|
 |
zpět na forum
|
Dobrý den, mám dotaz – nevíte někdo o nějaké zahrádce k pronájmu v Neratovicích, u Vojtěcha, u Penny, za mostem v Mlékojedech nebo u Tesca? Děkuji |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 06.04. 19:18 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Opravdu nevím. V současné době je o zahrádky velký zájem, se stoupajícími cenami potravin si chtějí lidé vypěstovat něco k jídlu. Přibývají nezaměstnaní, lidé chudnou a bude hůř, slintavka a kulhavka už je tady a řeší se vybíjením stád, ačkoliv úmrtnost je pouze 5%. Kdyby se pole patřící městu rozparcelovala na dvouarové parcely coby zahrádky, mohlo by město lidem pomoci. Už jsem to nadhodila vedení města, ale vidina velkých zisků zaslepila starostu a jeho druhy. Přijďte na zasedání a řekněte jim do očí, co tady lidem chybí. Mě už vše zamítají, neberou mi telefon ani neodpovídají na e-maily. Tady není žádná demokracie, ale diktatura skupiny osob. Když budete chtít promluvit, máte na to 3 minuty, ke každému bodu, a ve vystoupení občanů 5 minut a musí vám odpovědět!!!! Lidé, nebuďte lhostejní, braňte se.... |
|
|
|
Jméno: | Přemysl |
Datum: | 08.04. 13:18 |
Titulek: | Další várka nesmyslů | odpovědět |
"přibývají nezaměstnaní"
- ve skutečnosti je nezaměstnanost 4,4 %, v letech 2000 - 2016 byla běžně kolem 10 %
"lidé chudnou"
- ve skutečnosti je počet lidí, ohrožených v ČR chudobou, dlouhodobě stabilní, nedochází k nárůstu
"slintavka a kulhavka se řeší vybíjením stád"
- stejně jako v celém civilizovaném světě, nejsme Afrika
"pěstování vlastního jídla je výhodné"
- ve skutečnosti je lepší dělat práci s vysokou přidanou hodnotou a potraviny si koupit od zemědělců
"bude hůř"
- pokud poslechneme hlasatele lží o zkáze a úpadku, opravdu bude hůř. Vidíme to v USA, hlupáci si zvolili idioty a teď ženou do zkázy celou světovou ekonomiku |
|
|
|
Jméno: | chodec po nera |
Datum: | 09.04. 08:21 |
Titulek: | Vaše várka nesmyslů | odpovědět |
Lze souhlasit pouze s vaší poslední větou aplikovanou na naše poměry a musíme doufat, že při dalších volbách dostanou lidi rozum. |
|
|
přidat názor |
|
|