|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 18.06. 10:41 |
Titulek: | Masakr u prodejny Večerka u Pabyšky" | odpovědět |
Byly vyřezány všechny keře svídy bílé a vykopány kořeny!!!!!!!!
Co to je za nesmysl???? Větvičky sahaly kousek do chodníku, mohly být zkráceny!!! Bože, co se tady děje, nemá nikde obdoby. Správkyně zeleně řádí a je chráněná radnicí. Proč ji chrání? Mají k tomu důvod.
Před dvěma lety byly keře svídy drasticky ořezány!!!! Nyní opět: Předpokládám, že tam budou vysazeny trvalky, které se zdárně zaplevelí. |
|
|
|
Datum: | 21.06. 13:56 |
Titulek: | Andulo,maž | odpovědět |
méno: Anna Spěváčková, SPD
Datum: 18.06. 10:41
Titulek: Masakr u prodejny Večerka u Pabyšky" odpovědět
Byly vyřezány všechny keře svídy bílé a vykopány kořeny!!!!!!!!
Co to je za nesmysl???? Větvičky sahaly kousek do chodníku, mohly být zkráceny!!! Bože, co se tady děje, nemá nikde obdoby. Správkyně zeleně řádí a je chráněná radnicí. Proč ji chrání? Mají k tomu důvod.
Před dvěma lety byly keře svídy drasticky ořezány!!!! Nyní opět: Předpokládám, že tam budou vysazeny trvalky, které se zdárně zaplevelí.
přidat názor |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 22.06. 05:52 |
Titulek: | heuréka!! | odpovědět |
Po několika měsících byla odstraněna ulomená větev ze stromu za průchodem za bývalým pekařstvím na Benešovce.Přitom tam experti z FCC několikrát sekali trávu.Asi se čekalo na pokyn od Rychlých expertů z radnice.Ó,jak my se tu máme!! |
|
|
|
Datum: | 22.06. 17:34 |
Titulek: | prý to bylo jinak..... | odpovědět |
Údajně podle vedení města si pronajímatel Večerky pan H. nechal keře svídy bílé vyřezat. Prý tam lidé chodili čurat a pod keři byly odpadky. Kým si keře nechal vyřezat? Kdo to udělal? Pokud je mi známo, pak o veškerých úpravách zeleně rozhoduje paní Jelínková, ona úkoluje pana Vejvodu, možná i pana Machovce z FCC. Na zastupitelstvu bylo řečeno, že už to má v práci policie. Může být, ale nemusí. Kdo ví....Nikde se pravdu nedozvíte. Byla jsme se zeptat na radnici paní Jelínkové, kdo dal pokyn k vyřezání keřů. odpověděla mi s arogantním smíchem, že se mám zeptat pana Vejvody. Ovšem ona dobře ví, že pan Vejvoda mi telefony zásadně nebere, podobně jednají i starosta i místostarosta , vždy se ozve hlasová stránka. Žádám o reakci na můj telefonát, nikdy se nedočkám odpovědi. A oni berou peníze, o kterých se nám ani nezdá. Už jsem vyzvala starostu, aby si sebral svých pár švestek a sto tisíc, které pobírá měsíčně (výše odměn není známa) a zmizel v propadlišti dějin. Jenže on už má namazáno z několika stran. |
|
|
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 23.06. 09:12 |
Titulek: | zastupitelstvo | odpovědět |
Sekce "materiály pro veřejnost"je kontraproduktivní a nedostupná sekce,nelze otevřít přílohu,lidé co nemají přístup k Facebooku se informace nedozví.Přeposílám ke kraji k řešení o přístupu k informacím. |
|
|
|
Datum: | 26.06. 10:53 |
Titulek: | tumáš babo | odpovědět |
méno: Jirka
Datum: 23.06. 09:12
Titulek: zastupitelstvo odpovědět
Sekce "materiály pro veřejnost"je kontraproduktivní a nedostupná sekce,nelze otevřít přílohu,lidé co nemají přístup k Facebooku se informace nedozví.Přeposílám ke kraji k řešení o přístupu k informacím.
|
|
|
|
Jméno: | Fajn kluk |
Datum: | 02.07. 05:32 |
Titulek: | Nemohlo mi uniknout. | odpovědět |
Takový dílo člověk nepřehlídne. Co mě ale se*e víc, to jsou ty neprořezaný keře a stromy, které na chodníku překážej, buď mě mlátí něco z boku nebo ze shora, člověk aby furt někam odskakoval. |
|
|
|
Datum: | 02.07. 05:54 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Vážený, keře a stromy, tj. zeleň ochlazuje a zvlhčuje vzduch, zachycuje prach a vykonává pro nás jen dobro....Vy to nechápete? Ano, lidé jsou v poslední době nevzdělaní, nemyslí, tedy myslí jen na sebe. Snad pochopíte rozdíl ve vedrech na rozpálené "kašně" na náměstí a v hustém lese. Nechápu, proč pořád někdo chce vše prořezávat a ořezávat???? To je tak těžké vyhnout se větvi na širokém chodníku? Nevadí vám, že ten chodník je hrbolatý a rozbitý, a nikdo ho neopravuje, že tzv. mlatová cesta je plná kamínků, které tam nemají být, že tzv. sady jsou neskutečně nefunkční, že nově vysazené stromy usychají a prosychají (u učiliště, u věžáků na náměstí apod.) vy byste raději zničil to, co chvála bohu roste... |
|
|
|
Datum: | 02.07. 14:36 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Ano, mnoho lidí myslí jen na sebe. Jen tak jsem konverzačně před chvílí prohodila, že je vedro. Mladí žena mi odpověděla, že jí se to líbí, má ráda všechna roční období. Namítala jsem, že přece mnozí lidé strádají. Ano, řekla žena, staří lidé. Jenže jsou i lidé nemocní, miminka a pod. Prý se s tím stejně nedá dělat. Znovu namítám, že je nutné vysazovat husté lesíky, vysoké stromy s hustými korunami, zelené stěny z keřů po okraji chodníků, zadržovat dešťovou vodu, vytvářet zastíněná odpočinková místa. jezírka, mokřady rybníky, fontány, kašny (ale ne takové jako je na náměstí!!!), uliční pítka (jedno máme u Penny, ještě nedávno a hodně dlouho nefungovalo), nechat vysoké kvetoucí porosty!!!!!...zakázat černé střechy, rámy, ploty a jiné....Jenže u nás jsou pro radnici důležitější jejich odměny, nové zbytečné stavby pro stavební a jiné firmy a podobně.... |
|
|
|
Jméno: | Lojzek |
Datum: | 02.07. 15:49 |
Titulek: | nojoo,čemu se divíte | odpovědět |
Tady je to jiná štace,lidi jsou tu narušení,zadlužení,postiže ní Spolanou atd.Někteří sotva dali ZŠ.Slyším to kolem sebe stále co z nich padá lejna.Ale když jde do tuhého,hned volají Spěváčkovou(paní).Kdepak,b ič a z téhle ďupy pryč.Jednou tu dopadnem jak v Luníku u Košic,jde tu všechno do kelu,lidé jsou nemocní jájínkovinou a sebestředností,dusí se tím a není jim pomoci. |
|
|
|
Datum: | 05.07. 09:43 |
Titulek: | ano,ano | odpovědět |
|
|
|
Jméno: | Eda |
Datum: | 06.07. 08:43 |
Titulek: | tady je to marný | odpovědět |
Uvažovat logicky a přemýšlet mnoho lidí bolí.Smutné že bezprecentně trpí jiní i ta zdevastovaná příroda.A ti co by to měli chránit a pečovat těm je to putna,páč jsou laxní a nevzdělaní.Neratovice upadají a jdou pěkně...do kopru.Víme díky komu! |
|
|
přidat názor |
|
|