|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 31.12. 08:39 |
Titulek: | POŽÁRY.....nezdá se vám, že.... | odpovědět |
.....nějak často hoří různé haly a sklady, občas i nějaká továrna, ale těch je na prstech spočítat? "Silvestrovský požár haly ve Frýdlantu nad Ostravicí." Mě připadá, že někdo se potřebuje zbavit stavby, a aby ji nemusel za velké peníze bourat, tak ji zapálí, aby mohl něco postavit na pozemku. Kdysi takhle hořely horské hotely, vtipkovalo se, že tam bydlel Rumcajz a z požářiště se ozývalo:"manko, manko". Pro mladou generaci vysvětlení: Někdo tam prošustroval peníze, tedy měl manko (Manka byla manželka loupežníka Rumcajze) a tak se to zapálilo, aby se na manko nepřišlo. Fuj, to mi dalo práce. Dnes už děti ani nevědí, kdo byl Rumcajz, krmí je agresivními americkými nesmysly a střílečkami. Pak se nedivme, že jsou děti agresivní a útočné..dřív se také praly, ale aby se kopaly do HLAVY?????? |
|
|
|
Jméno: | sob |
Datum: | 31.12. 09:32 |
Titulek: | Táhne mi na 60... | odpovědět |
ale Rumcajze neznám taky. Leda Rumcajse. |
|
|
|
Datum: | 31.12. 15:50 |
Titulek: | odpověď | odpovědět |
Tak hlavně že jste to opravil. Děkuji vám. |
|
|
|
Datum: | 31.12. 11:38 |
Titulek: | RumcajS | odpovědět |
A dřív jsme mj. pobíhali po ulicích s hračkami-ruskými samopaly. Pravda, po hlavěm jsem se nima nemlátili :). |
|
|
|
Jméno: | sobe, |
Datum: | 31.12. 16:11 |
Titulek: | ty též | odpovědět |
|
|
|
Datum: | 31.12. 20:32 |
Titulek: | po hlavě | odpovědět |
|
|
|
Jméno: | Lída |
Datum: | 31.12. 10:38 |
Titulek: | lidé jsou | odpovědět |
Vynalézaví,čeští nevyjímaje.Je zvláštní sledovat "samovznícení"u hal a objektů v době,kdy je to nejméně pravděpodobné.Někomu se tyhle pikle asi vyplatí.Zkusme si něco podobného představit u vlády v makroměřítku-myšleno těmi piklemi,ne požáry.Hlavně do toho netahejme Putina.Babiše,Fialu a další. |
|
|
|
Datum: | 31.12. 12:24 |
Titulek: | RumcajS | odpovědět |
|
|
|
Datum: | 31.12. 16:14 |
Titulek: | požáry přibývají..... | odpovědět |
Moravskoslezští hasiči zasahují od úterního rána u požáru dvou skladovacích hal. Jedna hoří ve Frýdlantu nad Ostravicí na Frýdecko-Místecku, druhá v Horním Benešově na Bruntálsku. |
|
|
|
Datum: | 01.01. 17:46 |
Titulek: | další.... | odpovědět |
Požár restaurace PamPam v ústecké Severní Terase zaměstnává hasiče ve středu 1. ledna večer. Na místo vyrazilo devět jednotek. Někteří svědci hovoří o výbuchu, hasiči ho zatím nepotvrdili, aktuálně místo mapují a bojují s plameny. |
|
|
|
Jméno: | Jan |
Datum: | 07.01. 17:54 |
Titulek: | nehoda u Kojetic | odpovědět |
V zatáčce za garážema.Šlehaly i plameny. |
|
|
přidat názor |