|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 04.03. 18:54 |
Titulek: | Zasedání zastupitelstva 26. 3. 2025 v 16.00 | odpovědět |
Pokud máte zájem zúčastnit se zasedání zastupitelstva města, pak bude zasedat ve výše uvedený den a hodinu. Každý občan, který se chce zapojit do diskuse, má PRÁVO se vyjádřit ke KAŽDÉMU bodu programu v délce tři minuty a to po rozpravě zastupitelů. Delší dobu - pět minut - má občan ve vystoupení občanů v 19.00 hod. Vystoupit může každý, kdo má trvalé bydliště ve městě nebo zde vlastní nemovitost, ale není to podmínkou. Každé zasedání je přenášeno on-line a můžete je sledovat v domácím prostředí, ovšem bez možnosti se zapojit do diskuse. |
|
|
|
Jméno: | Anděla |
Datum: | 07.03. 07:29 |
Titulek: | vždyť mluvíte jen vy | odpovědět |
Myslím, že vy dostatečně zastoupíte všechny občany. Mluvíte pořád a ke všemu a jen lži, nepravdy, poplašné zprávy. Vše překrucujete podle sebe a ještě tomu i sama věříte. Když tam nebudete vy, tak bude každé zastupitelstvo o hodinu a více kratší. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 07.03. 07:58 |
Titulek: | další inteligent..... | odpovědět |
Ale, ale, jak vy můžete při své minimální inteligenci vědět, co je pravda a co lež....Jak to tak čtu, osvojila jste si slovník hlupáků a negramotů. Budu tam, protože mě lidé zvolili, na rozdíl od vás. Ten argument, že bude zastupitelstvo kratší, bože, komu jsi dal do hlavy mozek..vy jste tedy případ.... Papouškujete názory koalice, která by vůbec nemusela být na zasedání a také, jak si lze všimnout, vůbec se nezapojuje do diskuse, protože většina je domluvená předem o čem a jak budou hlasovat. Mají jedinou touhu, hodně rychle vše schválit a utíkat k domovu. Jen aby dostali své peníze a ukázali svou moc. Víte vůbec, že demokracie je diskuse???? Pokud vám vadí, že mluvím jenom já, není to moje chyba, ale chyba těch, co nemluví vůbec. Proč si nenajdete jiné fórum, třeba na webu Města? Že tam žádné není? Jak je to možné? Má ho spousta měst a Neratovice ne? Že by tady chtěli lidem zavřít ústa? Ale to bylo přece jen za komunistů, nebo ne? |
|
|
přidat názor |
|
|