zpět na forum

Jméno: Vlasta
Datum:27.12. 09:37
Titulek: Komunikace a námrazaodpovědět
Dnes jsem vyrazil pěšmo do města.Jinováč a námraza na silnicích a chodnících.Měl jsem dobrou obuv.U MŠ Čtyřlístek s sebou paní pěkně ..flákla.Sleduji to cestou do Alberta dál.NIC.Nikde ani kamínek písku,nesypáno,NIC.Jen u Alberta schody sypané technickou solí.Jinak NIC v tomhle hnus city.Inu jaký pán-vedení,takové město.Už se mi z toho tady zvedá kufr.Jen popeláři vyváželi popelnice.Pohoda,klídek,bo rdýlek...
Jméno:Věra
Datum:27.12. 16:00
Titulek: tady seodpovědět
Na vše s..e zvysoka,koho to překvapí.Hlavně že náčelník pobírá 90K.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:27.12. 16:31
Titulek:víc od nového rokuodpovědět
Kdepak 90! Bude to prakticky 100 000!. Tak se nedivte, že se drží zuby nehty funkce a ti ostatní na tom jsou také dobře, co dobře, skvěle.
Jméno: to se
Datum:27.12. 19:48
Titulek:pak držíodpovědět
Korýtek jak h....o košile.Vo tom žádná.
Jméno: Jan
Datum:28.12. 15:45
Titulek: upadla odpovědět
I naše těhotná blízká.Snad se to těm xindlům vrátí.
Jméno:Karel
Datum:29.12. 12:58
Titulek: zítra se připravteodpovědět
Hrozí námraza po celé zemi.Tady se na Vás zvysoka s posypem.
Jméno:Anna Spěváčková, SPD
Datum:29.12. 13:30
Titulek:solit či nesolit.....odpovědět
Místy, nebo vlastně skoro všude je posoleno. Mě osobně sůl deptá, stromy umírají, boty jsou prosolené do běla, inženýrské sítě jsou v háji, asi by byl lepší písek či drobné kamínky, jenže takhle se posolí předem, vloni do byly bílé nánosy, ještě nebyl mráz a on pak ani nebyl, letos konečně propuklo to slavné globální oteplování. Jo, jo...green deal nás ekonomicky zlikviduje, konečně se Němci dočkají našeho ekonomického pádu...Už o to usilují od odsunu Sudeťáků a likvidace Heydricha, nebo ta nenávist začala mnohem dřív? Asi to začalo vpádem křižáků do Čech, kdy jim dali na budku husité v čele se Žižkou....jo, dějiny jsou mrchy....

přidat názor

© 2002 - 2004 neratky.cz, všechna práva vyhrazena; kontakt: [email protected]