|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 26.12. 17:33 |
Titulek: | bezdomovci.... | odpovědět |
Současný stav: v malé místnůtce po prodejně v jednom ze tří baráků, ještě před nedávnem určených pro neplatiče (holobyty), v současné době dlí jeden bezdomovec. Nemusí odejít ven ráno v 9.00 z místnosti jako dřív, kdy nemrzlo, ale může pobývat v místnosti i během dne. Zaplať pánbůh. (Stačilo mi dnes jít z Kojetické domů a promrzla jsem navzdory teplému oblečení, jako vrabec.)
Informace v tomto příspěvku jsem na požádání získala od městské policie. Pokud bych byla zcela zdravá, došla bych se opět podívat, jaká je situace v místnosti pro bezdomovce i rekonstruovaných barácích s Ukrajinci. Byla jsem tam, mám dojem, vloni nebo předloni, a byla jsem udivená vybavením domů pro ukrajince i celkovým stavem ubytovaných, zatímco bezdomovci museli svou ubohou místnůstku opustit ráno, pak se potulovat kdo ví kde a v šest večer se mohli uchýlit do místnosti bez možnosti se vykoupat či vyprat své oděvy.
Nevím, zda existují nějaká pravidla pro ubytování bezdomovců nebo jsou poslušni pokynů starosty, který řídí městskou policii. |
|
|
|
Jméno: | přečtěte si |
Datum: | 02.01. 07:27 |
Titulek: | jak je to | odpovědět |
S "chudáky" UA.
V podcastu MS Crew líčí policista barvitě ty "přínosy".Úplatky,vlezlost ,přednostní odbavení kdekoliv,klidně i u lékaře předběhnou matku s dítětem.
http:/youtube.com/chanel/U CluqiSm33CQk-ya3H7iOTEQ?si =UJ7OcmtXJF1-1LNY.
A našeho stálého sponzoringu. |
|
|
|
Jméno: | nic |
Datum: | 03.01. 03:27 |
Titulek: | nového | odpovědět |
pod sluncem,samé známé fakta. |
|
|
přidat názor |
|