zpět na forum

Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:08.04. 11:15
Titulek:Co je dovoleno Jovovi.....odpovědět
Našli se lidé, kteří tvrdili, že jsem vulgární, když jsem prohlásila, že na každou svini se vaří voda a dokonce jsem si na zasedání donesla hrnec, v němž sídlilo hnědé chlupaté prasátko...To byla reakce na to, že mi starosta ROK a ČTVRT (!!!) odmítal poskytovat podklady na zasedání v zastupitelstva v papírové podobě, kvůli problémům se zrakem. Rok a čtvrt jsme byla bez podkladů. Nikomu z koalice to nepřipadlo nevhodné...Tak já jsem vulgární. Ale to, že bývalý náčelník Vojenské policie Foltýn, koordinátor strategické komunikace, který na sebe ve funkci upozornil řadou ostrých výroků, například když označil podporovatele režimu ruského prezidenta Vladimira Putina za svině, je v pořádku....
Jméno:Radim
Datum:08.04. 15:50
Titulek:Co pan Foltýn doopravdy řekl odpovědět
Pan Foltýn řekl: „lidé obdivující a blahořečící tak neuvěřitelně zvrhlý režim, jako je současný Putinův, jsou lidé, kteří jsou velmi často nešťastní, zahořklí, zapšklí, smutní, opuštění nebo jen mající životní smůlu – anebo jsou to prostě jen svině"

Není jeho chyba, že se v tom řada lidí našla a mají pocit, že nejsou smutní.
Jméno:Jakub
Datum:09.04. 07:46
Titulek:další urážkyodpovědět
A také jste vyřvávala, že starosta zkurvil polikliniku a řvala jste na vedoucího správy majetku Turka. Ten si to, ale nenechal líbit a pěkně vás utřel. Pak už vám starosta nechal vypnout mikrofon. No, to jste se zase předvedla.
Datum:09.04. 10:16
Titulek:ale, ale....odpovědět
A nezkurvil to starosta? Zkurvil a pořádně. Barák s doktory se neměl privatizovat, ordinace se měly zrekonstruovat a poliklinika mohla sloužit dál..Zůstala by velká rehabilitace, neutratila se půlka miliardy za monstrbarák nové polikliniky, Rujbr by si nevydělal kolik??? Nevím, ale moc. Kasten s Kocourkem by si nepřišel na pěkné peníze (To měl za to, že sponzoroval Kroužeckého ve volbách). Město by ušetřilo a mohl se postavit pečovák pro staré lidi, který tak moc potřebujeme.
Mě by docela zajímaly vícepráce a kolik stálo to bourání školky??? To musely být zajímavé výdaje..A ještě Almeda, to byl také kousek pana Kroužeckého....

Kdyby se platilo za parkování (no ty dodávky a Kavana!!!), nemusel by se stavět parkovací dům. Je to tady takové turecké hospodářství , jak se říká (to je běžné české úsloví). A že jsme řvala na Turka??? Mu se líbí Kostomlatského sady a je s nimi spokojený. Ten už pochopil, že se musí zalíbit vrchnosti.
Jméno:Karel Svoboda
Datum:10.04. 20:58
Titulek:Jediná ryzí osobnost odpovědět
Roky se tu na Nerátkách nepřetržitě dozvídáme, že kdokoliv z vedení města neustále něco ku..í. Pouze Anna Spěváčková SPD stále zůstává sama sebou :-)))!
Datum:11.04. 06:27
Titulek:nezapomeňteodpovědět
A co Mrzílková? Ta s tím začala. Za ní se začalo všechno řešit za zavřenými dveřmi, aby nikdo nic nevěděl, nekomunikovala s lidmi a ještě na ně byla sprostá, ona prosazuje zničení kulturáku, za ní mělo být přístaviště na louce v Lobkovicích, realizovala se privatizace bytového fondu a tudíž i vyhnání lékařů z polikliniky, začalo bujení radnice, ta do toho zasvětila Kroužeckého a ten v tom pokračuje. Za ní je zcela nefunkční kontrolní výbor, ještě nikdy nepředložila zastupitelům výsledky nějakého šetření, jak jí nařizuje zákon a mnoho dalších věcí...Hlavně malá domů.....

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]