|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 29.05. 20:31 |
Titulek: | Kdo nás opustil..... | odpovědět |
Jsou města, kde jsou jména zemřelých ve zpravodaji samozřejmostí. U nás není ve Listech nic. Nedozvíte se to ani podle vyvěšených smutečních nebo úmrtních oznámení čili parte.
Jaká je nyní situace: Nahoře směrem k Penny jsou ve skříňce vyvěšena dvě oznámení z Pohřební služby Jiřího Najmana, jedno už je prošlé. Ale dole u Kostomlatského sadů v sídle této pohřební služby je vyvěšeno 6 parte!! Je-li zavřeno, přes mříže nic nepřečtete.
Další pohřební služba Elpis v ulici Mládežnická vyvěšuje i parte zemřelých z jiných měst.
Takže jak je zvykem v tomto neratovickém nepořádku ani se nedozvíte, kdo ze známých zemřel a nemůžete se s ním rozloučit. Inu, jaký pán, takový krám..... |
|
|
|
Jméno: | Martin |
Datum: | 31.05. 05:01 |
Titulek: | Děkujeme | odpovědět |
|
|
|
Datum: | 12.06. 08:45 |
Titulek: | ančo,maž | odpovědět |
éno: Martin
Datum: 31.05. 05:01
Titulek: Děkujeme odpovědět
Děkujeme za info |
|
|
|
Datum: | 12.06. 15:00 |
Titulek: | oznámení | odpovědět |
Zase se mi nějaký magor snaží zaplevelit neratky stovkami zveřejněných příspěvků. To je neskutečné!!! Asi jsem někomu šlápla do vosího hnízda a snaží se mě zlikvidovat....Třeba si brousí zoubky na investice do bytů na polích za městem nebo se mu nelíbí mé názory, to víte, demokracie pláče, už je tu tvrdá totalita...... |
|
|
přidat názor |
|
|