|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 28.02. 19:52 |
Titulek: | Zelenský odjel předčasně z Bílého domu | odpovědět |
Trump předčasně ukončil schůzku se Zelenským
Je neuctivý a nechce mír, zpražil Trump veřejně Zelenského. „Hazardujete s třetí světovou válkou a to, co děláte, je velmi neuctivé vůči zemi, která vás podpořila mnohem více, než by podle mnoha lidí měla,“prohlásil Trump.
Americký prezident Donald Trump předčasně ukončil schůzku se Zelenským a ten odjel. Zelenskyj není připraven na mír, do něhož by byly zapojeny USA, uvedl Trump na síti Truth Social. Může se vrátit, až bude připraven, dodal. |
|
|
|
Datum: | 01.03. 19:20 |
Titulek: | otázka | odpovědět |
EU chce do války proti Rusku? Jdeme do války? Pane bože, čeho jsme se dočkali. Takže kromě mnoho jiného budeme dál valit na Ukrajinu peníze a zbraně....Chce tady někdo z vás válku? Tomio Okamura stojí za Trumpem.... |
|
|
|
Jméno: | Jiří Bartoš |
Datum: | 01.03. 19:39 |
Titulek: | úvaha | odpovědět |
Tři roky v médiích lze sledovat Zelenského, a já vždy slyšel POUZE žádání o zbraně a příslušný vercajk pro zabíjení lidí. Následoval potlesk vestoje..V Bílém domě tento diktátor dostal
za vyučenou, ale jeho napravit, přimět k rozumu, nelze.
Nikdy si Putin nepodá ruku se Zelenským. Na Ukrajině nikdy nebude mír, snad smír-klid zbraní.
Evropa v každém svém kroku přes deset let naprosto diletantsky selhává. |
|
|
|
Datum: | 01.03. 20:23 |
Titulek: | Incident v tramvaji? | odpovědět |
Na CNN Prima News se objevila obhajoba řidiče k incidentu v tramvaji. Podle řidiče se incident odehrál jinak. Hájí se tím, že mu Ukrajinec vulgárně nadával a plival na něj.
„Kéž by tak bylo celé video od začátku a i během jízdy, kdy cestující dělali nepořádek a jejich dítě z vesela skákalo ve špinavých botách na sedadle. Ano, šel jsem jim normálním způsobem oznámit, aby toho zanechali. To, že mi pán opakovaně nadával a plival na mě už na videu není, pochopitelně,“ měl potyčku okomentovat na sociálních sítích, jak dokazují screenshoty.
„Opakované vykazování z vozu nepomohlo – a ano, když mi někdo řekne: chcípni, ty m*dko česká, opravdu pak člověk bouchne. A teď do mě, všichni tam byli a viděli to líp,“ napsal, všechny své profily však krátce nato smazal.
Pozn.: V tramvaji jsou přece kamery. Tam musí být celý záznam události. Jak to tedy bylo? |
|
|
|
Jméno: | Mirek |
Datum: | 02.03. 10:46 |
Titulek: | Napadání důchodců není hrdinství | odpovědět |
Jak zlý musí být člověk, aby obhajoval napadení důchodců s vnukem?
Agresivní řidič Daniel Bejvl je známý nácek z Chomutova, člen ultrapravicové strany, který veřejně posílal lidi do plynových komor.
Jeho výmluva je hodně průhledná, jak mu asi mohl ukrajinský děda nadávat, když neumí mluvit česky?
Nácek byl po právu od dopravního podniku na hodinu vyhozen. |
|
|
|
Jméno: | doktor |
Datum: | 03.03. 11:07 |
Titulek: | obhajoba | odpovědět |
Jeho chování není obhajitelné. Regulérní psychopat. |
|
|
|
Datum: | 03.03. 19:27 |
Titulek: | psychopat? | odpovědět |
Údajně mu měl Ukrajinec říci, že je česká mrdka. Bylo-li to tak, pak je to jiné kafe.... |
|
|
|
Datum: | 04.03. 06:58 |
Titulek: | a co my??? | odpovědět |
Trump pozastavil vojenskou pomoc Ukrajině, potvrdil Bílý dům
Americký prezident Donald Trump nařídil přerušit americkou vojenskou pomoc Ukrajině. Informovala o tom média s odvoláním na oficiální zdroje z Bílého domu. Trump krokem reaguje na roztržku s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Vedení Ukrajiny musí Trumpa přesvědčit, že chce jednat o míru, aby dodávky zbraní obnovil, píší média.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zprav y/zahranicni/trump-ukrajin a-zelenskyj-valka-vojenska -pomoc-usa.A250304_013338_ zahranicni_jhr |
|
|
|
Jméno: | Jiří |
Datum: | 04.03. 07:16 |
Titulek: | a russácká štětka se raduje | odpovědět |
A russácká štětka SPD Spěváčková se může radostí zbláznit. Má radost, že russák zabere náš domov a bude nás vraždit. Vlastizrádná svině. |
|
|
|
Datum: | 04.03. 18:00 |
Titulek: | hezké, co? | odpovědět |
No, tak to je na trestní oznámení.... |
|
|
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 05.03. 05:45 |
Titulek: | Jiří , ty | odpovědět |
rusácká mrdko , co si to dovoluješ na pí Spěváčkovou. Této paní nesaháš ani po kotníky, tak zalez a drž hubu !!!! |
|
|
|
Datum: | 05.03. 09:41 |
Titulek: | Řeč těla - Zelenský vs. Trump | odpovědět |
Zelensky vs. Trump - REČ TELA (kompletná analýza)
https://www.youtube.com/wa tch?v=uAzzU6T1N0A |
|
|
|
Datum: | 05.03. 10:48 |
Titulek: | Na to se podívejte, stojí to za to..... | odpovědět |
Zelensky a Trump sa stretli v oválnej pracovni Bieleho domu. Čo prezrádza ich neverbálna komunikácia? Konkrétne reč tela a ich gestá? Trump bol dominantný? Ukazoval svoju autoritu? Alebo bol skôr priateľský a otvorený príjemnej diskusii?
V tomto videu som kompletne a komplexne urobil analýzu oboch prezidentov. Ide o celé stretnutie, nie len o krátky úryvok, ktorý letí internetom. Na to, aby si pochopil reč tela, potrebuješ porozumieť celému kontextu, o čom sa ľudia bavia. Aký je ich štandardný postoj, správanie a hľadať výkyvy. Niečo, čo doteraz človek nerobil a zrazu to začal robiť.
Pozri si celé video, aby si si spravil obraz o tom, čo každý prezident chce a kam mieri týmto stretnutím.
|
|
|
|
Datum: | 06.03. 17:51 |
Titulek: | Pro Alenu, Karla Svobodu a jiné elementy | odpovědět |
Chtěla bych vás upozornit na skutečnost, že nejsem ani proruská ani proamerická ani proukrajinská ani pro evropskounijní, jsem PROČESKÁ. Je vám to jasné????? Takže si laskavě nechte ty vaše bláboly, a račte se přesunout na jiné weby vám blízké. |
|
|
|
Jméno: | Míra |
Datum: | 06.03. 18:59 |
Titulek: | Kachna | odpovědět |
Když chodí jako kachna, plave jako kachna a kdáká jako kachna, tak je to kachna.
Tak snadné to je!
Takže já s vámi souhlasím, paní Spěváčková, nenechte si to kazit, ať to všichni vidí!!!! |
|
|
přidat názor |
|
|