v tom problém nevidím, ale že se znovu bez jakéhokoliv…Více
Ondřej Šála
5/5
· před 7 měsíci
obcanka, ridicak i pas vyrizen za 15 minut, za me velka spokojenost...poslal bych vas neco resit treba na P10 n
Jméno:Bartoš
Datum:06.07. 07:15
Titulek:dokladyodpovědět
Na MÚ bydlím, všechny referenty.tky znám i občas , musím, vystát frontu a chci se všech v č.p.400 zastat. Vy, jako klient, mnohdy nevíte co je potřeba k vyřízení dodokladovat. A podobných, jistě nervózních a perm.nasraných lidiček, je většina. A těmito občany je nechutně masírován úředník, jsou to desítky lidí denně na JEDNOHO ! A jakých nadávek
se potom dočkám při cestě výtahem..
Zkusme stát se trpělivými lidmi, jsme na tom titaniku sice v podpalubí, ale ještě žijem
Jméno:Vy
Datum:07.07. 08:09
Titulek: víte kulovýodpovědět
Co si ti lidé vyřizují a jak je s nimi jednáno.Můj bratr měl problém s ověřením podpisu,paní byla neochotná,povyšovala se.Když si chcete stěžovat nemáte komu,spousta úředníků v úřední hodiny ve svých kancelářích není,nejsou na ně uvedeny kontakty.Naší radnici ani žádná zpětná vazba od obyvatel nezajímá.Mají jen své a samochválu,kterou aplikují v LN.Většina z nás ze svých daní státní zaměstnance financuje,takže má i právo vyjádřit nespokojenost.Je spousta lidí,co by zde lidem určovala co mají říkat a mít za názory,nejlépe si nestěžovat.Jsem rád,že tyhle časy jsou pryč a člověk se může svobodně rozhodovat a jednat,nechat někým zastrašit.
Jméno:bartoš
Datum:07.07. 09:33
Titulek:Bartoši,skoč po košiodpovědět
Jméno: Bartoš
Datum: 06.07. 07:15
Titulek: doklady odpovědět
Na MÚ bydlím, všechny referenty.tky znám i občas , musím, vystát frontu a chci se všech v č.p.400 zastat. Vy, jako klient, mnohdy nevíte co je potřeba k vyřízení dodokladovat. A podobných, jistě nervózních a perm.nasraných lidiček, je většina. A těmito občany je nechutně masírován úředník, jsou to desítky lidí denně na JEDNOHO ! A jakých nadávek
se potom dočkám při cestě výtahem..
Zkusme stát se trpělivými lidmi, jsme na tom titaniku sice v podpalubí, ale ještě žijem

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]