zpět na forum

Jméno:Pavel
Datum:07.05. 18:27
Titulek:zimní stadion a sportodpovědět
Paní Spěváčková, žádám vás, abyste sjednala pořádek v tom zastupitelstvu. Slíbili nám novou střechu na zimáku, teď přišel pan LŽidoň s tím, že se nic dělat nebude. Ten stadion je ostuda, leta tam zatéká.
Koupaliště je rozkopané a pochybuju, že se otevře 1.6. jako vždy každý rok. Máme 3 měsíce na koupaní a vy nám měsíc ukrojíte. Tohle si platíme z našich daní.
Nový ředitel bazénu, pan Marhan, si bere 70 tisíc a zatím toho taky moc nepředved.
Můžete to tam dát trochu do pořádku? Volil jsem Vás, tak máte moji důvěru. Děkuji. Pavel S.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:07.05. 18:47
Titulek:odpověďodpovědět
Vážený pane.nemohu sjednat pořádek v situaci, kdy koalice sjednocená kolem Kroužeckého má převahu 13 hlasů a je domluvená, že bude rozhodovat o všem společné. My jako opozice máme nejistých 8 hlasů, nejistých proto. že paní Mrzílková a možná i mnozí další jeví spíš příklon ke koalici a není jisté, zad nejsou v opozici pouze zdánlivě. Např. paní Mrzílková je sice předsedkyně kontrolního výboru, ale ten ještě nic nedokontroloval ani nevyřešil. Já osobně se domnívám, že tam právě z toho důvodu byla nastrčená a předstírá svou příslušnost k opozici. Víte, mnoho lidí je různě spojených buď jako příbuzní nebo spolužáci či z jiných důvodu. Já se tím nechci zbavovat zodpovědnosti, ale bylo by vhodnější, kdybyste přišel osobně na zasedání zastupitelstva a vyložil zastupitelům problémy, které je nutné řešit. Já opravdu nejsem obeznámená se situací na zimním stadioně ani na koupališti. Nejsem technik ani stavař, jsem ekolog a rozumím přírodě a zeleni. Možná by bylo nejlepší, kdyby vás přišlo více, vaše požadavky by měly větší váhu.

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]