|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 02.01. 15:08 |
Titulek: | Nečum, kundo..... | odpovědět |
Naše etnikum se projevuje.....
Jdu z PENNY a proti mě jde cikánská dívka s mladíkem stejného etnika, on má přetaženou kapuci tak, že mu je vidět pouze část obličeje. To samo o sobě už nabádá k určité opatrnosti a tak si ho pozorně prohlížím, neboť může udělat cokoli. Třeba mi plivnout pod nohy nebo do obličeje, to je teď v módě.Ne, neplivnul, pouze mi oznámil: "Nečum, kundo".
Musíte uznat, že to člověka potěší. Mimochodem, označovat je jako cikány se nesmí, oni si to nepřejí. I jedinci od městské policie jsou stejného názoru, klidně po vás mohou plivat, ale vy jim nesmíte říci, že jsou cikáni.
Pozn.:Jsem zvědavá, kdy Němci budou po nás požadovat, abychom je neoslovovali Němci, neboť si to nepřejí, ale pouze DEUTSCHE. |
|
|
|
Jméno: | Tom |
Datum: | 08.01. 06:05 |
Titulek: | Poznámka k městské policii | odpovědět |
Zažil jsem na vlastní oči situaci u Billy.Postarší manželský pár v konfliktu se skupinkou mladších cikánů. Vznik přesně nevím. Ale agresivita z cikánů jen sršela-což je taky typické pro smečku. Paní asi zavolala městskou policii, která se tam objevila. Ovšem jejich první akcí na místě bylo halasné tykání a zdravení a plácání si rukama s většinou agresivních cikánů.A vyptávání se jich- agresorů, co se děje.Paní a pána si vpodstatě ani nevšimli. Takže takto si buduje městká policie v Neratovicích svoje image a důvěryhodnost... |
|
|
|
Jméno: | Ben |
Datum: | 08.01. 10:34 |
Titulek: | nám se stalo, | odpovědět |
že tam co je chodník od radnice si u trafostanice začali mladí hajzlíci před námi kopat míčem pod nohama.Tak jsem je okřiknul,vzal míč a hodil ho na střechu.Vyloženě provokace.čekal jsem,že se na mne vyrojí celá tlupa,ale nic.Nosím běžně u sebe pepřák a gumovku atrapu. |
|
|
|
Jméno: | vždyt |
Datum: | 02.01. 15:36 |
Titulek: | jsou to | odpovědět |
primitivní jebky s prázdnou hlavou,IQ šumící trávy,Hitler by si s nimi věděl rady.Chodím městem s gumovou bouchačkou-nerozeznatelná od originálu a pepřákem.říct to mě,tak konám. |
|
|
|
Jméno: | Jindřich |
Datum: | 02.01. 19:08 |
Titulek: | Oprava | odpovědět |
Dovol Aničko, abych tě opravil. To nejsou cikáni, ale CIGÁNI. Četla jsi knihy Amálie Kubátové "Gabra a Málinka"? Jsou to knihy (3 díly) mého dětství. Také se v nich často objevuje slovo CIGÁNIT = lhát. G se vyměnilo za K ve 2. polovině 20. století za účelem "zjemnění" významu toho slova. |
|
|
|
Datum: | 02.01. 19:43 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Děkuji vám, Jindřichu, za upřesnění.Ano, máte pravdu, na Moravě se stále říká: Necigáň....čili nelži....s G, ale to víte, člověk zblbne.... |
|
|
|
Jméno: | Jindřich |
Datum: | 03.01. 18:07 |
Titulek: | Další oprava | odpovědět |
Když už děkuješ (netřeba), tak děkuji ji TI. Nebo už si netykáme? Tykání jsi navrhla ty sama, jako žena. |
|
|
|
Datum: | 03.01. 13:40 |
Titulek: | Přibývají vraždy a jiné trestné činy.... | odpovědět |
Vražda u elektrárny v Krnově: Mladík ubil spícího muže, tělo schoval do výpusti. |
|
|
|
Datum: | 03.01. 15:50 |
Titulek: | Bude to i v Neratovicích? | odpovědět |
Přišli z divočiny a souloží na ulici, všude odpadky a nazvraceno, stěžují si v Žatci
Město Žatec je světoznámé pro svůj chmel, i proto se předloni dostalo na seznam UNESCO. Místní se ale z prestižní značky zatím moc neradují. Mají jiné starosti. Přímo v historickém centru už několik let bují obchod s chudobou, který doprovází nepořádek i drogy. Problém v prosinci řešili zastupitelé, jednání skončilo hádkou mezi občany a radními. Na jednom se ale shodli: pověst Žatce je v sázce...."Vybírají si lidi, kterým stav domů nevadí, nemají velké nároky. Hrnou se jich sem davy. Jsou z východního Slovenska, takoví neustálí kočovníci. Ubytují se na tři měsíce, rok a pak zase zmizí. Ale cestou to město zničí," popisuje Libor Dongres ve své kavárně v centru města...Nemají zábrany. To jsou lidi, co přišli z divočiny. Jsou hluční a špinaví. Nerespektují nic jako odpadkový koš. Probudíte se a zjistíte, že máte všude plechovky, papíry, nazvraceno. Do nočních hodin tady rejdí, perou se pod hradbami. Kytky před naší kavárnou by mohly vyprávět. Přijdete ráno a najednou tam nejsou, jsou rozházené po okolí. K tomu se rozjel problém s drogami, bere se tady pervitin," popisuje Dongres. |
|
|
|
Jméno: | Jirka |
Datum: | 03.01. 15:55 |
Titulek: | kdopak | odpovědět |
To tam za zlatku natahal??!Stejné jako v určitá volební období zde.Nárůst podivných existencí,které by člověk nechtěl potkat ani ve dne.Prý to chodilo i volit. |
|
|
|
Jméno: | Já |
Datum: | 03.01. 16:17 |
Titulek: | Asi jo... | odpovědět |
https://melnicky.denik.cz/ krimi/mrtvola-telo-smrt-na padeni-rvacka-silvestr-pol icie-neratovice.html |
|
|
|
Jméno: | K.K. |
Datum: | 06.01. 20:24 |
Titulek: | Je možné říci pravdu? | odpovědět |
K. H. Borovský
„Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz.“
|
|
|
přidat názor |
|
|