|
 |
zpět na forum
|
Dobrý den, mám dotaz – nevíte někdo o nějaké zahrádce k pronájmu v Neratovicích, u Vojtěcha, u Penny, za mostem v Mlékojedech nebo u Tesca? Děkuji |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 06.04. 19:18 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Opravdu nevím. V současné době je o zahrádky velký zájem, se stoupajícími cenami potravin si chtějí lidé vypěstovat něco k jídlu. Přibývají nezaměstnaní, lidé chudnou a bude hůř, slintavka a kulhavka už je tady a řeší se vybíjením stád, ačkoliv úmrtnost je pouze 5%. Kdyby se pole patřící městu rozparcelovala na dvouarové parcely coby zahrádky, mohlo by město lidem pomoci. Už jsem to nadhodila vedení města, ale vidina velkých zisků zaslepila starostu a jeho druhy. Přijďte na zasedání a řekněte jim do očí, co tady lidem chybí. Mě už vše zamítají, neberou mi telefon ani neodpovídají na e-maily. Tady není žádná demokracie, ale diktatura skupiny osob. Když budete chtít promluvit, máte na to 3 minuty, ke každému bodu, a ve vystoupení občanů 5 minut a musí vám odpovědět!!!! Lidé, nebuďte lhostejní, braňte se.... |
|
|
|
Jméno: | Přemysl |
Datum: | 08.04. 13:18 |
Titulek: | Další várka nesmyslů | odpovědět |
"přibývají nezaměstnaní"
- ve skutečnosti je nezaměstnanost 4,4 %, v letech 2000 - 2016 byla běžně kolem 10 %
"lidé chudnou"
- ve skutečnosti je počet lidí, ohrožených v ČR chudobou, dlouhodobě stabilní, nedochází k nárůstu
"slintavka a kulhavka se řeší vybíjením stád"
- stejně jako v celém civilizovaném světě, nejsme Afrika
"pěstování vlastního jídla je výhodné"
- ve skutečnosti je lepší dělat práci s vysokou přidanou hodnotou a potraviny si koupit od zemědělců
"bude hůř"
- pokud poslechneme hlasatele lží o zkáze a úpadku, opravdu bude hůř. Vidíme to v USA, hlupáci si zvolili idioty a teď ženou do zkázy celou světovou ekonomiku |
|
|
|
Jméno: | chodec po nera |
Datum: | 09.04. 08:21 |
Titulek: | Vaše várka nesmyslů | odpovědět |
Lze souhlasit pouze s vaší poslední větou aplikovanou na naše poměry a musíme doufat, že při dalších volbách dostanou lidi rozum. |
|
|
|
Jméno: | Hanka |
Datum: | 10.04. 14:14 |
Titulek: | dnes v letáku Alberta | odpovědět |
Jsem na razila na zajímavou okolnost.6ks vajec "z louky"za 60Kč.Vážně by mne zajímalo,kde velkochovatelé drůbeže chovají nosnice pro vejce pastvou na loukách.Spíš jen odůvodnění proč jsou tak vejce neskutečně ve velkých natažená.Mám vejce domácí,tchýně přebytky prodává i nyní po 5Kč maximálně a to jsou nějaká vejce.Fakt už si tu s námi obchodníci vytírají p...l. |
|
|
|
Jméno: | Jitka |
Datum: | 07.04. 04:56 |
Titulek: | lidem zde | odpovědět |
Není pomoci.Jsou stádní a flegmatičtí,sebestřední a s mnohým čekají a spoléhají právě na Vás p.magistro.Sotva pro ně něco zjistíte,uděláte atd hned Vás za to pomluví jak zde bývá zvykem.Jsou jak korouhvička. |
|
|
přidat názor |
|
|