|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 23.03. 08:45 |
Titulek: | Budou nás šmírovat na internetu???? | odpovědět |
Převzato novinky.cz: V uplynulém týdnu se rozhořela diskuze ohledně návrhu vyhlášky z dílny ministerstva vnitra a ministerstva průmyslu a obchodu, podle kterého by měli poskytovatelé internetu zaznamenávat navštívené stránky všech připojených účastníků. Šmírovat podobným způsobem Čechy chtělo ministerstvo již dříve, a to opakovaně. Letos diskutovaný návrh je přitom podle Novinkami oslovených odborníků stejný jako před deseti lety. Stát vás chce šmírovat až půl roku zpátky, varují experti!!!!!!!!
To už je horší než za komunistů!!!! |
|
|
|
Jméno: | Ivan |
Datum: | 24.03. 08:18 |
Titulek: | účelové "zprávy" | odpovědět |
Ve stejném článku:
„Ne. Nic takového za mé vlády fakt realizováno nebude“ Petr Fiala
„Osobně žádné šmírování rozhodně nepodporuju. Pokud vyhláška, o které teď běží odborná diskuze, takové riziko obsahuje, přese mě určitě neprojde“ Vít Rakušan
Ovšem SPD Spěváčková se fakty nemusí zdržovat. Převezme jen půl zprávy, aby si mohla zanadávat. |
|
|
|
Datum: | 24.03. 11:38 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Jsou to moje stránky, já si je financuji ze svého důchodu a tudíž jen já rozhoduji, co a komu zveřejním a co ne. Nakonec i média financovaná státem z našich peněz (!) vesele cenzurují bez ohledu na svobodu slova stanoveného ústavou. Na Novinky jsem napsala "Ať žije Fico" a bum, odstraněno! Nikdy nevíte, co můžete a co ne.... |
|
|
|
Jméno: | Marta |
Datum: | 26.03. 15:03 |
Titulek: | Nevěřím | odpovědět |
Paní Spěváčková - a to jako vážně jste napsala...? To snad né:(... |
|
|
|
Datum: | 23.03. 08:54 |
Titulek: | Dodatek z diskuze: | odpovědět |
"Lidem to nevadí, protože si to ani neuvědomují. Slepě věří současné vládě. Fialova vláda je přeci “demokratická”! Neuvědomují si, že vláda demokracii “ořezává”. Nejedná se o první antidemokratický zásah této vlády do osobních svobod, do rovnosti lidí před zákony, do vlastnických práv atd."
"Je děsivé, že někoho vůbec něco takového napadlo.
Jakékoliv šmírování je nepřípustné a stát nemá žádné právo něco takového provozovat.
A každý, kdo tohle podporuje, je pro mě naprosto nevolitelný."
"Řekněme si to na rovinu, Fialova vláda zavedla částečnou cenzuru a teď vás bude i špehovat, horší jak komunisti, možná jim dal radu rozvědčík Pávek, který chce klid a řád. Tak jako chtěli komunisté"
"Je třeba neustále dávat najevo, že se nám to nelíbí a nebát se nazvat věci pravými jmény. Šmírování jsou totalitní praktiky, které nemají v demokracii co dělat. Co takhle raději důkladně vyšetřit kauzu Dozimetr a podobné černoty! A ne šmírovat, co kdo sleduje! Do toho jim nic není!"
|
|
|
přidat názor |
|
|