|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 23.03. 08:33 |
Titulek: | Zasedání městského zastupitelstva 26.3. v 16.00. | odpovědět |
Běžte si poslechnout starostu, jak řídí zasedání. Sledujte, co chce prosadit. Nedávno prohlásil, že bychom měli postavit novou radnici!!!!! Tedy aby byli úředníci a politici v jednom místě pohromadě. Byly by utraceny další stovky milionů..Úředníků přibývá čím dál více. Hodně z nich jsou spříznění s vedením a i mezi sebou - kamarádi, spolužáci, spolustraníci..Hodně z nich vůbec nerozumí svému oboru...Je to jako ve vládě. Sociální věci - traktorista, doprava - novinář, zemědělství - teolog, finance - elektrikář, školství - muzikolog, vnitro - historie a germanistika atd.......A vedení našeho města: Kroužecký -strojař-obrábění, uvolněný místostarosta Židoň - teologická fakulta - jeho firma tiskla Listy města Neratovic, neuvolněná místostarostka Jana Hanslíková - politická žurnalistika.
Žádný ekonom, stavař, ekolog, sociální pracovník, lékař, právník a pod......
Pokud přijdete, máte právo si prostudovat všechny materiály projednávané na zasedání v písemné podobě. POZOR: Na tabuli se nepromítají ŽÁDNÉ podklady - dokumenty, výkresy a po.!!! Máte právo se přihlásit ke každému bodu programu po rozpravě zastupitelů a máte právo, aby vám bylo bezprostředně odpovězeno!!!! Pokud ne, písemně do 90 dnů (to je termín, co?). Když jsem jako občan, nikdo mi neodpověděli, i když nyní telefonuji někomu z vedení města, vždy je můj partner hlasová schránky a niky nedostanu odpověď na své dotazy nebo podněty!!! |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 27.03. 12:09 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Nechápu jednu věc: kdo sedí jak pecka, celou dobu trvání zasedání zastupitelstva mlčí a souhlasí se vším, je na nerátkách lépe hodnocen, než člověk, který věcí nazývá pravým jménem, navrhuje alternativní řešení, oponuje názorům úředníka, který se chce zalíbit vedení města a ještě nepustí ke slovu zastupitelku, která dostala slovo a pak nemá možnost říci vše, co je potřeba. Kdo mlčí a nic neříká, jen souhlasí? Prakticky celá koalice, která je domluvená, že mi vše zamítne, ať je to sebelepší návrh. Nedivte se, ty mlčenlivé spojuje přístup k penězům a k moci. To je jejich zájem. Jenže znáte to: na každou....se vaří voda a tak dlouho se chodí pro vodu...A nadávkami a sprosťárnami, které byly smazány, nic nedosáhnete. To není cenzura, to je porušení pravidel mých soukromých stránek. Vy asi nevíte, že úkolem opozice je plnit důležitou úlohu kontroly a kritiky vedení města a celé koalice. Dále funguje jako nabídka alternativ k místní politice a může být připravena vedení města v případě potřeby nahradit. |
|
|
přidat názor |
|
|