|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 11.01. 18:51 |
Titulek: | Co udělali pro město....???? | odpovědět |
To není reklama, jenom oznámení: Zveme všechny příznivce, podporovatele a kandidáty sdružení Speciál Neratovice na setkání s našimi zastupiteli, které se bude konat 16. ledna od 19 hodin v Křesťanském centru Jistota.
Během večera vás seznámíme s našimi dosavadními kroky na radnici a také s plány, které se chystáme zrealizovat během dalších dvou let. Těšíme se na Vás! |
|
|
|
Jméno: | Leon |
Datum: | 12.01. 08:49 |
Titulek: | Prosazují | odpovědět |
No bohudík více než vy a váš bojkot zasedá zastupitelstev. |
|
|
|
Jméno: | a jéje |
Datum: | 12.01. 15:12 |
Titulek: | radniční | odpovědět |
Zkostnatělec,ne-li kobliha.Těch je tu dost. |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 12.01. 15:49 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Ach bože, vždyť mi nikdy nic neschválili, vy to nevíte? I kdybych se rozkrájela, tak jsem nebyla schopná něco prosadit. Jaký můj bojkot, co to povídáte? Nechtěli mi poskytnout podklady v papírové podobě, i když mám problém s očima. Jeden a čtvrt roku to trvalo. Co znamená věta: ...váš bojkot zasedá zastupitelstvo...? A co způsobil Kroužecký? To vám nevadí? Privatizace bytů a domu s lékaři na Kojetické, stavba předražené polikliniky a podivné výběrové řízení na polikliniku - Kasten, Kocourek, a jiné přehmaty a přešlapy....Co nemocnice Almeda? Kašna a nepochopitelná neratovická promenáda, plán likvidace náměstí a zničení kulturního domu.... to vám nevadí? |
|
|
|
Jméno: | Eva |
Datum: | 13.01. 06:56 |
Titulek: | nevíte něco | odpovědět |
O tom,co se staví před starou budovou nemocnice na Mělníku??Nová??Tady mohla zůstat zachována,kdyby to město nepos.... |
|
|
|
Jméno: | Jan |
Datum: | 13.01. 06:19 |
Titulek: | možná by Neratovice | odpovědět |
Byly na tom kvalitativně lépe,ale zástupy prapodivných existencí s nízkým sociálním a mentálním vybavením jim to kazí.Plus party z mokrých čtvrtí.Do toho koblížci a další plebs,potomci sirouhlíkových matek.Proto se spousta slušných odsud raději odstěhovala jinam ale hlavně za lepším.Za lepším klimatem i vedením. |
|
|
přidat názor |
|
|