|
 |
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 19.12. 09:57 |
Titulek: | likvidace jehličnatých keřů | odpovědět |
Včera byl zbytečně ořezán jehličnatý keř u domu 1148 Na Výsluní, protože pod ním pobýval bezdomovec. Výborně!!! Jen tak dál. Místo, aby pracovníci FCC zavolali městskou policii a ti by toho chudáka odvezli do místnosti vedle ukrajinců, kteří mají vše co si račte přát, neboť jak se dočtete v Listech na straně??? (nejsou číslované), mají bezdomovci zajištěný nocleh a jedno teplé jídlo denně a co ve dne??? To se mohou svobodně povalovat na lavičce, to by si naše vedení města také zkusit, akorát by panu Kroužeckému trčely nohy...bez možnosti si vyprat či se vykoupat....ano, tak se liší Ukrajinec od našeho člověka, i když je to jen chudák, co smrdí a pije, že pane starosto...
A ty jehličnaté keře už zmizely u dvojky školy, stačilo vystříhat suché větvičky, totéž u ZUŠ, tam prý chodili na záchod, ale nedivte se, v kulturáku byl veřejný záchod a už stojí 10 Kč. Kdo je nemá, musí jít za keř...jen pro připomenutí - úřednice správce zeleně se jmenuje Jelínková a pomalu a jistě nechává likvidovat jehličnany...Má se nově vysadit jen jedna borovice!!!!!! |
|
|
|
Jméno: | no |
Datum: | 19.12. 10:19 |
Titulek: | to je hnus | odpovědět |
Kam to tu s těmi rádoby odborníky vede.Mistr Werich měl jedno takové přísloví:"Kde blb,tam nebezpečno".Sem do toho city sedne jak zadnice na hrnec.Pro radnici a spol asi zeleň velký nepřítel.Už by se ta zvěrstva měla hlásit inspekci.To,že si radnice něco zdůvodní po svém ještě neznamená,že je to správně.Kdy už státní zaměstnanci v této zemi ponesou za vše i zodpovědnost??! Kdy??!! |
|
|
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 20.12. 09:06 |
Titulek: | doplnění | odpovědět |
Správkyně zeleně....Ve středu ve čtvrt na pět - tma jako v p...., hledám na radnici správkyni zeleně, prý je v terénu!!!!!! Vyslovila jsem obavy, aby někam nespadla do díry v té tmě... Čtvrtek? Správkyně zeleně má home office!!!!! Asi počítá stromy ve svém bydlišti nebo něco jiného, ale mít home office je nesmysl. Obrátila jsem se na experty a ti mi potvrdili, že traviny by měly být svázány bez ohledu na druh, je to úkryt pro hmyz a pokud nebudou svázány a začne sněžit, rozevřou se a začnou zprostředka uhnívat, A pak se na jaře budou těžko ořezávat. Ale bylo by to moc práce, je svazovat...
Už jste viděli u domu hrůzy ty ohrady s keři a mulčem????? Dřevěné kůly - už vidím jak je naši spoluobčané vytrhávají a jak někde s nimi budou topit. A zeshora na ně budou házet vajgly a různé hnusy. Kdo to zase vymyslel??? To jsou zase kšefty.... |
|
|
|
Jméno: | Karel |
Datum: | 20.12. 09:53 |
Titulek: | jj mulč | odpovědět |
A gabiony,to je .."hit".Ještě zřídit lunapark.Takovej jako je v Máji.Měl se redukovat hazard,ten však bude načerno růst v domcích u našich velmi čiperných asijských obchodníků.Už se na ten byznys chystají."Já nefědět,že nesmít mít doma,já neuměét šésky". |
|
|
přidat názor |
|
|