|
|
zpět na forum
|
Jméno: | Anna Spěváčková, SPD |
Datum: | 07.12. 19:26 |
Titulek: | Zdravotnictví v Neratovicích | odpovědět |
PŘESUN PÉČE Z NEMOCNICE NERATOVICE DO NEMOCNICE MĚLNÍK
Vážené pacientky, vážení pacienti, dovolujeme si Vás níže informovat o plánovaném přesunu poskytování zdravotní péče z Nemocnice Neratovice do Nemocnice Mělník, kde bude péče, na kterou jste zvyklí, od níže uvedených dat v plném rozsahu poskytována. Návaznost péče je tak zajištěna v rámci jedné zdravotnické skupiny. Nemocnice Mělník je multidisciplinárním spádovým regionálním centrem se zázemím mnoha odborností, včetně moderních diagnostických přístrojů nové generace (nové rentgeny, CT, magnetická rezonance), akutních i následných oddělení, širokého spektra ambulancí a zmodernizované porodnice. Dostane se Vám tam veškeré potřebné péče. K ukončení provozu v Neratovicích a přesunu péče do Mělníka dojde ve více krocích: · 23.10.2024, 15:30 – Interní příjmová ambulance: ukončení provozu, interní oddělení v Neratovicích přestává přijímat nové pacienty. Nové pacienty začíná přijímat Nemocnice Mělník. · 24.-25.10.2024 – Interní oddělení: propuštění pacientů, jejichž zdravotní stav to umožní (Nemocnice Neratovice). Přeložení pacientů, jejichž stav to vyžaduje, do Nemocnice Mělník. · 25.10.2024 – Interní oddělení + jednotka intenzivní péče: ukončení provozu (Nemocnice Neratovice). · 31.10.2024 – Interní + diabetologická ambulance: ukončení provozu (Nemocnice Neratovice). · 1.11.2024 – Interní + diabetologická ambulance: péči začíná zajišťovat Nemocnice Mělník. · 30.11.2024 – Gastroenterologická ambulance: ukončení provozu (Nemocnice Neratovice), od 1.12.2024 péči zajišťuje Nemocnice Mělník. · Do konce roku 2024: kardiologická + urologická + oční + chirurgická úrazová ambulance – přesun péče z Nemocnice Neratovice do Nemocnice Mělník · Gynekologická ambulance – plán je ji nadále provozovat v Neratovicích, aktuálně skupina VAMED MEDITERRA hledá nové prostory · Informace o dalších odbornostech budou následovat Hospitalizovaní nebo již objednaní pacienti budou informováni individuálně. Omlouváme se Vám za komplikace a děkujeme za Vaši trpělivost. Budeme se snažit, aby Vás změny co nejméně zasáhly. |
|
|
|
Jméno: | Květa |
Datum: | 14.12. 15:56 |
Titulek: | poliklinika | odpovědět |
tak prý kolaudace bude až v dubnu 2025 jsou tam různé závady / průtok vody stropem atd./ nemocnice jde do kopru, a když jsem se koukala jak rabuje firma nemocnici / odvážejí stoly židle a různé přístroje. A tak to byla jedna z nejlepších nemocnic v okolí , asi to naše zdravotnictví jde do kopru. Prý zato muže ten náš bradavička |
|
|
|
Jméno: | to víte |
Datum: | 14.12. 19:37 |
Titulek: | že jde | odpovědět |
U některých ranhojičů aby si pacoš dal kolkovanou žádost,aby se mu milostivě věnoval.Bude hůř,vězte-líp už tu v mnoha směrech dávno bylo. |
|
|
|
Jméno: | Karel |
Datum: | 19.12. 13:19 |
Titulek: | jsme jim na obtíž | odpovědět |
Některým se opravdu pracovat nechce.Nesu zprávu z operace a sestra mě div nesežere.Tam napravo.Asi očekávala,že přinesu něco jiného. |
|
|
|
Jméno: | ta moje |
Datum: | 09.01. 06:05 |
Titulek: | se stále zdráhá | odpovědět |
Napsat mi pomůcky,jsem špatně pohyblivá,starší osoba.Jako když to dává ze svého a já trpím,zdrav.stav se zhoršuje.Je známo,že ráda i ...bere. |
|
|
|
Jméno: | Filip |
Datum: | 16.01. 06:43 |
Titulek: | zemřel Jirka Vondra | odpovědět |
Bylo mu 40 let z rádia Kiss.Prý na infarkt.To je u mladých lidí nechajíc si vpíchnout onu "léčebnou" šmakuládu před x lety celkem společný jmenovatel.Nebo nedejbože fáma?? |
|
|
přidat názor |
|
|